Kirjoittaja Aihe: DAADA  (Luettu 28768 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

VilleM

 • Jäsen
 • Viestejä: 796
Vs: DAADA
« Vastaus #75 : 08.10.2010 klo 08:58:09 »
Sarjakuvakritiikkiä koskevat viestit siirretty asianmukaiseen ketjuun:

http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php/topic,6148.0.html

Kreegah Bundolo

 • Jäsen
 • Viestejä: 576
Vs: DAADA
« Vastaus #76 : 08.10.2010 klo 09:22:45 »
Sarjakuvakritiikkiä koskevat viestit siirretty asianmukaiseen ketjuun

Sinänsä tylsää aina tämä aiheessa pysyminen ja sen mukaan keskustelujen uudelleenjärjesteleminen että itseäni kiinnosti keskustella sarjakuvakritiikistä TÄSSÄ asiayhteydessä, muttei millään tavoin tuolla yksinomaan kyseiselle aiheelle omistetussa ketjussa.

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 558
Vs: DAADA
« Vastaus #77 : 08.10.2010 klo 10:44:37 »
Sinänsä tylsää aina tämä aiheessa pysyminen ja sen mukaan keskustelujen uudelleenjärjesteleminen että itseäni kiinnosti keskustella sarjakuvakritiikistä TÄSSÄ asiayhteydessä, muttei millään tavoin tuolla yksinomaan kyseiselle aiheelle omistetussa ketjussa.
Jep. Mikäs sen tylsempää kuin aiheessa pysyminen. Tässä ketjussa voi kuitenkin mainiosti keskustella Daadan kirjoille Kvaakissa annetusta kritiikistä. Se on jopa suotavaa ja siksi arvosteluista linkitetään aiheen mukaisiin ketjuihin.
Kaikkein mukavainta (ja vähiten tylsää?) on kuitenkin puhua täysin aiheen vierestä jolloin pääsee myös jälkikäteen kitisemään siitä että miksi minun viestini on siirretty jonnekin muualle. Itse en jaksanut alkaa perata noita kritiikkiviestejä tästä ketjusta sillä niissä oli myös topicin mukaista asiaa.
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

Lurker

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 16 782
Vs: DAADA
« Vastaus #78 : 08.10.2010 klo 14:51:49 »
Daada kommentoi blogissaan Kvaakin arvostelua. Lyhyesti sielläkin: "syksyn valtava tarjonta näkyy".

Jiksi

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 302
Vs: DAADA
« Vastaus #79 : 08.10.2010 klo 18:11:39 »
Tästä saatte kunnon slaagin, sillä Slaagin arvio on mennyt uusiksi!


Vetikö tekijä Kvaakin toimittajaa pannuun vai lähettikö kustantaja arvostelijalle laskettelupaketin tulevaa talvea varten? Seuraa tämän jännitysnäytelmän tulevia käänteitä, mutta pysy ketjun aiheessa, eli kommentoi rohkeasti Daadan syksyn julkaisuja!

Mitä mieltä juuri sinä olet lahjakkaiden nuorten tekijöiden julkaisuista ja onko Turunen oikeasti kolmemetrinen jättiläinen?

Mikko A

 • Jäsen
 • Viestejä: 356
 • ostan omakustanteita - uudet & vanhat - tarjoa!
Vs: DAADA
« Vastaus #80 : 13.10.2010 klo 09:54:56 »
värikäs Slaagi on ensisilmäyksellä lähinnä luontaan työntävä. Nykyinen (nettisarjakuvan?) tuoma trendi tunkea kaikenlaista väriä joka sarjikseen ei minua henk. kohtaisesti miellytä. Mutta kun pääsee itse asiaan, puhutaan nerokkaasta poikien pysyvänluonteiseen teiniangstiin pohjautuvasta helmestä!
Mukana on ns. ne kaikki hyvät aiheet, joista hyviä sarjakuvia on tehty aina. Ja tullaan tekemään. Slaagi ei ole erityisen rivo tai yliampuvan härski (ainakaan omilla standardeillani), vaan huumori pelaa oikeastaan suhteellisen perinteisillä linjoilla. Se näyttää hauskalta, sen dialogi on hauska ja jutut on riittävän rupisia tekemään selkeän pesäeron kaikenlaiselle arkiselle söpöilylle. Lisää kiitos!

