Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvamarkkinoiden koko
« Uusin viesti kirjoittanut Jiksi tänään kello 14:29:39 »
Cahiers de la bande dessinée, Casemate ja DBD ovat minusta hyviä lehtiä. Ja käsittelevät vain sarjakuvaa.

Kyllä, kovatasoiset julkaisut keskittyvät tiukasti omaan. Sekajulkaisut menettävät identiteettiään, eikä muu sisältö ole vetovoimaista.
2
Toimintasankarit / Vs: Salatut sodat
« Uusin viesti kirjoittanut TOSA tänään kello 11:42:25 »
Marvel.fandom.com ainakin nimeää tuon volume 2 lehdeksi
3
Toimintasankarit / Vs: Salatut sodat
« Uusin viesti kirjoittanut Jukka Laine tänään kello 10:42:46 »
Ostin aikoinaan vuonna 1991 aloittaneen X-Menin ekat numerot. Minusta niissä apinalaatikossa luki vol. 2. Ei mulla enää niitä ole, mutta kyllä siitä puhuttiin pitkään vol kakkosena, ennen kuin aloitettiin taas numerointia alusta. Sekavaksi on mennyt.
4
Julkaisu, markkinointi, tekijänoikeudet ja palkkiot / Vs: Sarjakuva ja Kickstarter.com
« Uusin viesti kirjoittanut kespa tänään kello 10:41:25 »
Blood, Skulls and Chromen viimeisten kolmen osan Kickstarter on nyt käynnissä. Palkinnot postitetaan Suomesta, joten postikulut pysyvät kohtuullisena. Jos ketään kiinnostaa tsekata niin alla linkki kampanjaan. Kaikki osat ovat jo täysin valmiina.
Parin kuukauden tauon jälkeen myös leffaversion kuvaukset jatkuvat Kaliforniassa tänään.
http://kck.st/2ZNcIrq
5
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvamarkkinoiden koko
« Uusin viesti kirjoittanut STD tänään kello 10:39:45 »
. Elokuva- ja pelijulkaisujen parhaat ovat niin kovatasoisia, ettei samalle kentälle mennä kirjoittamalla Kykloopin uusista housuista.
Cahiers de la bande dessinée, Casemate ja DBD ovat minusta hyviä lehtiä. Ja käsittelevät vain sarjakuvaa.

Sitä en tiedä, kuinka mahottoman kovatasoisia nuo leffa- ja pelilehdet sitten ovat.
6
Toimintasankarit / Vs: Salatut sodat
« Uusin viesti kirjoittanut Markku Myllymäki tänään kello 10:21:47 »
Eikös tuo ole volume 2?

Vuonna 1963 alkanut X-Men oli vol. 1. Se muutti nimensä The Uncanny X-Meniksi vasta kun uusi ryhmä oli jo jonkin aikaa seikkaillut.

Mulla on ihan vuoden 1997 paperiversio lehdestä, tuo oli niinkuin siinä lukee.  ;D

Mutta nuo voluumit on kyllä välillä aivan sekopäisiä, varsinkin kun numeroinnit hyppii edes takaisin ja joskus vaihdetaan "Vol. 2" numeroinnista takaisin "Vol. 1" numerointiin. Että voi olla hyvinkin että nyt vuonna 2021 tuo ei olekaan Vol. 1.
7
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvamarkkinoiden koko
« Uusin viesti kirjoittanut Jiksi tänään kello 04:55:06 »
Edellinen viestini selkokielellä on, että some ei myy ja täytyy keskittyä tekemään omaa juttuaan mahdollisimman hyvin.

Suosittelumarkkinointi (suusta suuhun) on tehokkain markkinoinnin muoto. Kanavat täytyvät olla kunnossa, ja ne täytyy hajauttaa.

Olosuhteet ovat sitten eri asia, että jos ei ole kuin yksi kanava ja tulee korona. Kanavan voi vielä rakentaa itse, mutta koronaan on vain sopeuduttava.

Sen varaan ei kuitenkaan voi laskea, että maailma olisi mitään kenellekään velkaa. Kuten ei senkään, että ketjun viestit liittyisivät sen aiheeseen.
8
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvamarkkinoiden koko
« Uusin viesti kirjoittanut VesaK tänään kello 00:14:25 »
Juu höpöti pöppöti.

JOS oikeasti haluaa, että jotakin julkaistaan, on ryhdyttävä itse toimeen eikä uikuteltava r-ringissä että voi voi kun miksi ei.

Ynnä sitten pitää myös OSTAA sarjakuvia eikä vain hipelöidä niitä kaupoissa. Sikäli kun on oikeasti kiinnostunut sarjakuvista.

Kirjastoista lainaavat ovat okei, kirjastoista sarjakuvia pöllivät (expeletieve deleted).

Itse olen saattanut maailmaan reilun 10 vuoden aikana noin 100 suomenkielistä sarjakuvateosta. Jos ette pidä niistä - tai ostanut niitä, niin voi voi. Muutama hieno ihminen on pystynyt samaan ja jopa parempaan. Ei se niin vaikeaa ole.
9
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvamarkkinoiden koko
« Uusin viesti kirjoittanut Jiksi 26.02.2021 klo 23:34:23 »
Kirjailijat tuskailevat samaa Twitterissä, ettei riitä tieto että jotain julkaistaan, vaan pitäisi syntyä valtavasti pöhinää ympärille ennen kuin ostava yleisö edes kuulee julkaisuista.

Tuumailin Kvaakin vanhoja juttuja tägittäessäni, että jos ei edes kaltaiseni aktiivi ole rekisteröinyt julkaisuja ollessaan muutaman vuoden sivussa, niin onhan se toivoton rinne noustavaksi.

Sitäkin mietin, että montako sataa kertaa juttujen kirjoittajat ovat lisänneet linkin juttujen yhteyteen ja tarvittaessa aloittaneet uuden ketjun, mutta vain aniharva osallistuu keskusteluun.

Ulkomailla moni sarjakuvien verkkojulkaisu on siirtänyt painopistettään jo muutama vuosi sitten ja nyt sarjakuvia käsitellään elokuvien ja pelien ohessa. Tietysti siinä on kyse mainosrahoista, mutta kertoo se vähintään miten silmäpareja on kuviteltu saavutettavan.

Uskon ilman tietoa, ettei moni näistä sekajulkaista menesty muutoksen ansiosta merkittävästi paremmin. Elokuva- ja pelijulkaisujen parhaat ovat niin kovatasoisia, ettei samalle kentälle mennä kirjoittamalla Kykloopin uusista housuista.
10
Toimintasankarit / Vs: Mustanaamio
« Uusin viesti kirjoittanut echramath 26.02.2021 klo 23:20:34 »
Nyt tuli jonkinlainen visio parodiaversiosta: Mustis läiskimässä naisia paljaille pakaroille, tätä varten pääkallosormus käännetään 180 astetta ja sitten persauksiin jää paha merkki. Ehkä on hyvä etten osaa piirtää.

Edit: tosiaan Jorge näyttää niin paljon Kakelta, että kyseessä lienee Fantom of Finland.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10