Bonuskyssärinä vielä: Mitä mieltä Kvaakkilaiset ovat ylipäätänsä Dylan Dogista olleet?
Itse tykästyin pariin lukemaani albumiin oikeinkin kovasti.
Mikäköhän sitä hintaa Suomessa sitten tekee?
Luulisi jonkun painotalon tekevän painotyön suhteellisen halvalla. Onhan esimerkiksi Jerry Cottoniakin saatu vuosikymmenet kaupoista halpaan hintaan.
Varmaan siinä on omat kiemuransa saada tavara myyntiin R-Kioskien kautta. Jalava (Dylan Dogin taannoinen kustantaja) ei kai oo moista koskaan tehnyt? Lienee helpompi levittää vaan kirjakauppojen kautta, jos ei oo jatkuvasti pukkaamassa jotain kioskikamaa ulos niinkuin joku Egmont.On muuten aloitettu kustantaminen kioskien kautta (Wanhat sarjat) v. 1981.
On muuten aloitettu kustantaminen kioskien kautta (Wanhat sarjat) v. 1981.
Egmontille toiveita Dylan Dogista heti. Hinnaksi 3,90 euroa ja samanlainen ulkoasu kuin Texillä niin voisi alkaa löytämään yleisönsä.
On muuten aloitettu kustantaminen kioskien kautta (Wanhat sarjat) v. 1981.
Totta. Muistan vieläkin kuinka erikoista oli ostaa Segarin Kippari Kalle kaikista maailman paikoista Hartolan linja-autoasemaltaMenee ohi aiheen, mutta tuo Segarin Kippari Kalle on mielestäni yksi universumin parhaista sarjakuva-albumeista.
Niin menee, ja palatakseni aiheeseen, Dylan Dog oli minusta ok mutta ei sen enempää, ei tunnu kohtuulliselta maksaa tuollaisesta pulpista taidesarjakuvan hintaa. Pidin piirroksesta mutta tarinat oli aika juostenkustuja.
Jenkeissähän yriteltiin myös muutama vuosi sitten näitä Bonellin italosarjojen julkaisua. Eli Dark Horselta tuli kuuden alpparin verran niin Dylan Dogia (Mike Mignolan kansitaidetta ainakin ykkösnumerossa!), Martin Mysteryä kuin Nathan Neveriäkin.
En tiiä tosta Dylan Dogista, mutta Nathan never nyt ehdottomasti!!
Veikkaisinpa, että muillakin Bonelli Editoren sarjoilla menisi Suomessa ihan hyvin.
Joonas
Dylan Doggiahan on saatavilla eri formaateissa, esim. samoin kuin Maxi-Texejäkin, useamman sadan sivun pläjäyksinä.
Jos sellaiset tulisivat suomessakin muotiin...
Huu, seuraiskohan Dampyr-pätkä jos Dylan menestyy.
"Dylan Dog’s an interesting character because, unlike the usual comic super heroes he’s full of defects, and he’s also nice. Dylan’s a loser, one who always ends up without the girl, and who falls in love at least once a month, a problem most males will understand. He’s sarcastic, but also kind hearted…”
“At the beginning of the film we find an anguished, closed Dylan. Horrible things have happened to him, he’s no longer a true detective and limits himself to making a living as a hound for jealous husbands and wives full of lovers. But Marcus’ death brings him back into the core of the action. The presence of monsters among us evokes “Men in Black” (which was also a project by the same producer, Scott Rosenberg) or “Invasion of the Body Snatchers”. But Dylan Dog’s world is completely original”Men In Black!?!
“Dog’s not convinced that humans are always right. He looks at the parallel realities to ours with an open mind. He’s a contemporary Sherlock Holmes. And in the film we’ll narrate his crazy adventures in a light hearted manner: it’s a film for all, for kids as well as adults. It’s not horror, it’s not a violent and dark thriller. There are no exploding heads and there’s no flowing blood. It’s a romantic mystery with zombies and vampires, of course, but with a depth of irony that reassures us on the integrity of our human world”.
haistakaa lapset ja lapsenmieliset ......