MarkoT

 • Jäsen
 • Viestejä: 92
Vs: DAADA
« Vastaus #81 : 23.11.2010 klo 10:50:00 »
Moi!

Painokoneet raksuttavat ja pukkaavat ulos Mari Ahokoivun Batumanin vielä tällä viikolla ja valmis lehti on sarjakuvia kuluttavan kansan käsien ulottuvilla jo ensi lauantaina (27.11.2010 kello 12-16) Sarjislauantaissa Sarjakuvakeskuksella Helsingissä. Tulkaa hakemaan omanne.

Batumanin voi tilata kotiin helposti sähköpostiviestillä (daadabooks @ phnet.fi) suoraan kustantajalta. Kotimaan lähetykset postimaksuttomia. Lehti lötynee myös hyvin varusteltujen alan kauppojen valikoimista ensi viikolla.

Täältä löytyy kansi: http://daada.wordpress.com/2010/11/18/tulossa-piakkoin/

Ja täältä näytesivu ja infoa: http://daada.wordpress.com/2010/11/20/batuman-mari-ahokoivu/

Kiitos,

M

MarkoT

 • Jäsen
 • Viestejä: 92
Vs: DAADA
« Vastaus #82 : 22.03.2011 klo 20:32:16 »
Moi!

Ufoja Lahdessa sarja saadaan viimeinkin päätökseen. Sarjan neljäs numero tulee painosta vielä tällä viikolla. Lehteä voi tilata suoraan kustantajalta sähköpostitse (daadabooks @ phnet.fi) tai kysellä ensi viikolla omalta jälleenmyyjältä. Ufot on saatavilla myös jo nyt lauantaina Sarjislauantaissa Sarjakuvakeskuksella Helsingissä ja tietysti muutaman viikon päästä Tampere kupliissa Tampereella.

Jos olet aina harkinnut Ufojen hankkimista mutta et ole vielä ehtinyt sitä tehdä, on Daadakaupassa tarjolla edullinen kokonaispaketti. Ihan vain tiedoksi.

Lisäksi Daadakaupassa on ale! Hintoja on pudotettu roimasti alaspäin kauttalinjan. Alennuksessa oleviin tuotteisiin on uudet hinnat merkitty näkyvästi. Ranskalaisiin Fremok kustantamon kirjoihin ei uusia hintoja ole merkitty mutta niissä on kuitenkin kaikissa 40 % alennus. Hinnan voi tarkistaa sähköpostitse (daadabooks @ phnet.fi) jos epäilyttää. Kaikkiin yli 30 euron ostoihin kaupan päälle yksi omavalintainen Daadan julkaisema lehti. Kotimaassa tilaukset toimitetaan edelleenkin postikuluitta. Daadan vanhimpia julkaisuja kannattaa hankkia juuri nyt tai ainakin piakkoin koska tämän vuoden aikana varastoa tyhjennetään lopullisesti tavalla tai toisella. ;)

Linkki Daadakauppaan: http://daadabooks.wordpress.com/

M

RS

 • Jäsen
 • Viestejä: 31
 • Ei lahra haalari, ide-uutti! LA HRAHALAARI!
Vs: DAADA
« Vastaus #83 : 29.03.2013 klo 12:42:08 »
En ole varma ovatko sähköpostini tulleet perille, joten kysäisenpä vileä tätä kautta: sattuisiko joku Daadasta muistamaan, kuka käänsi aikoinaan nämä julkaisut englanniksi:

Orkideakeikka (Sampo Holkeri)
Slaagi (Mikko Luostarinen)
Der Round 1 (Marko Turunen)
Der Round 2 (Marko Turunen)
Unikeko (Tua Musakka)
Susi sorakuopassa (Wolf Kankare)

Itse julkaisuissa ei kääntäjää mainita. Tarvitsisin tietoa sarjakuva-aiheiseen graduuni, joten olisin todella kiitollinen lisätiedoista.
Kun sormi osoittaa kuuta, typerys katsoo sormea.