Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: Conan Barbaari
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Ronkainen 11.08.2022 klo 21:49:54 »
Enpäs tiedä, onko Conan TV-sarja nytkähtänyt yhtään mihinkään, mutta siitä edellisestä leffasta itse Conanin näyttelijä Jason Momoa:
Jason Momoa Says His ‘Conan the Barbarian’ Remake Was “Turned Into a Big Pile of S***”
Täytyy myöntää, ettei ko. leffasta ole paljon jäänyt mieleen. Onhan siitä toki jo kymmenkunta vuotta, mutta enempi jäi siitä ihan ensimmäisestä Arnoldin leffasta.

Timo
22
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien arvo? Kysy täällä.
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa Kuukasjärvi 11.08.2022 klo 20:13:51 »
GTO:n täysi sarja on näköjään 25 osaa. Yhdysvalloissa 12 viimeistä osaa ovat halutumpia ja arvokkaampia kuin aiemmat kappalehinnan kohotessa moneen kymppiin. Sarjasta saa ehkä enemmän, jos sen myy osina, mutta siinä menee aikaa ja riskinä myös on, että käteen jää silti myymättömiä yksilöitä. EBayssä ja Comicsvaluessa hyväkuntoisen koko sarjan hintapyynnöksi näkyy jopa 900 euroa, mutta jos oikein katsoin, siitä on maksettu korkeimmillaan runsaat 400 euroa. Suomessa tälle on vähemmän ostajia ja hinnat lienevät siksi alemmat.
23
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien arvo? Kysy täällä.
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 11.08.2022 klo 19:51:46 »
Osaisikohan joku täällä heittää hinta arviota koko englannin kieliselle painokselle sarjasta GTO Great Teacher Onizuka?

Kokoomat (vol 1, vol 2, jne) on ~25 taalasta ylöspäin.
24
Toimintasarjakuvat / Vs: Super-elukat?
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 11.08.2022 klo 19:48:33 »
Mielenkiinnolla odotan, kuinka nämä tulevaisuudessa mahdollisesti sovitetaan varttuneemmille lukijoille suunnattuihin sarjakuviin.

DCltä tuli joku esiosa/tjsp leffalle aika reippaasti ennen ensi-iltaa, tuli se luettua mutta selvästi on tarkoitettu "pikkasen" nuoremmalle lukijakunnalle, ihan hyvin tehty muuten mutta juoni ei päätä huimaa.

Kait Marvel (Disney) tekee omansa sillä heiltä on tullut lukuisia superelukka-lehtiä.
25
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer -kronikka
« Uusin viesti kirjoittanut MikaKLA 11.08.2022 klo 19:46:37 »
Kronikka 70 luettu. Yaman paluu loppui. Hyvä tarina oli! Komansien nuoli vaikuttaa myös hyvältä tarinalta. Pitää malttaa odottaa seuraavaa kronikkaa eikä kaivaa esille vuoden 1982 pokkareita.
26
Kotimaiset sarjakuvat / Vs: Petri Hiltunen
« Uusin viesti kirjoittanut Curtvile 11.08.2022 klo 19:25:06 »
Itse en usko että Väinämöinen yltäisi samaan tulokseen.
Eikä kyse ole laadusta.
Hiltunen on paitsi mukava mies ja taitava sarjakuvantekijä niin myös erittäin profiloitunut.
Mutuna väittäisin erittäin hyvää ystävää mukaellen että Petri Hiltunen on tunnettu ennen muuta sarjakuvapiirien ulkopuolella.
Ei kuten likipitäen ainoa stara, Pertti Jarla vaan scifi, kauhu, fantasia eli genrepiireissä.
Kuvituksensa ja artikkelinsa ja luentonsa ovat pidettyjä ja toisin kuin Praedorit Väinämöisen seikkailut roolipeleistä ovat verrattain harvinaisia.

