Kahta en vaihda, ja toinen ei ole Turun Sinappi, josta tuli täyttä tuubia sen jälkeen kun myivät sen Yleismaksalle.
Lasimestarin silli. Edullisermpaa silliä saa suoraan valmiina kaupan purkeista, mutta kun katsoo veljen ja siskon vääntynyttä naamaa nautiskellessaa itsetekemästään sillistä, se on elämyksenä ja kokemuksena hinta-arvioimaton.
1 osa etikkaa ja 4 osaa vettä kattilaan, mukaan neilikkaa, mustapippuria, sokeria, suolaa, ja punasipulin kuorta. Kiehautetaan. Annetaan jäähtyä. Kaadetaan sitten purkkeihin, joissa sillikerroksia porkkana-punasipuliviipaleiden välissä, pinnalle 2-3 laakerinlehteä. Annetaan lojua jääkaapissa jokunen päivä. Valmista nautittavaksi sitten, kun liemestä on punaisuus mystisesti hävinnyt.
Hauskaa julea kaikille!