Kirjoittaja Aihe: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet  (Luettu 105286 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Anonyymi

 • Jäsen
 • Viestejä: 37 338
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #300 : 05.08.2020 klo 09:35:26 »
Olin viime yönä Tintti, joka meni kapteeni Haddockin kanssa vierailulle emiiri Ben Kalish Ezabin luokse. Emiiri pyysi tuomaan Steely Danin vinyylin Countdown to Ecstasy, koska se häneltä puuttui. Minä eli Tintti päätti yllättää lisäksi emiirin Wigwamin Nuclear Nightclubilla, koska aattelin että sekin sopisi emiirin musiikkimakuun.

Emiiri laittoi Wigwamin levyltä b-puolen soimaan. Haddock esitti manauksiaan, koska väärä puoli alkoi soimaan, turskatti. Do or Die. Olikohan kappaleessa symboliikkaa?

Abdullahia ei näkynyt missään.

Jarod_Speed

 • Jäsen
 • Viestejä: 16
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #301 : 10.08.2020 klo 09:34:21 »
Liippaa tätä aihetta kun animaatioihin ja kuvituksiin liittyen on tullut nähtyä unia. Esim. Aku Ankka -videokansia joita ei ole olemassa. On hämmästyttänyt kuinka mieli pystyy unessa luomaan kaikki nuo piirrokset ja graafiset kannet logoineen ym. yksityiskohtineen! Ja välillä ison määrän kerralla divarin hyllyihin. Siis aivan "tyhjästä" - mieli luo sellaisia kuvia joita ei ole ennen nähnyt.

Unessa: Pino sarjiksia kaatui lattiallla mitä sitten niitä kerätessä manasin kun kansiin ja reunoihin oli tullut taitoksia (hirvee painajainen siis :). Herätessä kummastelin että mikäs "Tuomarin" numero se olikaan kun kansikuva täysin ennestään tuntematon. Varmaan sekoitus jostain kokosivun kuvasta ja ite hahmokin mahdollisesti joku muu. Mutta todella siisti kuva se jokatapauksessa oli..

echramath

 • Suomen Hakki Hamsteri -kerhon puheenjohtaja
 • Jäsen
 • Viestejä: 3 380
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #302 : 10.10.2020 klo 12:26:53 »
Unessa tuli tavanomaista suurempi Kalkkaro-kirjekuori, jossa oli sisällä viisi uutta liuskanumeroa ja suurikokinen tilaajalahjaprintti. Että jos Petteri luet tätä säiettä...
I've got 99 problems, but luftballons ain't one. // comixblag

J4N1

 • Jäsen
 • Viestejä: 110
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #303 : 26.11.2020 klo 09:15:25 »
Tuli tuossa jonain yönä luettua Lucky Lukea.

Luke oli saluunan esiintymislavalla ja lauloi "Marilyn, Marilyn, milloin riisut jumpperin..."

Siihen tuli sitten yksi saluunan tanssitytöistä vihaisen näköisenä sanomaan: "Riisuin siltä pahuksen kaakilta satulan jo tunti sitten, ja olen siitä asti istunut huoneessani laulamassa: Lucky Luke, Lucky Luke, milloin riisut Marilynin?"

J4N1

 • Jäsen
 • Viestejä: 110
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #304 : 26.10.2021 klo 12:20:23 »
Viime yönä oli vuorossa Lassia ja Leeviä.

Lassi huomasi uutisen, jonka mukaan Suomessa on tehty Väinö-restauraatio ja valtaan nousi presidentin tilalle kuningas Väinö II. Hän sai tästä idean leikkiä kuningasta, askarteli pahvista kruunun ja haki jonkun kepin valtikaksi.

Susanna ei suostunut puhuttelemaan Lassia hänen majasteetikseen, vaan sanoi "Hänen pahanhajuisuutensa, jota ympäröi suolikaasujen pilvi". Lassi suuttui ja alkoi ajaa valtikalla huitoen Susannaa takaa, mutta kaatui päälleen pystyyn kuralammikkoon.

Susanna totesi: "Kuningas Lassi ei tarvitse hovinarria, vaan hoitaa itse pelleilemisen". Lassi makasi mudassa ja mutisi jotain. Leevi nauroi vieressä.

Darth Mika

 • Insinööri
 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 5 094
 • The Comics be with us...always!
Vs: Sarjakuvaharrastajien sarjakuvaunet
« Vastaus #305 : 05.12.2021 klo 00:03:40 »
Viime yönä näin taas ihan ihme unen. Luultavasti en itse ollut tässä jutussa. Jossakin maapalloa kiertävässä avaruusasemassa insinöörit oli kehittänyt androidin, joka vastasi 99,99 % täysin ihmistä. Ekaksi tehtiin nainen ja sitten mies. Insinöörit sitten parittivat nämä, koska halusivat nähdä, että voiko nämä lisääntyä. No vaikka kuinka monta kertaa yrittivät ja käyttivät kaikkia vippaskonsteja, niin ei onnistunut.
Sitten yksi näistä insinööreistä keksikin, että jospa yritettäisiin tämä naispuolinen androidi saada raskaaksi oikealla miehellä. No sitten onnistuttiin saamaan naisandroidi raskaaksi. Sikiö kasvoi androidin sisällä, mutta jostain syystä se ei ns. elänyt. Ei liikkunut tai sillä ei ollut minkäänlaista aivotoimintaa. Insinöörit kokeilivat monta kertaa, mutta aina sama lopputulos. Kokeiltiin myös toisin päin, että oikea ihmisnainen rakasteli androidimiehen kanssa, mutta sekään ei tuottanut tulosta.
Lopulta insinöörit luovuttivat ja tulivat siihen lopputulokseen, että lapsen synnyttämiseen tarvitaan 2 kpl sekä mies, että nainen ja molemmpien pitää olla oikeita ihmisiä, eikä androideja. Insinöörit, eivät ymmärtäneet miksi 99,99 % ihmisandoidit eivät voineet tulla raskaaksi, koska kyseessä oli vain 0,01 % ero oikeaan ihmiseen. He kysyivät tätä asiaa kansainväliseltä tiedeyhteisöltä ja pian eräs Vatikaanissa toimiva tutkija soitti heille ja selvitti, että androideilla ei ole sielua, vaikka ovat muuten melkein ihmisiä. Lapsen syntymään tarvitaan kahden eri vastakkaisen ihmisen sielu, jotka yhtyvät yhdynnässä ja siitä muodostuu uusi sielu ja lapsi syntyy.
Kun heräsin…menin katsomaan peliin, että olinko muuttunut yhtäkkiä katolilaiseksi tai Päivi Räsäseksi. Oli sen verran uskonnollinen uni. Oli kyllä ihan hörhö uni!
"Opinions are like assholes, everybody has one" (The Dead Pool, 1988 Clint Eastwood)