Opin lisää.
Yritin heti alussa laatia etusivulle jäsennyksen, josta päästä etenemään. Jonkinlainen sisällön jaottelu tulijoille lieneekin paikallaan.
Lisäksi tuumin rakennella sisällysluetteloa. Vasta myöhemmin aloin ymmärtää, että wikitekniikka toimii eri tavalla, eikä perinteistä sisällysluetteloa saa pelaamaan tämmöisessä monikäyttäjäjärjestelmässä (erikseen wikissä on kyllä toimintosivu Kaikki sivut, joka toimii hakemistona).
Käyttäjä voi itse sijoittaa artikkeleita - omia tai toisten - luokkiin.
Wiki ei perustu tuttuun hierarkiseen hakemistopuu-järjestelyyn, jossa pääotsikoista siirrytään alaotsikoihin, vaan "litteään" järjestykseen, jossa jokainen artikkeli merkitään kuuluvaksi johonkin luokkaan (englannin kielessä blogeista tuttuun kategoriaan). Tästä on se etu, että kirjoittaja voi päättää mihin luokkaan tai luokkiin hänen artikkelinsa kuuluu, sillä sama artikkeli on luokiteltavissa todennäköisesti usealla tavalla. Myös
lukija voi hoksata sijoittaa artikkelin luokkaan, johon se hänen mielestään sopii. Näin juttu on löydettävissä monen otsikon alta näkökulmasta riippuen.
Luokat löytyvät etusivulta Sisällys luokittain -kohdasta tai Toimintosivuilta (vasemmasta palkista).
Luokittelu on toteutettavissa kirjoittamalla tuplahakasulkeitten väliin [[Luokka: Luokan nimi]], jolloin luokitusmerkintä ilmestyy sivun alalaitaan, ja sitä klikkaamalla löytyy muita samoin "korvamerkittyjä" sivuja. On mahdollista samalla tekniikalla luoda alaluokkia menemällä alaluokaksi sopivan luokan sivulle ja liittämällä se esitetyllä merkinnällä yleisempään luokkaan. Näistä löytyy ohjetta myös
Wikipedian ohjesivuilla.
Luokittelu on sarjakuvantekowikissä kovasti kesken, mutta käyttäjien sitä pitäisikin muotoilla.
Folksonomy-periaate tarkoittaa että wikikäyttäjät luovat järjestelmän omien tarpeittensa mukaisesti sen sijaan että materiaali olisi jonkun jähmeästi ajattelevan juntturan määräiltävissä.