Redman,
Williamson on piirtänyt itse kymmeniä sarjoja jo 40-luvun lopusta lähtien. Tussaus tuli hänen päätoimekseen vasta 80-luvun lopulla. Kysymyksesi on siis aika laaja niin kuin MTT lausui.
Netistä ei löydy muuta kattavaa listaa kuin Who’s Who of American Comic Book Artists -paikan suuntaa-antava lista. Linkki siihen on englanninkielisessä Wikipediassa
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Williamson artikkelin lopussa. Listassa on kyllä epätarkkuuksia, esim. Superman-lehden luonnostelusta ei olla varmoja (hän tosiaan piirsi 8 sivua tarinaan, joka on nähty Teräsmiehessä 10/86). Virheitäkin listassa on, esim. Agentti Corriganin vuodet on pantu hänelle väärin vuoteen 86 saakka, kun oikea lopetusvuosi oli 80.
Netin kirjamainosten mukaan Williamsonin tuotannon tarkistuslista vuoteen 1983 on James Van Hisen kirjassa The Art of Al Williamson (1983).
Jo mainittujen filmisovitusten lisäksi Star Wars 3/87:ssä ja 8/87:ssä oli Williamson piirtäjänä. Filmisovituksissa hän tussasi Pimeän uhan (Star Wars 1 – 4/99).
Sanomalehtisarjoissa häntä on nähty suomeksi haamuavustajana ainakin Rip Kirbyssä, Big Ben Boltissa ja Flash Gordonissa. Ehkä myös Ripleyn Usko tai älä –sarjassa, joka ei varsinaisesti ole sarjakuva.
Kari Elkelä on listannut nettiin suomalaiset Flash Gordon -julkaisut ja samalla Williamsonin työt:
http://www.saunalahti.fi/karielk/flashfi.htm.
Williamsonin mahdollisesti suomennetuista kauhusarjoista, scifi-sarjoista, länkkäreistä ja romanssisarjoista en tiedä mitään.
Tussaustöitä Marvelilla hänellä on aivan tuhottomasti, mutta niitä et kysynytkään. Hänet valittiin Amerikassa useana vuonna parhaaksi tussaajaksi. Marvelin wikia.comista saa myös työt luonnostelijana:
http://marvel.wikia.com/wiki/Category:Al_Williamson/PencilerBlade runner –elokuvaspessu olisi muuten minua kiinnostava suomentamaton yksittäinen Williamson-julkaisu.