Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10
21
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut TexKiller 29.06.2022 klo 08:20:24 »
Myös minusta tuo viimeisin Yama-tarina oli varsin hyvä, joten tekee mieli luottaa nyt tässä Boselliin. Hän harvoin pettää ison tarinan ollessa kyseessä. Iso tarina tuosta tulee ihan varsinaisestikin, 7 pokkaria peräti yhteen putkeen.
Uhhuh, aikamoinen pokkarimäärä. Tuossa viimeisimmässä oli iso plussa Yaman kaikki apurit eivät standardi afroja/intiaaneja joita aiemmissa tarinoissa laitettiin coltin&tykin ruoaksi. Kuvitus oli myös erinomaista. Ja mukavasti oli mefiston&yaman isännät esillä. Oikeastaan mitään moitittavaa ei siinä tarinassa ollut.

Jos/kun Musta Tiikeri tekee paluun niin onhan edellistä viimeisen tarinan voodooukko ja nainen käytettävissä. Ja ei kaii poissuljettua mustalla tiikerillä olisi poika mutta vaikea/mahdoton kuvitella alkuperäistä mustaa tiikeriä voitaisiin tuoda takaisin. Tosin saas nähdä sitten joskus..
22
Toimintasarjakuvat / Vs: Batman oikeassa elämässä
« Uusin viesti kirjoittanut echramath 28.06.2022 klo 23:45:16 »
Tosielämän Batmobile eli McMurtry Speirling nähty Goodwoodissa tempomassa pohja-ajan klassiselle ylämäkiradalle. Aikaisempi ennätys olikin ajettu Formula 1 -autolla, lepakkoautomme erikoisuus on autoa alipaineella alaspäin imevä propelli, vähän samaa ideaa siis kuin jo 70-luvulla nähdyssä formula 1:ssa, jolla voitettiin yksi kilpailu kunnes FIA totesi "jos ei tämmöisiä". Koska laite on pienempi kuin äkkiä katsomalta luulisi, istuu radassa kuin tatti ja pitää omituisia ääniä, lopputulos on outo ja tulee mieleen joku vanhan elokuvan ajokohtaus, jota on kuvattu puolinopeudella.
23
Lännensarjakuvat / Vs: Uusin Tex Willer *aihe spoilaa aina kulloinkin uusinta Willeriä*
« Uusin viesti kirjoittanut Mr. Font 28.06.2022 klo 22:47:58 »
Kelpo tarinahan tämä uusin oli ja kuten todettu, niin pysyi hyvin kasassa. Bruzzo otti mielestäni ison harppauksen kuvittajana eteenpäin edellisistä töistään, ja ykköspokkarin ehkä vähän turhan ilmeisen Ticci plagioinnin jälkeen, oli kuin kotonaan myös arktisissa maisemissa. Kiva että muillekin kuin absoluuttisille ykköskorin kuvittajille annetaan välillä näitä kunnon tekstejä piirrettäväksi ja uusia nimiä pääsee nousemaan esiin.

Bosellin tekstistä välittyi tietty viitseliäisyys. Oli selvästi nähnyt tarinan eteen vaivaa tekemänsä taustatyön kanssa (en toki tiedä miten paljon tässä oli oikeasti faktaa mukana, mutta vaikutelma ainakin oli sen mukainen), mikä on hienoa. Tuntuu että ehkä liian usein nykykirjoittajat tekevät uutta tarinaa vain koska lehden pitää ilmestyä, sen kummemmin miettimättä että mitä haluaisivat sarjaan tuoda. Nyt sentään taustalla oli selvästi motivaatiota aihetta kohtaan ja lopputulos oli varsin hyvä.

Lukaisin tarinasta innostuneena myös Dallas/Mike -saagan aiemmat osat joihin tarinassa viitattiinkin (9-11/14 ja 16/15-2/16) ja niille myös vahva lukusuositus!
24
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut Mr. Font 28.06.2022 klo 22:27:02 »
.. liian suureen pessimistiin ei kannattane uppoutua.
Ei missään nimessä kannata. Ihan jo senkin takia että aivan loistavaa kuvitusta saadaan takuuvarmasti. Myös minusta tuo viimeisin Yama-tarina oli varsin hyvä, joten tekee mieli luottaa nyt tässä Boselliin. Hän harvoin pettää ison tarinan ollessa kyseessä. Iso tarina tuosta tulee ihan varsinaisestikin, 7 pokkaria peräti yhteen putkeen. Se on ehkä ainoa asia mikä itseäni arveluttaa, että miten pidetään mielenkiintoa yllä noin kauan saman aiheen tiimoilta, vaikka tarina onkin tavallaan kahdessa osassa. Toisaalta esim. normisarjan uusin 4 osainen Erebus -setti toimi varsin hyvin, joten katsotaan.

