Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10
31
Toimintasarjakuvat / Vs: Usagi Yojimbo
« Uusin viesti kirjoittanut Mustanaamion isä 11.08.2022 klo 13:46:30 »
Onko milloin tulossa kauppoihin?

Samaa aloin itsekin pähkäillä kolmososan suhteen kun sain nyt kakkosen luettua.
32
Toimintasarjakuvat / Vs: Super-elukat?
« Uusin viesti kirjoittanut Darzee 11.08.2022 klo 10:07:59 »
Käytiin lasten kanssa katsomassa parhaillaan elokuvateattereissa pyörivä "Superlemmikkien liiga". Sangen menevä pätkä, vaikka HS:n kriitikon mielipiteeseen lopputaistelun turhasta pitkittämisestä onkin helppo yhtyä. Jälkikasvun mielestä mieleen jäävin hetki onkin yllättävästi jo aivan filmin alkumetreillä, joilla nähdään Jor-El ja Lara lähettämässä Kal-El -vauva Krypton kera raketissa pois tuomitulta planeetalta. Tätä puitiin jälkikäteen enemmän kuin itse elukoita, joita kyllä sinänsä riittää. Pääosissa ovat odotetusti Teräs- ja Lepakkokoirat, mutta statisteina ei nähdäkään kuusikymmenluvulta tuttuja kissoja ja hevosia, vaan vaihtelevampaa faunaa minipossuista marsuihin. Mielenkiinnolla odotan, kuinka nämä tulevaisuudessa mahdollisesti sovitetaan varttuneemmille lukijoille suunnattuihin sarjakuviin.
34
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien arvo? Kysy täällä.
« Uusin viesti kirjoittanut Beelze 11.08.2022 klo 00:33:15 »
Osaisikohan joku täällä heittää hinta arviota koko englannin kieliselle painokselle sarjasta GTO Great Teacher Onizuka?
35
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut TexKiller 10.08.2022 klo 22:58:40 »
Lokakuun 5 pv tulee olemaan hulppea päivä ainankin irtonumeroiden ostajille. maxi, nuori ja normi ostettavissa.
36
Toimintasarjakuvat / Vs: Flash Gordon
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa Kuukasjärvi 10.08.2022 klo 21:09:19 »
Viimeinkin sain Titan Booksin Flash Gordon kirjan postissa. Viivästyi kun ensimmäinen painos romutettiin jonkun painovirheen vuoksi ja toimittaja odotti korjattua versiota. Olisi kiva tietää mikä tuo painovirhe oli jos jollain tuo virhelaitos sattuisi olemaan.

On täysin erilainen kuin IDW:n kirja. Itse Flash sivu on lähes yhtä suuri kummassakin (ehkä n. 1cm pienempi sivun kuva ala tässä Titanin kirjassa). Sen lisäksi koko on käteen sopiva ja kirjaa on helppo lukea.

Kun IDW:n kirjassa sunnuntaisivut oli korjattu niin väreiltään kuin kunnoltaan on Titanin versiossa Peter Marescan huikea restaurointi, ei täydellinen mutta niin tuttu Little Nemo ja Krazy Kat kirjoista. Tykkään itse kun "pohjavärinä" on sanomalehtimainen "keltaisuus" eikä kaikkea ole pyritty liikaa korjaamaan.

Ja sen lisäksi on toive että tässä sarjassa saataisiin myös Raymondin jälkeiset sarjat.

Tähän on jäänyt vastaamatta. Amazonin vanhoissa arvosteluissa mainitaan tämä virhe. Kaksi sunnuntaisivua puuttui, päivät olivat 4.8.1935 ja 25.8.1935, ja niiden paikalle oli pantu erehdyksessä jotkin muut sivut uudestaan. Siksi ekan osan eka painos vedettiin myynnistä pois. Minulla on Titanin ensimmäinen kirja, jossa lukee ”First Edition: May 2012”, mutta kaikki sivut ovat ihan oikein.

Kris Shaw kirjoittaa blogissaan Titanin ensimmäisen Gordon kirjan -arvostelussaan täällä, että Titan yritti piilottaa virheensä:
Lainaus
BUYER BEWARE NOTICE: There is a recalled version of this book making the rounds. Titan originally published this in May of 2012 and the book omitted two strips and repeated two others. These were recalled and given out to retailers as comp copies. Many of these were dumped onto the secondary market and eBay. Compounding this problem is that the corrected edition, which was released in October of 2012, also states in the indicia that it was published in May of 2012. Titan did everything within their power to remove this inferior, defective book from the market. They should have pulped the run rather than give them out to dealers, as I have read multiple reports of people getting defective copies, even from the almighty Amazon.com.

Tarkistakaa siis nuo mainitut sunnuntaisivut, jos olette jo hommanneet tai olette hommaamassa kirjan.

IDW:n ja Titanin Flash Gordon -kirjojen vertailu tuntuu olevan ikuisuuskysymys. Esimerkiksi YouTubessa täällä on tuon em. blogistin havainnollinen vertailuvideo. Monien arvostelijoiden mukaan IDW:n kirjojen plussana ovat isompi koko ja terävämmät viivat kuin Titanilla ja päälle vielä Viidakko-Jim, mutta miinuksena paperi on kiiltävää. Titanin kirjoissa plussana on matta paperi ja alkuperäisemmät värit. Itse en ole koskaan nähnyt livenä IDW:n versiota.
37
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Keräilyesineiden arvo? Kysy!
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 10.08.2022 klo 19:34:50 »
Tarkoitat varmaan Tacticia ja vuoden 2008 peliä. Ei ole erityistä rahallista arvoa.

TacTic tai TicTac. No jätetään hyllyyn.
38
Toimintasarjakuvat / Vs: Mustanaamio
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 10.08.2022 klo 19:30:19 »
Tosi verkkaista on. Kuvaesimerkki. Seuraavassa stripissä varmaan luoti sitten kimpoaa kivestä.

23 vuotta Mustis-kirjoittajana ei ole syy jättää tuollainen koulu käymättä.

Eikun kimpoaa kivestä ja ammuttu kaatuu maahan saatuaan pääosuman kimmokkeesta ja 1-2 ruutua.
39
Toimintasarjakuvat / Vs: Mustanaamio
« Uusin viesti kirjoittanut Kahkonen 10.08.2022 klo 17:42:15 »
Saattoi olla joo, jossakin puunlatvaheimoköysikansatarinassa. Tässä joku vuosi sitten jutteli puussa pehmeitä pari viikkoa leijonalle.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10