"Dylan Dog"in traileri (http://www.filmsnmovies.com/video/17223/dylan_dog_dead_of_night_promo_trailer/)
now in postproduction...joo no eipä sekään ihmeitä tee ja pelasta.
Aika roteva ja ennen kaikkea jykeväleukainen Dylan Dog. Vaikka monsterilla näyttää olevan massaa n. 200 kg, niin jospa sillä puolestaan on lasileuka, mikä tasoittaisi asetelmia hieman?
"The human race is obsolete, y'all."
Leffa katsottu, parempi kuin odotin. Kun sarjakuvassa komedialliset elementit eivät toimineet ollenkaan, elokuvassa taas toimivat vain ja ainoastaan ne, ja kun huumorimopo vihdoin kunnolla käynnistyy, se lähtee hetikohta jo täysin pöyristyttäviin suuntiin.
Mon...olen valitettavasti nähnyt eilen tämän ja ei ollut parempi kuin odotin. Kun ensimmäistä kertaa luin kommenttisi mietin sarjakuvan komediallisia elementtejä pitkään, oletan sinun tarkoittavan Grouchon puujalkaheittoja.Niitäpä juuri, hahmo on yhtä pahasti väärässä sarjakuvassa kuin Berserk-mangan "hassu" keiju. Leffa kärsii tavallaan samanlaisesta epätasapainosta, Kiekkomaailma-henkiset zombit eivät oikein istuneet muun kuvaston sekaan, mutta toisaalta ne olivat ainoa omaperäinen idea koko pökäleessä ja onnistuivat edes jotenkuten viihdyttämään tällaista ei-niin-kovaa DD-fania.
Voisiko joku kertoa kahden Suomessa julkaistun Dylan Dogin tekijät?
Dylan Dog pitäisi laittaa kioskeille kerran kuukaudessa ja hinta alas. Oikeassa järjestyksessä mielellään. Suomeksi tulleet olivat numerot 8 ja 81. Itsenäisiä tarinoitahan nuo ovat, mutta aikaisemmin tavattuja tyyppejä alkaa ilmaantua, kun olen lukenut numerot 1-22.
Näin kaupassa Dylan Dogin casefile 1 isona enkunkielisinä pokkarina Dark Horselta. Näytti hyvältä, vaikken heti ostanutkaan.Tuon on tosiaan aikamoinen tiiliskivi -sivuja taitaa olla hieman vajaa 700
Dylan Casefile on vuodelta 2009 ja jatkoa ei ole toistaiseksi näkynyt.
En tiedä mitä numeroita tuohon sisältyy. Oletettavasi ei ole kronologisessa järjestyksessä kun luin lukija-arvostelua Amazonista, jossa moitittiin kirjaa sekavuudesta ja hahmojen taustojen epäselvyydestä.
En tiedä mitä numeroita tuohon sisältyy. Oletettavasi ei ole kronologisessa järjestyksessä kun luin lukija-arvostelua Amazonista, jossa moitittiin kirjaa sekavuudesta ja hahmojen taustojen epäselvyydestä.
Tämä voisi toimia Suomessa digijulkaisuna? Harmitti aikoinaan kun tämä kosahti heti alkuunsa, kirjakauppa ei ollut se paras myyntikanava.
Varsinkin kun täällä ydinkohdeyleisö ei ole digijulkaisuille otollisin.
Italiassahan Dylan Dog on SE sarjakuva.
Tex on Bonellin vanhin mutta Dylan Dog on kruununjalokivi joka löytyy jotakuinkin joka huushollista.
Jos ette minua usko niin Umberto Eco lausahti että "jokaisesta italialaisesta kodista löytyy ainakin kaksi kirjaa: raamattu ja jokin numero Dylan Dogia".
Elokuva oli tosiaan sarjaa "ihan kiva kuriositeetti", ennemmin katsoi kuin turpaansa otti. Dylan Dogin kanssa sillä oli lähinnä kursoorisia yhteyksiä.
