Ideoidaanpa tätä eteenpäin…
Jos joku kustantaja kokeilisi tätä – Jalava toki suuntautuu eniten tällaisiin vanhoihin seikkailustrippeihin – sen tietysti kannattaa lähteä liikkeelle joukkorahoituksella taikka ennakkotilaamisella ja katsoa tuleeko tarpeeksi rahoittajia tai tilaajia. Niin ei tule turhaa taloudellista riskiä.
Pelkkä rahoitus ei ole ongelma. Jonkun pitäisi myös osata valita hyviä seikkailuita sekä hankkia painoasultaan hyvää aineistoa.
Jos tämä liittyisi johonkin klassisten strippien albumisarjaan, sen seurana voisi olla vaikkapa Terry ja merirosvot (=”Riku seikkailuissa”), Jori Sawyer tai Air Hawk. Muitakin erinomaisia vanhoja julkaisemisen arvoisia lentosarjoja toki on…
Scorchy Smithin lyhyen oman ketjun kuvista näkee, että Sarjakuvalehdessä julkaistiin ainakin George Tuskan piirtämää versiota. Minulle kelpaisi sekä Tuskan että Frank Robbinsin taiteilut, mutta sarjan ylivoimaisesti merkittävimpänä kautena pidetään Noel Sicklesin aikaa 1933–36. Itse en tunne niin vanhoja jaksoja.
Tuli juuri postipaketissa kovakantinen kirja "Scorchy Smith and the Art of Noel Sickles". Tietää mukavaa loppuviikkoa tämän kirjan parissa ! 
Onkos muut lukeneet tuota, onko ennakkokokemuksia onko kuin hyvä?
Valitettavasti en ole lukenut. Tuo on IDW:n vuonna 2008 julkaisema kokoelma koko Sicklesin kaudesta. Ehkä sen kirjan strippejä voisi käyttää täällä.
Sicklesiä sanotaan jopa seikkailusarjakuvien ensimmäiseksi impressionistiksi. Hänen piirrostyylinsä oli sarjakuvien ”kolmas tyyli”: ei liioiteltua ”pottunokkaa” eikä tarkkaa ”realismia”, vaan pelkistettyä vaikutelmaa. Tyyli vaikutti suoraan muun muassa Milton Caniffiin (joka avusti Sicklesiä), Alex Tothiin ja Hugo Prattiin. Niin kirjoitetaan Tothille omistetulla sivustolla
täällä. Moni myöhempi sarjakuvantekijä on käyttänyt impressionistista tyyliä tietämättä välttämättä sen alkuperää.