On Väinämöinen tunnettu mutta valtaosa yhdistää kouluaikoina olleeseen Kalevalan pakkoluentaan millä on nitistetty vähäkin kiinnostus suomalaista ja karjalaista kulttuuria kohtaan.

Pidän itse Väinämöisen huumorista mutta toisaalta Kalevalasta on monia sarjisversioita Huitulasta Makkoseen ja humoristinen löytyy kanssa Marko Raassina.
Seikkailusarjakuva on kuitenkin kapeampi sara täällä ja vertautuu nyt todistettavasti enemmän siihen oman heimoni, metallimusiikin kuuntelijoiden joukkoon. Popmusiikki elää kituuttaa streamauspalveluissa mutta ne jotka ovat pukeutuneet bändipaitohin, tappelutakkeihin ja ostavat ne fyysiset levyt ovat metallipuolen väkeä valtaosin.
Ainoa muuten sama on nk poikabändit ja esiteinit nuorten tyttöjen seksuaaliseen heräämiseen liittyvät artistit joissa sama monomaanisuus.
Huumorisarjojen kohdalla ei meillä ole ollut vastaavaa.

Tietty jos joku ottaa yhteyttä Hiltuseen ja haluaa kokeilla todistaa minun olevan väärässä, hienoa! On minulla Väinämöisetkin mutta näen riskit suurempina liki olemattomasta sarjakuvakulttuurissamme.
27
Kotimaiset sarjakuvat / Vs: Johanna Aulén - Tšernobylin koirat
« Uusin viesti kirjoittanut Curtvile 11.08.2022 klo 19:04:11 »
Varmaankin tuo tietokirjamainen ote on se mikä viehättää. Tämä sarjakuva on mainio lisä HBO:n TV- minisarjalle Chernobyl varsinkin loppupään jaksolle joka teemaa sivuaa.

Toivottavasti teos saa jatkoa, jahka sotatilanne sallii.
28
Toimintasarjakuvat / Vs: Usagi Yojimbo
« Uusin viesti kirjoittanut Petteri Oja 11.08.2022 klo 17:17:17 »
Kolmonen on käännetty ja ladottavana. Aikataulua täytyi hieman lykätä, mutta syksyllä ilmestyy.
29
Eurooppalaiset sarjakuvat / Vs: Tintti
« Uusin viesti kirjoittanut Illodiini 11.08.2022 klo 15:17:52 »
Aiemmin suomessa julkaistun sivumäärä 139 ja adlibriksen mukaan tässä uudessa on 144 sivua. Tuokin aina vähän riippuu miten kannet ja tyhjät sivut jne lasketaan mutta tuota tietoa tuijottaen sivuja olisi enemmän
Nopeasti vilkaisten ainakin sarjakuvasivujen osalta sivut, kuvat ja rivit ovat samat. Tekstaus on uudessa nätimpää.
Triplan Suomalaisessa 21,95.
30
Kotimaiset sarjakuvat / Vs: Jouko Nuora - Mies Nanin takaa
« Uusin viesti kirjoittanut Jouko Nuora 11.08.2022 klo 14:11:17 »
Käväsin Espnjassa soittamassa bluesia, taas ja heti 36 vuoden tauon jälkeen julkisesti. Pueblos Blancos festareilla Andaluciassa (liite kuvassa Marbellassa 1986 ja Montejaquessa 2022!). Espanjalainen albumi on jo painossa ja tulee just Hesan festareille 10.9.'22. Tilasin lisää markkinointikamaa, jota ennakkotilaajille ja festarivieraille luovutetaan.
Kesälomailua antaumuksella, 4 vuoden uurastuksen jälkeen on ihanaa vain olla, tekemättä mitään työhönviittaavaa. Nukkuminen pitkään ja hartaasti ja herääminen vasta kun ei nukuta, on ylellisyys johon kaikilla ei ole varaa! ;)
Hasta luego amigos! <3
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10