Lihan määrä on nykyruokavaliossa vähintäänkin 10 ellei peräti 100 kertainen, mikä olisi tarpeen. Esi-ihminen oli onnellinen saadessaan joskus jonkun raadon syödäkseen. Aivan varhaisista esi-ihmisistä kun puhutaan. (Sitähän me olemme, raadonsyöjiä, kaupat täynnä valmiiksi tapettua kylmää lihaa). Mutta tähän hiton vänkäämiseen tää keskustelu kumminkin näemmä aina menee. Puhuttaisiin vaikka tästä kirjasta, kokeilkaa reseptejä ja kertokaa täällä miltä maistui.
Arvostelusta: kasvisruoan automaattinen keveys on kans aika outo harha. Öljyä, pähkinöitä ja muuta runsaasti lotraten kalorimäärät saadaan nousemaan kyllä aivan rasvaisen lihan luokkaan. Kolesterolimäärät ovat vaan nolla.
Itse olen näitä alan hienoja sanoja käyttäen vissiinkin pesco-vegetaristi.

Timo