Syyskuussa joo alkaa meillä.
25
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut TexKiller 28.06.2022 klo 21:09:55 »
Syyskuussako on seuraava mefisto/yama tarina suomessa?Tuntuu hieman tällä tarinalla ei ehkä ole paljoakaan tarjottavaa. Pirun kaksikko liian vaikea tapettavaksi kuin myös nelivaljakko. Tosin viimeisin yama kertomus oli varsin viihdyttävä(saattaa olla paras luurankoylängön jälkeen) joten liian suureen pessimistiin ei kannattane uppoutua.
26
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: Wonder Woman
« Uusin viesti kirjoittanut Darth Mika 28.06.2022 klo 20:51:50 »
Olisiko voinut olla PTV:llä? Siis pilotti. Sarjaan en kyllä ihan vielä usko.
En minäkään usko sarjaan, koska olisin luultavasti nähnyt sen. Aika tarkkaan luin TV-ohjelmat siihen aikaan.
Asuin siis Stadissa ja meillä oli Helsinki-kaapeli taloyhtiössä.
PTV...millois tämä alkoi näkyä...oliko se ennen kolmoskanavaa!
27
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: Wonder Woman
« Uusin viesti kirjoittanut Lurker 28.06.2022 klo 20:44:38 »
Olisiko voinut olla PTV:llä? Siis pilotti. Sarjaan en kyllä ihan vielä usko.
28
Toimintasarjakuvat / Vs: George Pérez
« Uusin viesti kirjoittanut Veli Loponen 28.06.2022 klo 20:32:22 »
COIE lienee Crisis On Infinite Earths. Minulla tuli noista hahmoista vain mieleen Teräsmies, Teräspoika ja Bizarro. Olet, X-men, kyllä varmaan oikeassa.
Kuvan alla on kerrottu kaikkien hahmojen nimet (paitsi ryhmissä) sekä niiden piirtäjät.
29
Toimintasarjakuvat / Vs: George Pérez
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa Kuukasjärvi 28.06.2022 klo 20:14:39 »
COIE lienee Crisis On Infinite Earths. Minulla tuli noista hahmoista vain mieleen Teräsmies, Teräspoika ja Bizarro. Olet, X-men, kyllä varmaan oikeassa.
30
Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot / Vs: Wonder Woman
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa Kuukasjärvi 28.06.2022 klo 20:10:51 »
Olisiko se tullut Kolmoskanavalta, 80-luvun jälkimmäisellä puoliskolla? Wikipedian mukaan (kursivointi minun):

"1987 heinäkuun ajan kanava piti taukoa, elokuussa ohjelmistossa oli elokuvien lisäksi sarjojen pilottijaksoja ja 1. syyskuuta 1987 kanavan ohjelmisto laajeni kattamaan koko alkuillan ja monipuolistui huomattavasti."

Kaivoit kiintoisaa tietoa pilottijaksoista, mutta en millään usko, että Kolmoskanavalla olisi näytetty Ihmenaisen pilottia. Se olisi ollut tapaus, josta olisin varmasti tiennyt, sillä katsoin silloin Kolmosta ja kaveripiirissäni harrastettiin supersankareita paljon.

En tosiaan muista kanavaa...vaihtoehtoja on Yle 1, Yle 2 ja MTV (ohjelmat tuli Yle 1 ja Yle 2:lla...siihen aikaan MTV:llä ei ollut omaa kanavaa). Sit meillä oli musta Boksi, jossa kytkin, jolla laitetiin Viihdekanava päälle. Oli myös Helsinki Televisio ja Tallinan TV näkyi kanssa. Myöhemmin myös Sky Channel. Itse epäilisin, että tuo Wonder Woman olisi tullut viihdekanavalta ja olisi näytetty vain se pilotti. Mutta kaikki tämä on vain arvelua...mitään muistikuvaa kanavasta ei ole.

Mielestäni on jotenkin mahdollista, että pilotti tai sarjaa olisi pyöritetty pääkaupunkiseudun kaapelikanavilla 80-luvun alussa. Itse tiedän vain kaapelitalouksista Päijät-Hämeessä, ja niissä näkyi Bionic Woman 80-luvun puolivälissä.

Täällä WWn sarja on tullut ainakin RTL-kanavalta (itse jokusen jakson sitä kautta nähnyt) ja siihen maailmanaikaan ulkomaisten kanavien ohjelmatietoja ei helpolla löytynyt (mitä nyt olivat jossakin Hesarissa/tjsp yhdelle sivulle präntätty).

Satelliitin kautta näkynyttä RTL:ää en laske suomalaiseksi kanavaksi. Näköjään sarjaa kyllä on esitetty siellä: saksalaisen indeksisivuston mukaan pilotti on näytetty useasti vuosina 1998–2005 ja itse sarja ainakin vuosina 1993–94.

Myös Wikipediassa muuten lukee, että ”sarjaa esitettiin myös Suomessa”. Ehkä Iltalehden toimittaja otti tiedon sieltä. Mitään lähdettä ei anneta.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 10