Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10
11
Miten mainostaa sarjakuvaelokuvaa, mestaruussarja.
Deadpool & Wolverine
12
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut Herman. 21.07.2024 klo 11:52:18 »
Löysin kirjastosta Tex-raamatun "Mestari kylvää kuolemaa." Täytyy sanoa että Mestarin paluussa Letterin kuvitus pääsee paremmin oikeuksiinsa isommassa koossa. Nautittavaa katsottavaa. Vaikkei nyt edes ollut huonoimmasta päästä pienemmässä pokkari koossakaan, ihan ok taide mutta siinä versiossa iäkkäämmän Letterin piirrosjälki on selkeästi tummempaa. Isossa kirjassa kyseisen tarinan viivat olivat ohuempia ja ns siistimpiä. Liekö kuvia käsitelty siistimmiksi jälkeenpäin vai johtuneeko vaan isommasta formaatista? 🤔
13
Lännensarjakuvat / Vs: Hopeanuoli -lehti
« Uusin viesti kirjoittanut Sampsa Kuukasjärvi 20.07.2024 klo 21:36:10 »
Hesten til Sølvpilen het Tordensky.Hesten til Falk het Ørnøye, og hesten til Månestråle het Jill.

Tuollainen tieto löytyi netistä. En ole varma miten nuo käännetään. Koitin selvittää käännösohjelmien avulla. Kuunsäteen hevonen on tietysti selvä eli Jill. Pekan hevonen ilmeisesti Kotkansilmä. En tiedä miten Hopeanuolen hevonen käännetään norjasta. Olisko se Ukkosmyrskypilvi? Tuo voisi selittää Ukkosmyrskyn ja Myrskypilven sekaannuksia, mutta Nopsajalkaa tuosta ei varmasti saa.

Google-kääntäjän mukaan ”Tordensky” on suoraan Ukkospilvi. En toki tiedä norjan sanojen merkityksistä. Ukkospilvi tuo mieleeni ärhäkkyyden ja voiman, mutta ei nopeutta. Alkuperäinen nimi Blizzard eli Pyry tai Tuisku viittaa nopeuteen ja hevosen valkoisuuteen.

Saksaksi hevoset ovat vastaavasti Blizzard, Brauner ja Jill. Tosin myös Kuunsäteen ratsu on välillä Brauner todennäköisesti (luulisin) vahingossa.

Olen muuten nyt selvittänyt 160 tarinan alkuperän.

Joskus saksalaisten tarinoiden nimet ovat niin ympäripyöreitä, että niistä ei ole apua. Ne saattavat olla sellaisia kuin ”Koston hetki” tai ”Petoksen yö”. Tarinan nimenä voi myös harmillisesti olla pieni tapahtuma, joka ei liity juoneen taikka paikka, jota ei lue suomennoksessa. Suomalaiset ja norjalaiset tarinanimet samoin kuin kannet ovat keskimäärin tarkempia ja erottuvampia.
14
Aku Ankka ja kumppanit / Vs: Don Rosa
« Uusin viesti kirjoittanut Iivari2019 20.07.2024 klo 16:39:44 »
Maailma muuttuu, ei aina paremmaksi. 2 eteen, yksi taakse (toivon  mukaan)
15
Strippi- ja sanomalehtisarjakuvat / Vs: Scorchy Smith projekti
« Uusin viesti kirjoittanut kaitsu016 19.07.2024 klo 18:02:38 »
Minä kyllä ostaisin jos Scorchy Smithiä julkaistaisiin suomeksi.
16
Divari: Myydään ja ostetaan / Vs: M: Ryhmä-x, kostajat, shazam, asterix yms
« Uusin viesti kirjoittanut TOSA 19.07.2024 klo 12:33:53 »
https://www.huuto.net/haku/sellernro/1353999

Suomenkielistä joiden tilalle tullut hankittua englanninkielisiä kokoelmia ja englanninkielistä että saa hyllyihin tilaa

