Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Ajankohtaista muualta / [Finncon] Tutustu tiloihin etukäteen
« Uusin viesti kirjoittanut Kvaak-botti 02.07.2022 klo 20:20:31 »
42
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: The Batman (2022)
« Uusin viesti kirjoittanut Veli Loponen 02.07.2022 klo 20:09:19 »
Elseworlds-fiilis ja sellainen Earth One -tarinan tyyppinen uran alkuvaiheen töppäily kantoi jossain määrin.
Tää oli aika hyvä kuvaus. En ollut itse ajatellut noin, mutta nyt kun sen toit julki, niin sama fiilis mullakin tuli. Tää oli erilainen, ei siksi, että olisi vain ollut erilainen, vaan just noiden vaihtoehtojuttujen tapaan.
Mutta mäkin tykkäsin yllättäen. Ennakkomainonta oli sen verran luotaantyöntävää, että en ollut yhtään kiinnostunut, mutta kun HBO:lta pystyi katsomaan, niin katsoin. Ja yllätyin positiivisesti. Pattinson toimi vielä hyvin tuollaisen angstiteini-Waynenä.
43
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: The Batman (2022)
« Uusin viesti kirjoittanut Jarkko Sikiö 02.07.2022 klo 15:35:03 »
Visuaalisesti kiinnostava, moni osin ehkä vähän jopa rohkea raina. Jokeri-elokuvan vaikutus mielestäni näkyi voimakkaasti, ja ohjaaja puhutteli katsojaa suoraan sen kautta. Incel-teema puski loppupuolella läpi, mutta Batman veti sopivan ripeästi joukkoa pataan. Sarjakuvissakin Batman on vastavoima kaikelle vihulaistensa kaaokselle.

En hirmuisesti innostunut omituisuuden korostamisesta, mutta muutoin realismin hakeminen teki tästä erilaisen. Elseworlds-fiilis ja sellainen Earth One -tarinan tyyppinen uran alkuvaiheen töppäily kantoi jossain määrin. Toista elokuvaa en kuitenkaan tahtoisi enää tällä sapluunalla, sillä liian paljon oli tullut mukaan sarjakuvista siitä laarista, mihin olen ehtinyt kyllästyä.

Toki olen jo iältäni ohi siitä kohderyhmästä, jolle nämä tehdään, mutta tunneskaalaa voisi hyvin laajentaa myös positiivisen puolelle. Ei voi olla niin, että hellät tunteet ja hellurei on varattu vain lastenelokuville.
44
Luonnokset, tekovaiheet ja suunnittelu / Vs: Kesäkuun haaste, kommentit
« Uusin viesti kirjoittanut Tuipal 02.07.2022 klo 12:17:03 »
Hienoa, että osanottajamäärä taas tuplaantui. Kaikki osanottajat täyttivät haasteen vaatimukset täydellisesti. Kaikki vastaukset naurattivat minua, pidin niistä. Sunchiro ansaitsisi voiton tarinan monimuotoisuudella ja Vergil siksi, että yksinkertainen on kaunista. Voittajan valinta oli todella vaikeaa, niin vaikeaa, että taas jouduin arpomaan.

Arvonnan voitti VERGIL.

Onnittelen voittajaa.
45
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer kirjasto
« Uusin viesti kirjoittanut Collie 02.07.2022 klo 08:56:13 »
Itseä harmittaa, kun on kirjastoa kerännyt myöhännäisheränneenä, niin numeroa 34 ei löydy mistään :-/ noh, jospa tulee uusintapainos jossain vaiheessa

Minäkin aloin kerätä näitä myöhemmin. Osteskelin aina viiden kappaleen erissä, mutta nyt homma tyssäsi, kun 22 ei löydy mistään. Muitakin numeroita näkyy uupuvan myynnistä.

Kysymys kuuluukin, miksi esim juuri numero 22 on halutumpi kuin 21 tai 23. Eihän tuossa ole mitään logiikkaa, että välistä puuttuu yksi. Miksi tyypit ostavat 22 ja jättävät ostamatta 21 ja 23. En jaksa uskoa, että painoserissä on tehty sellaista "mokaa", että muita painetaan 1000kpl ja joitakin hajanaisia numeroita 800 tms...
47
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien arvo? Kysy täällä.
« Uusin viesti kirjoittanut Petteri Oja 01.07.2022 klo 23:36:40 »
Mutta ehkä kysyn vähän eri tavalla sitten :-) Minkälaista hintaa arvioisitte kahdelle ensimmäiselle hyväkuntoiselle albumille (Lassi ja Leevi, 1988; Hillittömän menon mestarit, 1989)?

Itse olen myynyt kahta ekaa 40-50 eurolla/kpl, ja muita kympillä. Noilla hinnoilla ovat tehneet kauppansa. Jos myy könttänä koko paketin niin yhteishinta täytyy toki olla reilusti vähemmän.
48
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvan tila Suomessa vs. Kreikassa
« Uusin viesti kirjoittanut oikoj 01.07.2022 klo 22:09:31 »

Sellainen tuntuma vain on, että talouden ollessa heikommanlainen, on kreikkalaiskustantajilla perinteisesti ollut varsin matala kynnys jättää vähemmän suosittujen sarjojen julkaisu kesken täysin miten sattuu.

Onneksi Suomessa ei käy näin.
49
Muut sarjakuva-aiheet / Vs: Sarjakuvan tila Suomessa vs. Kreikassa
« Uusin viesti kirjoittanut Jarkko Sikiö 01.07.2022 klo 22:03:03 »
Kreikassa kehitykseen käsittääkseni on vaikuttanut mm. se että naapurissa on yksi eurooppalaisista sarjakuvan huippumaista: Italia.

Kyllä vain. Huolimatta siitä, ettei kaikki Italiassa suosittu mene kreikkalaisille läpi, on lukijoiden maku varsin samankaltainen. Tästä syystä mm. argentiinalaissarjoja on kulkeutunut Italian kautta Kreikkaan.

Sellainen tuntuma vain on, että talouden ollessa heikommanlainen, on kreikkalaiskustantajilla perinteisesti ollut varsin matala kynnys jättää vähemmän suosittujen sarjojen julkaisu kesken täysin miten sattuu.
50
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien arvo? Kysy täällä.
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 01.07.2022 klo 21:22:18 »
Tarkoitatko että on todennäköisempää saada myytyä nämä sopivalla hinnalla jos en kauppaa niitä pakettina?

Harvoin albumit/lehdet menevät pakettina ellei sitten kyseessä ole esim. Barksin/Rosan kootut, pistä huutoon ja tori.fihin myynti-ilmoitus että myydään Lassi & Leevi albumeita x eurolla tai sitten viet ne johonkin divariin joka ei todellakaan maksa käypää hintaa.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10