Ai? Jos pitäisi valita katsoako tuo uudestaan vai mennä häkkiin kahta ammattivapaaottelijaa vastaan yksin se olisi aidosti harkinnan paikka allekirjoittaneella.
Jacovittin versio Dylan Dogista. (http://www.dylandogdiary.it/2013/02/luigi-siniscalchi-sinis-rende-omaggio-a-benito-jacovitti)Eipä taida olla. Signeeraus ei ole Jacovittin. Vaikka en italiaa ymmärtä, niin arvaan kuitenkin otsikossa seisovan, että Sinis on tehnyt jacovittimaisen piirroksen Dylan Dogista.
Eipä taida olla. Signeeraus ei ole Jacovittin. Vaikka en italiaa ymmärtä, niin arvaan kuitenkin otsikossa seisovan, että Sinis on tehnyt jacovittimaisen piirroksen Dylan Dogista.
Miksi Suomessa ei ole älytty julkaista esimerkiksi sarjakuva portfilioita kuten tässä ebayssa myynnissä oleva Dylan Dog sarjoistaan tunnetun Andrea Venturin 12 kuvan sarja painettuna hyvälle kartongille.
Tän tyyppistä matskuu on saatavilla muualla mut ei meillä! :-X
Portfoliot on mukava idea, mutta voisin kuvitella, ettei meiltä löydy tarpeeksi ostajia. Tyypillisesti noiden hinnat on kohtalaisen korkeat, joten se karsii tehokkaasti satunnaiset ostajat. Ehkä Tex Willerin tai Aku Ankan fanikunta olisi riittävän suuri tuollaisten kuriositeettien kannattavaan kustantamiseen. Itse ostin viime vuonna portfolion, jossa oli Fables-sarjan kansia. Upeita kuvia, mutta ei niille löytynyt sopivaa paikkaa seinältä, joten nyt ne nököttävät kaapissa. Että sinällään turha ostos.
Mutta Dylan Dog on oikeasti loistava sarjakuva, ehkä maailman paras. Kumma ettei Suomessa sitä tajuta.
Totta. Itsekin olen Saksaan lähettänyt pari suomenkielistä Mosaik julkaisua.
Tiedän faneja jotka keräävät Tinttejä tai Aku Ankkoja mahdollisimman monella kielellä. Tai saksalaisia Mosaik-julkaisuja.
Dylan Dog oli kyllä hyvä mutta jäi ikävästi lähtökuoppiinsa täällä
Taitaa olla aika pieni kustantamo, ei löydy meidän käyttämästä tukusta lainkaan.
Tämmöinen kyllä löytyis.
Kiinnostuin Gigi Cavenago -piirtäjästä ja päädyin ihailemaan hänen digitaalisesti kuvittamia Dylan Dog: Mater Dolorosa -albumin sivuja (https://issuu.com/baopublishing/docs/preview_mater_dolorosa).
Kiinnostuin Gigi Cavenago -piirtäjästä ja päädyin ihailemaan hänen digitaalisesti kuvittamia Dylan Dog: Mater Dolorosa -albumin sivuja (https://issuu.com/baopublishing/docs/preview_mater_dolorosa).
---
Ruotsissa on ehditty julkaista jo varsin monta Dylan Dog -alpparia. Ehkä siinä olisi matalampi kielimuuri ylitettävänä.
Jumanklavita, kun on hienoa jälkeä! Harmi kun ei osaa italiaa oikeestaan yhtään.
Timo
Itsellä tuon albumin "esiosa" Mater morbi ruotsilaitoksena, kirjastopoistona olisikohan ollut peräti euron
Mater Morbin traileri youtubessa (https://www.youtube.com/watch?v=0Sigqoj-P7M)
Itseen Dylan Dogit ja Dampyrit vetoavat eniten italotuotannoista, Tex Willerilla on toki paikkansa mutta harmi ettei se parempi italialainen sarjakuva myy.
Mater Morbihan tuli juurikin epicenterilta joten Mater Dooorosan kanssa on toivoa myös
Ticci ei ole koskaan käynyt Amerikassa?