Aika pahasti polttelisi lähteä käymään huomenna tai seuraavana viikonloppuna divarissa kun on kesän aikana enää kaksi viikonloppua vapaana. Jos lähden huomenna niin suljen silloin kohteita/kaikki kohteet jotka menevät vaihdossa. Ei siis välttämättä kannata jäädä odottelemaan huudon sulkeutumisaikaan saakka jos on jotain joka kiinnostaisi
17
Divari: Myydään ja ostetaan / O:Diabolik 3/75 JA 2/77
« Uusin viesti kirjoittanut VesaK 19.07.2024 klo 10:07:11 »
Haussa kaksi Diabolikia. Numerot 3/75: Veriset timantit ja 2/77: Sodanjulistus. Lukukelpoiset kappaleet käyvät hyvin.
18
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Sarjakuvien myyminen
« Uusin viesti kirjoittanut TOSA 19.07.2024 klo 09:32:53 »
Ei ehkä oikea viestiketju mutta huutonetin ylläpito on alkanut näköjään sulkemaan kohteita aika mielenkiintoisin perustein. Neljä kohdetta suljettiin joissa on useampi lehti, kaikki samalla hinnalla ja niistä voi yhden ostaa tietyllä osta heti hinnalla. Tämä on huutonetin mielestä juridisesti väärin koska osta heti kaupassa pitäisi ostajan ja myyjän tietää heti mistä kauppaa ollaan tekemässä. Mielestäni ostaja kyllä tietää minkä lehden haluaa ostaa ja millä hinnalla sen osti sekä myyjä tietää että ostaja ostaa jonkin sen kohteen lehdistä. Näin ei kuitenkaan saa myydä vaan kaikki täytyy laittaa yhteissummalla tai yksitellen omissa ilmoituksissaan. Hemmetin ärsyttävää on se että nuo ylläpidon sulkemat kohteet poistuvat kokonaan. Joutuu taas ottamaan kaikista uudet kuvat, käymään jokaisen läpi ja kirjoittamaan uudet kuvaukset jne joka voi neljän kohteen tapauksessa tarkoittaa melkein 4h työtä riippuen kuinka tarkat tiedot haluaa kohteesta kirjoittaa. Kunto, mahdolliset viat, alkuperäisnumerot joita ei välttämättä saa itse lehdestä vaan pitää taas etsiä tieto netistä jne vievät aikaa.

Luulisin että tuolla juridisuudella ei oikeasti ole mitään tekemistä kohteiden sulkemisen kanssa vaan oikea syy on se että Huutonet ei saa provikkaa kaikista jos ostaja ostaakin useamman lehden kerralla eikä vain sitä yhtä josta provikka menee. Siksi kaikki laitettava yhteissummalla tai erikseen ettei jää senttejä saamatta. Lisäksi tuo nopeuttaa myyjien siirtymistä tehomyyjiksi että voi alkaa laskuttamaan. Toki ymmärrän että jostain sitä rahaa on saatava että toiminta jatkuu mutta jättäisivät edes nuo kohteet poistamisen sijasta suljetuiksi että ne saa sitten helposti muutettua yhteissummaksi tai kopioitua tekstit yksittäisiin kohteisiin.

 
19
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Viimeaikaiset löydöt ja hankinnat
« Uusin viesti kirjoittanut Darth Mika 19.07.2024 klo 01:30:18 »
Täysi setti (10kpl) saksalaisia Star Wars-Kalkitoksia - osa parempikuntoisina aiempien (ja osin väritettyjen) tilalle, osa vielä avaamattomissa pussukoissaan + reilu tusina uusia, kokoelmasta puuttuneita nimikkeitä. Tässähän joutuu kohta tekemään jotain tietokantapohjaa kun nimikkeitä alkaa olla satoja...  ;D
Kuvia olisi kiva saada näkyvville noista, jos teet tietokantaa ja et varmaan tee tätä mutta kuinka laittaisit kuvat siihen pahville. Olisi kyllä ihan nostalgista saada yksi Star Wars Kalkitos ja alkaa suunnitella kuinka ne siirtokuvat työntäisi siihen pahvinpalalle. Miksi ennen oli kaikkea kivaa lapsille ja nykyään kaikkea ihan tylsää. Ajatelkaas nyt esim Jenkki-purukumi...ennen oli tarroja ja niitä kerättiin kirjoihin...nykyään jenkki-purukumi on sullottu johonkin pussukkaan, jossa niitä on liikaa ja ei mitään keräilykuvia. MCDonaldsissakin tyhjönpäiväisiä Happy-Meal leluja.

Toivoisin takasin...
kalkitokset, Jenkki-purukumit keräilykuvilla, merkkarit, kolmiotripit, Disney-hahmo 0,33 l limsat lasipulloissa ja korkit niiissä semmoiset metalliset sivulle vedettävät ja paljon muuta. Ainoastaan kurkussa naksuva Pink-jäätelö on tullut takaisin.
20
Sarjakuvien ostaminen ja keräily / Vs: Viimeaikaiset löydöt ja hankinnat
« Uusin viesti kirjoittanut poptique74 19.07.2024 klo 00:17:22 »
Täysi setti (10kpl) saksalaisia Star Wars-Kalkitoksia - osa parempikuntoisina aiempien (ja osin väritettyjen) tilalle, osa vielä avaamattomissa pussukoissaan + reilu tusina uusia, kokoelmasta puuttuneita nimikkeitä. Tässähän joutuu kohta tekemään jotain tietokantapohjaa kun nimikkeitä alkaa olla satoja...  ;D
Sivuja: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 10