PS: Homo katu? Niinku mitä v...ihmettä???!!!
PS: Homo katu? Niinku mitä v...ihmettä???!!!
DMZ? Onko se sen lehden nimi?
onko Danny esiintynyt vielä näissä tradeissa? Tuossa Paintingissa se ei ole, loppuja juttuja mulla on vain hajalehtinä.
Ajatelkaas tätä: Koska en kaikkia teistä tunne näöltä tai ole tavannut niin jos/kun teistä kuka tahansa "voittaa" tässä "Mitä Tolppis hankkii ja onko se sen arvoista"-kisassa niin tehän voitte kaikki (entuudestaan tuntemattomat siis) kinuta jos joskus tapaamme että: "Niin, minähän olin Doc Curtvile ja sää ostit sen mitä mää ehrootin ja oot bissen auki!" :P
Astronauts in troublea oli ALE-laarissa 3 alpparia...mutta ei, ne alpparit eivät osoittautuneet voittajiksi Tolppiksen makuun. Luettavia, kyllä, mutta piirroshahmot liian sekoitettavia toisiinsa, tarina lähti liikkeelle kummallisen "keskeltä" ja kuitenkin nihkeän nahkeasti ja en kai vain ole oikein kiinnostunut tämäntyyppisistä avaruusjutuista.Mulla kävi tuon kanssa jokunen vuosi sitten että kustantaja lähetti näytekappaleet ja en jaksanut kiinnostua kun en saanut sarjasta mitenkään kiinni. Taisivat lentää roskiin. Vähän harmitti tuon Curtvilen kommentin luettuani mutta se on voi voi...
Pitäiskön itsekin hommata noi Top 10:nit, onko niitä siis kuinka monta albumia yhteensä?
Josko tuo nyt ketään kiinnostaa. :)
Astro Cityä olen lukenut ensimmäisen traden verran ja se vaikutti oikein hyvältä, mutta niitäkin on jo niin monta, etten tiedä raaskinko liikaa innostua.
Osaisitteko suositella jtn. Suomeksi julkaisematonta DC- tavaraa, joka tulisi lukea?
Osaisitteko suositella jtn. Suomeksi julkaisematonta DC- tavaraa, joka tulisi lukea?
Kannattaa käydä katsomassa DC Comicsin kotisivuilta mitä heillä on tarjolla.
Kerro puro omat Vertigo suosikkisi, niin voisin katsastella niitäkin seuraavalla ostosreissullani. Omaa listaustani laatiessani jätin kaikki pidemmät sarjat pois, joten se himmensi hiukan listani hohdokkuutta.
Queen & Country.
Ai niin, haluaisin joka käänteessä suositella tällaista omaa suosikkiani kuin Queen & Country. Se on mustavalkoinen ja ensivilkaisulla aika vaisun näköinen sarjakuva mutta nämä kaksi ekaa jotka minulla on ovat jännittäviä ja fiksusti kirjoitettuja. Greg Rucka on kirjoittaja, piirtäjät vaihtelevat
Puhut vissiin Oni Pressin tuotteista? Pitääkin kattoa, mistä sitä sais hommattua...
Helpoimmin varmaan Good Fellowsista
On GF:kin internetissä:
www.goodfellows.fi
Ei siinä kysytty kuin tekijä, teoksen nimi, ISBN, aineistolaji ja lisätietoja. ISBN numeroista minulla ei ollut mitään hajua, joten sen kohdan jätin tyhjäksi, mutta lisätietoja-kohtaan naputtelin muutaman selventävän rivin.DC:n sivuilta tuotekuvauksista löytyy varmaan jokaisen heidän alpparinsa ISBN:t. Tai vastaavan tiedon löytää myös isojen ulkomaisten nettikirjakauppojen tuotekuvauksista.
