Kun ei ole Curtvile kommentoimassa, niin täytyy paikata katsastamalla ensifiilikset aloituksesta. Sivuutin kylmästi Kapteeni Amerikat, Thorit, Cablet sun muut mitkä normaalistikin jättävät kylmäksi ja varaan oikeuden olla eri mieltä itseni kanssa myöhemmin.
Indestructible Hulk iski itsensä heti kärkeen. Leinil Francis Yu tekee kuvittajana kenties toistaiseksi parasta jälkeään, eli herkulta näyttää. Toki mies on vienyt tyyliään hieman valtavirtaa kohden ja valivali väritys on tietokoneavusteista, mikä ehkä vie entisestään särmää, mutta hyvää tämä silti on, sanon minä.
Samoin kirjoittajapuolella Mark Waid tiristää vielä yhden näkökulman vihreästä jätistä. Nyt Banner suhtautuu tuhoavaan puoleensa tautina, jota ei voi parantaa. Tiedemiehenä hän tekee hyviä tekoja ja päästelee paineita vihreänä itsenään.
Hulk lienee kenties Batmanin ohella toimivin supersankarihahmo, huonoja tulkintoja kun ei miesmuistiin ole ollut.
All-New X-Men nappaa mielenkiintoisimman sarjan tittelin omakseen, kun Peto hakee alkuperäisen viisikon oikomaan Kykloopin maailmankuvaa. Teini-ikäiset mutanttisankarit, mukaan lukien Jean Grey, vanhentuneita versioitaan peilaamassa on hyvä lähtötilanne. Pahoin silti pelkään, että tästä saisi ennemmin kasaan toimivan minisarjan kuin jatkuvajuonisen sarjan.
Avengers on huikeaa kuvitusta Jerome Opeñan käsistä ja Jonathan Hickman iskee näpsäkän aloituksen, joka värisyttää vanhaa scifi-miestä.
New Avengers on sekin kiintoisa aloitus, mutta katsotaan nyt pidemmälle ennen kuin julistetaan tämän enempää.
Uncanny Avengers Punakalloineen kaikkineen on kalkkiviivalla, mutta vielä ei osaa sanoa kykeneekö se pinnistämään voiton puolelle.
Häviäjiin lasketaan A+X ja Avengers Arena. Paperin haaskuuta molemmat: ensimmäinen on samaa höpöä kuin hiljan päättynyt Avengers versus X-Men, mutta toisin kuin edeltäjässään, ei nyt nuijita toisia turpeen alle vaan halipusitaan tiimitoveria. Jälkimmäinen on Battle Royale vähemmän tunnetuilla teinimutanteilla. Tylsää, tylsää.