Sittemmin lehti muuttui eräänlaiseksi vaihtoehtosankariryhmäksi. Hulk taisi olla mukana pitkään joka numerossa, mutta muut sitten olivat lähinnä Ö-luokan hahmoja: Hellcat, Valkyrie, Nighthawk olivat eniten mukana. Samoin demoniksi muuttunut 80-vuotias mies, Gargoyle. Tri Strange oli myös usein mukana, muttei läheskään aina. Strangen opetuslapsi/tyttöystävä Clea oli joskus mukana.
Vastaavasti Welzun kaipaamat alkuperäiset X-Miehet ovat niin 60-lukua että...en ihmettele että niiden seikkailuille pantiin stoppi 70-luvulle tultaessa. Siinä yhdessä Essentialissa on jo parhaat tarinat, ja siinäkin loppua kohden jo taso laskee.
Hulk oli joidenkin ilkeämielisten mukaan Defenderseissä ainoana suositumpana hahmona pelkästään edistämässä lehden myyntiä. Omalla tavallaan Defenders oli kiinnostava, mutta sen taso vaihteli aika rankasti.
Minäkin kaipailisin vanhempia X-Menejä. Ainakin nuo Neil Adamsin piirtämät numerot ja miksi ei myös niitä edeltävät Jim Sterankon tai Barry Windsor-Smithinkin. Itseäni kiinnostaisivat myös Byrnen kautta edeltäneet Dave Cockrumin piirtämät jutut.
Kostajista ainakin John Busceman 60-luvulla ja Perezin 70-luvulla piirtämistä lehdistä tai Roger Sternin ja John Busceman 80-luvun jutuista saisi muutamankin laadukkaan julkaisun verran luettavaa.
Jos uusi Conan menestyy, niin seuraavaan albumiin voisi suomentaa ainakin Barry Windsor-Smithin piirtämät Song of Red Sonja ja Red Nails. Frank Thornen Red Sonja on kanssa ihan hauskaa luettavaa.
Wally Woodin Daredevilit haluaisin myös lukea. No, omasta puolestani melkein mitä tahansa Woodia voisi julkaista suomeksi.
Nuo aiemmin mainitut Jim Starlinin Captain Marvelit ja Warlockit sekä Steve Gerberin Howard the Duckit olisivat kyllä ehdottomia. Ja sitten kanssa niitä Ditkon Hämähäkkimiehiä pitäisi jokaisen saada muodossa tai toisessa.