Katselin ne albumien kuvaukset läpi, muttei ne ISBN:t sieltä ainakaan silmille hyppineet.DC:n sivujen oikeassa ylälaidassa on "Search DC COMICS" hakusydeemi ja ainakin sitä kautta etsityille nimikkeille löytyy tuotetietojen lopusta kaikille Invisibleseille ja Fountainille ISBN:t.
Kyllä me katseltiiin ihan samoja sivuja. Minä olin vain niin puusilmä, etten tuoita huomannut. Sitä kun hätäisesti sivuja mulkoilee, niin näköjään ei huomaa puoliakaan siitä mitä pitäisi.;)
Mutta vaikka lähettämäni tiedot olivat puutteellisia, niin ei se tainnut kirjaston väkeä haittaavan. Sieltä soitettiin eilen minulle ja kyseltiin Invisiblesien sisällöstä ja väkivaltaisuudesta.Good grief!
Valitteli sitä, ettei vertigon sivuilla ollut laajempaa kuvausta sarjan sisällöstä.???
Kirjastossahan on töissä tiedonhaun ammattilaisia, joten eivätköhän he saa selville mitä teoksia tarkoitin.Niinhän sitä luulisi. Olen Tampereen Metsossa kattellut DC:n Kingdom Comen novelliversiota. En voi välttyä ajatukselta, että joku on sitä ehdottanut ja kirjaston henkilökunta on olettanut sen olevan kirja ja ovat tuon löytäneet.
Kyllä päivä parani entisestään. Jossain vaiheessa pitää ehdottaa muitakin sarjakuvia hankittavaksi, kun sillä näyttää olevan vaikutusta.Ei kun vaan ihan tolkuttoman listan kanssa ehdottelemaan kaikkea kivaa tilattavaksi.
When in Rome ei ole saanut täällä hehkutusta osakseen, mutta kyllä se minusta hyvältä näytti. Tarina voi tietysti olla ihan huttua (mikä valitettavan usein pitää Loebin viimeisimpien töiden kohdalla paikkansa), mutta onneksi Salen kynänjälki pelastaa paljon.Tuo tarina ei tosiaan ole mikään kovin ihmeellinen, mutta Salen takia kannattaa ostaa oikeastaan mitä huttua tahansa!
Minäkin olen tuota Salen Deathblow:ta katsellut, mutta en (ainakaan vielä) ole innostunut sitä hankkimaan. Katselin myös listassani ollutta Billi 99, mutta jostain syystä se ei sytyttänyt. Sen hankin sitten, kun kaikki oleelliset albumit ovat jo hyllyssäni...Siis oma kommenttini oli enempi tarkoitettu kommentiksi siitä että JOPA Deathblow tuli Salen piirroksen takia hankittua.
Siis oma kommenttini oli enempi tarkoitettu kommentiksi siitä että JOPA Deathblow tuli Salen piirroksen takia hankittua.
in kohdalla outo
Minusta Salen taide näyttää vain jostain syystä paremmalta väreissä. Tai ainakin tällä hetkellä olen sitä mieltä...
Mukaani siis tarttuivat:
- Hellblazer: All his engines
- Top 10: 1,2
- DMZ: 1
- Fables: 1,2
- Queen & Country: 1
Tim Sale toimii väreittäkin. Thieves worldit todistavat lauseen todeksi.Naulan kantaan! Noissa on parempi fiilis kuin siinä värillisessä versiossa alkupäästä (oisko sisältänyt mv-alpparit 1-3?).
En muuten ole keksinyt vielä mikä tuossa DMZ:ssä on erinomaista. Osaisiko joku valistaa?
Okei, DMZ on apokalyptinen. Silläkin saralla on mielestäni tehty parempaa. Ja itse asiassa apokalyptisuus on klisee.
En muuten ole keksinyt vielä mikä tuossa DMZ:ssä on erinomaista. Osaisiko joku valistaa?
Ja Lewikselle: 1) voi mennä hiemen ylikin, puolituttu tilasi suoraan visaa vinguttaen ja lisäkuluja tuli päälle jotain 5-10€, mutta tästä noin vuosi puolitoista.
