Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1966 / 100 - Jorma Tiittanen: Titulointia (22.02.2018 klo 21:57:15)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.08.2019, klo 04:59:44

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
476271 viestiä 10578 aihetta kirjoittanut 7418 jäsentä. Uusin jäsen: Herra Tarkka
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Haku | Jäsenet | Galleria | Ylläpito ja toimitus | Kirjaudu | Rekisteröidy  
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10

 1 
 : tänään kello 02:07:40 
Aloittaja Anonyymi Jaarittelija - Uusin viesti kirjoittanut Chompp
Haluaisin ajatella, että Sony teki virheen koska uudet leffat eivät tule olemaan yhtä menestyneitä kun eivät kuulu MCU:hun, mutta tod.näk. fakta on että suurin osa katsojista ei siitä välitä vaan menevät katsomaan seuraavan hämisleffan kuitenkin.

Disney ahnehti liikaa ja eihän Sony tietenkään suostu tuollaiseen 50-50 diiliin. Toivottavasti jatkavat vielä neuvotteluja ja pääsevät sopuun, mutta henkilökohtaisesti en aio katsoa uutta hämisleffaa teatterissa, jos se ei kuulu MCU:hun.

 2 
 : tänään kello 00:20:25 
Aloittaja jonecky - Uusin viesti kirjoittanut Reima Mäkinen
Kakkosalppari sykähdytti aivan eri tavalla kuin ykkönen. Kolmonenkin pitää ehdottomasti hankkia. Ei vaan vanha pysy oikein nykyajan kiihkeässä rytmissä tuo viimeisin (toivottavasti ei viimeinen) osakin ehti jo poistua kioskeilta. (Kaks ekaa hankin Kupliista.)
Ykkösestä en muista paljon mitään, mutta piirrosten osalta se oli vielä ehkä turhan kömpelö. Siinä mielessä näiden kahden julkaiseminen yhtä aikaa oli hyvä idea. Olisivat toki tarina puolesta sopineet hyvin yhteenkin niteeseen. Eihän tuo mitään syvällisyyden juhlaa ole, mutta ihan kelpo seikkailua ja tuotannollisestihan nuo ovat tasolla, johon on ollut monella kustantajalla vaikeuksia päästä näin digiaikana.

 3 
 : tänään kello 00:10:41 
Aloittaja Anonyymi Jaarittelija - Uusin viesti kirjoittanut Jiksi
Koska Sony voi nyt huoletta tuottaa Hämis-leffan kolmen vuoden välein ainakin seuraavat, hmm, kolmisenkymmentä vuotta, niin up yours Disney!

 4 
 : 20.08.2019, klo 22:43:00 
Aloittaja Darth Mika - Uusin viesti kirjoittanut mcdonut43
Tuskin oli eka mutta ensimmäisen jonka muistan oli Muumipeikko ja Pyrstötähti. Ennen leffaa myös pyöri Jurassic Parkin traileri josta tuolloin en ollut koskaan kuullutkaan.

 5 
 : 20.08.2019, klo 22:36:52 
Aloittaja q-mies - Uusin viesti kirjoittanut mcdonut43
Ton pitäisi kuulema jatkaa siitä mihin 80luvun piirros sarja loppui. Varmaan siis jotain vahvasti nostalgialla ratsastavaa matskua on tulossa. Itse en Kevin Smithiin luota kyllä yhtää. Olisivat jatkaneet sitä 2000luvun piirrossarjaa. Vaikka sen eka kausi olikin aika mitäänsanomaton niin tokan kauden jaksot olivat ihan hyviä. Varsinkin ne Snakemen jaksot sekä se yksi jakso jossa oli Hordak.

 6 
 : 20.08.2019, klo 21:57:42 
Aloittaja Markustus - Uusin viesti kirjoittanut STD
Disney oli jostain syystä irtisanonut kolmasosan henkilökunnastaan, joten eurooppalaiset päähenkilömme eivät päässeet töihin.

Jostain Disney-tietokannasta löytynee syy noihin irtisanomisiin.

Ja Morris näyttää manailevan, että nyt vasta he huomasivat, että Kalifornia ei olekaan sarjakuvan mekka, vaan New York, josta he ovat juuri tulossa!

 7 
 : 20.08.2019, klo 21:44:21 
Aloittaja Markustus - Uusin viesti kirjoittanut STD
Mutta onnenpotku eurooppalaiselle sarjakuvalle.

 8 
 : 20.08.2019, klo 21:43:48 
Aloittaja Markustus - Uusin viesti kirjoittanut STD
Disneyllä oli lakko. Huono tsägä.

Edit: eipä ollutkaan lakko. Muistin väärin. hetkinen.

 9 
 : 20.08.2019, klo 21:09:38 
Aloittaja Markustus - Uusin viesti kirjoittanut Timo Ronkainen
Yannin ja Schwartzin Gringos Locos löytyy Tikkurilan kirjastosta. Jos siis joku sen haluaa lukea.

Joo, lainasin sen taannoin ja "luin" minkä tajusin. Suht ok pysyin kärryillä. Epäselväksi jäi se kohta, miksi eivät päässeet Disneyn studioille. Oliko se kiinni vai mitä? Miksi vaan istuivat siinä sen edessä, kun kerran olivat sinne halunneet, eivätkä sitten esmes seuraavana päivänä yrittäneet uudestaan?

Jijén perikunnan aloitteesta kakkososan tekeminen kiellettiin.

Höh?

Timo

 10 
 : 20.08.2019, klo 20:22:38 
Aloittaja apple - Uusin viesti kirjoittanut Reima Mäkinen
Hän suosittelee samaa myös muille, vaikka samalla toteaa olevansa paremmassa tilanteessa kuin moni muu.
Kovin pohjoisamerikkalainen näkökulma tämä. Satuin E-Koreassa tilaisuuten kun Marvelin heppu piti esitystä Marvel-piirtäjän urasta kiinnostuneille. Tuossahan ei ole eroa myöskään Disneylle työskentelyyn. Eli hahmot ovat yhtiön omaisuutta ja kaikki mitä luot menee yhtiölle. Töitä tehdään siis ikään kuin urakalla ja piirtäjälle maksetaan ainoastaan piirtämisestä. Lisätienistiä voi hankkia sitten komissioilla. Rosi just Porissa kertoi, että kuitenkin nykyään on luvassa jonkinlaista bonusta sikäli kun ostava yleisö oikein tykkää. Vaatii kuitenkin omanlaisensa lähestymistavan ja sen että tosissaan diggaa niitä hahmoja, varsinkin jos on tottunut suurempaan vapauteen. Nykynäkökulmasta ei kuitenkaan ole ollenkaan kummallista piirrellä näitä muiden hahmoja ja tarinoita, kun kaikeinlainen fanitaide on muutenkin kovassa huudossa. Sitä paitsi tunnetuilla hahmoilla saa valtavasti tykkäyksiä somessa. Suosio on aivan eri luokkaa kuin OC piirtäjillä.

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10