Leppänen piirsi yhden 17-sivuisen tarinan nimeltä ”Aarteenetsijät” tuohon vuosialbumiin (albumissa on myös kaksi muuta Tumac-tarinaa, jotka kuvitti Ábel Romero). Leppänen ei piirtänyt lainkaan muita Tumac-tarinoita, mutta teki kyllä joitakin sarjakuvamaisia tietoiskuja Tumac-lehteen.
Koska Leppänen esiintyy Tumaceissa taiteilijanimellä Oscar, hän lienee mennyt monille lukijoille aivan täydestä espanjalaistaiteilijana. Myös Tumacin luoja ja käsikirjoittaja Manila oli ihan ruotsalainen, Mats Larsson. Lehdessä tosiaan oli useita oikeita espanjalaistaiteilijoita, joista kuuluisin on varmasti Jesús Blasco.
Varsin kiintoisaa on, että kun Tumac-lehti jatkui Ruotsissa 1983–84, mutta ei enää ilmestynyt Suomessa, melkein kaikki sankarin jaksot kirjoitti Mustanaamiosta ja Axasta tuttu Donne Avenell.
Olen hommannut kaikki ruotsinkieliset Tumacit, myös Suomessa julkaistut numerot. Suomalaisissa ja ruotsalaisissa lehdissä on erilaiset sisäkannet, takakannet ja toimitukselliset sivut. Ruotsalainen lukijapalsta on informatiivisempi kuin suomalainen.
Pitää joskus koettaa löytää aikaa väsätä tästä sarjasta analysoiva artikkeli ja sen seikkailuista täydellinen indeksi. Tumac oli aika kiinnostava ilmiö: pohjoismainen kustantaja teki poliittisesti tiedostavaa nuortensarjakuvaa, joka levisi useaan maahan. Lehti ilmestyi ainakin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Alankomaissa, Unkarissa, Ranskassa ja Espanjassa. Mielestäni Tarzan oli ja on paljon lapsellisempi ja viattomampi sarja kuin Tumac.