2) minä tilaisin Marvelilta Black pantherin mutta Daredevil ja New Avengers ovat hyvää perusmarvelia.
DCltä Batman olisi superkalsaripuolen valinta. JLA hyvänä kakkosena.
Shadowpact ja Checkmate ovat minusta melkeimpä parempia mutta silti: Batman.
Kostajat, DD ja FF kiinnostaisivat kyllä, mutta kuinka paljon näissä on vielä Sisällissodan tunnelmia? Ja mikä mahtaa olla ero Mighty Avengersilla ja New Avengersilla?
Joonas
Onkos kukaan lukenut Ruckan Queen & Country -romaaneja?
Kummatkin on hyviä ja Joen arvio paikkaansapitävä. Walking Deadista on kirjoja tullut 4 kpl, hinta on bookdepositorysta noin 17 egee. 100 Bullets kantsii lukea kokonaan, jää paremmin hanskaan.
Minä suosittelen Walking Deadista Compendium-editiota - jos sen siis jostakin saa hankittua.Eikös nuo ole lyhyellä elinkaarella varustettu eli yksi painos ja uutta ei ole tarkoitus ottaa?
Hyvä Hiekkala! Gotham Central on mainio, etenkin Brubakerin "kaudella".Hyvä se oli muutenkin!
Silti, itse ainakin tykkään kyseisen jatkumon armottomasta menosta vaikkakin kuvittajan vaihdos hiukan häiritsikin tunnelmointiani.Hyvin tilapäinen juttu -kaikkiaan 32 numerosta 6 on muiden kuin Gueran piirtämiä.
Eikös nuo ole lyhyellä elinkaarella varustettu eli yksi painos ja uutta ei ole tarkoitus ottaa?Tämän ketjun edellisellä sivullakin tuli mainituksi, että Forbidden Planetin sivuilla kaupitellaan tulevaan 2. painosta.
Noista on valitettavasti jo useamman vuoden ajan olleet painokset loppu.
Ei hyvä sarjakuva kovin helposti lukemalla lopu. Paitsi jos on kapea-alainen harrastuspohja.
Tämän ketjun edellisellä sivullakin tuli mainituksi, että Forbidden Planetin sivuilla kaupitellaan tulevaan 2. painosta.
Kiitokset jo tulleista hyvistä suosituksista. Suurena Hill Street Blues -fanina Gotham Central herätti kiinnostuksen
The Walking Dead
Pitää nyt nostaa hieman omaa häntäänsä ja mainita, että Kvaakin etusivulla on ollut juttua 100 Bulletsista (http://www.kvaak.fi/naytajuttu.php?articleID=1282) jo jonkin aikaa. Kuten muutkin ovat jo maininneet, sarja on parhaimmillaan lyhyellä aikavälillä luettuna.Uskaltauduin lukemaan tähän asti missaamani juttusi, vaikka spoilerien pelossa usein tuollaiset pitemmät kirja-, sarjakuva- tai elokuva-artikkelit jätän väliin. Onneksi olet välttänyt huolellisesti lukijan spoilaamista, ja omalla kohdallani mielenkiinto vain lisääntyi entisestään. Pistin jo viime viikolla juuri tämän säikeen suositusten perusteella Bookdepositoryyn tilauksen kolmesta ekasta albumista, joten toivottavasti pian pääsee Bulletsiin käsiksi (vajaan viikon nyt ollut processing-tilassa). En tohtinut koko sarjaa kerralla tilata, kun kyllähän tuo kertaostoksena jo vähän kirpaisee.
Uskaltauduin lukemaan tähän asti missaamani juttusi, vaikka spoilerien pelossa usein tuollaiset pitemmät kirja-, sarjakuva- tai elokuva-artikkelit jätän väliin. Onneksi olet välttänyt huolellisesti lukijan spoilaamista, ja omalla kohdallani mielenkiinto vain lisääntyi entisestään.
