Onhan niitä vanhoja Robin Hood -kirjoja enemmänkin. Vuonna 1960 ilmestyi yksi, isokokoinen, jonka sarjoista osa oli väreissä. Siinä oli mukana myös lyhyitä tekstitarinoita.
Seikkailujen metsä kutsuu...

Robin Hood antaa tietenkin normanneille päihin kunnon saksina, mutta eikös Rikhard Leijonamieli ollut normanni?! Tuo sankarikuningas, jota Robin puolustaa.
Saksit, kuten nimikin kertoo, olivat puolestaan germaaneja, siis sakemannien sukua, joita puolestaan kaikissa muissa brittisarjakuvissa lyödään kuin vierasta sikaa.
Lincolninvihreä (vanh. eng. Lyncolne grene) mainitaan uudessa Pulp-sarjan kirjassa useasti Hoodin joukkion värinä.
http://www.coloria.net/varit/vihrea.htmLincoln green - lincolninvihreä - sai nimensä paikkakunnan (Englannin vanhimpia kaupunkeja) mukaan. Tunnetuksi se tuli mm. Robin Hood -balladien yhteydessä:
When they were clothed in Lyncolne grene they kest away their gray. Jo 1600-luvun lähteissä lincolninvihreästä puhutaan 'muinaisena värinä', joten väri liitetään vahvasti keskiaikaan. Se ei ole ollut yläluokan muotiväri - vaikkakin se on ollut hyvin kallista. Väri saatiin luultavasti aikaan värjäämällä ensin värimorsingolla (Isatis tinctoria) värjätty vaate keltaista aikaansaavalla väriresedalla (reseda luteola).