Incognito (Brubaker-Phillips) Marvel
Sleeper Season One (Brubaker-Phillips) DC
Sleeper Season Two (Brubaker-Phillips) DC
DC: The New Frontier 1(Cooke) DC
DC: The New Frontier 2 (Cooke) DC
Richard Stark's Parker: The Hunter (Cooke)
Human Target: Chance Meetings (Milligan) DC
Damned 1: Three Days Dead (Hurtt-Bunn) ONI
One Bad Day (Rolston) ONI
Programme on ok muttei parasta milligania vaikka Jae Lee henkinen kuvitus onkin ansiokasta ja Rissoista:herran kaikki taide on komeaa mutta vaikka nuo löytyvätkin niin eivät ole parhautta sarjakuvakokonaisuutena.
Jos pitää karsia niin Parker ja Incognito.
hyvät tasapainoiset kokonaisuudet, toimivat yksittäisinä.
Mitä tuosta alla olevasta listasta kannattaisi hankkia? Tai onko siinä mitään sellaista, joka olisi osoittautunut täydelliseksi kuraksi?Aika penteleen tiukkaa tavaraa listallasi!
Superman: Kryptonite (Cooke-Sale)
Programme 1 (Milligan) DC
Programme 2 (Milligan) DC
Cain (Risso)
Ja ehkä
Human Target: Chance Meetings (Milligan) DC
Toisin kuin Curtvile väittää niin minä en olisi missän nimessä karsimassa Parkeria tai Incognitoa. YMMV
Aika penteleen tiukkaa tavaraa listallasi!
Pahuksen vaikea siitä on lähteä poistelemaan...
Itse en kyllä tykännyt Cooken Parkerista yhtään, kirjoissa vara parempi.
Sleeper Season One (Brubaker-Phillips) DC
Sleeper Season Two (Brubaker-Phillips) DC
Richard Stark's Parker: The Hunter (Cooke)
Human Target: Chance Meetings (Milligan) DC
Wolverine: Logan (Risso) Marvel
Ei olisi Curttikaan, jos luet tarkemmin. Itse en kyllä tykännyt Cooken Parkerista yhtään, kirjoissa vara parempi.
Risson (ja kässärin tekijän) Cain on juuri Fantsupelien alesta hommattu mutta kauhean takkuisesti lähtenyt lukeminen alkuun.
Tolppiksen Jonny Double on hyvä lisä mikäli 100 bullets uppoaa.
Gangland lehdissä ollut 100n kudin esiosa on silti tujumpi.
60 Tray....All day.
Criminalit ovat silkkaa pässinlihaa suosituslistalle scalped-kokoomien lisäksi.
Le Tueur- Tappaja olisi korkealla muutoin mutta tmielone taitaa olla jo aiheeseen perehtynyt.
Myös Gangland löytyy hyllystä. En muistanutkaan, että siinä oli Azzarello-Risson juttu. Pitääkin taas lukaista se.
Harkitsin myös Walkind Deadin toisen osan ostamista, mutta kun eka ei tuntunut kuin ihan kohtuu hyvältä, niin taidan jättää tällä kertaa väliin. Sarja on kuitenkin jo niin pitkällä, että ostamista riittäisi pitkäksi aikaa.
mikä on hyvä mutta kun sekä se että Weird war tales on hyllyssä lehtinä niin sotkin sitten perusteellisesti.
Eli tarina Ares on lehdessä 1/4 1997 Azzarello &James Romburger (herran jälki on Daniel Zezeljin ja Sean Phillipsin väliltä)
"Blonde bitches on flying horses"
valitan tapahtunutta, ei kai pitäisi luottaa muistiin.
walking dead parantaa juoksuaan joten ainakin kirjastolaina on kohdillaan.
Sarjaa kehtaa suositella.
muistaakseni tmielone tunsi jo greg ruckan Queen&Countryn.
mikäli hinta-laatusuhdetta tai sitä laatusuhdetta miettii kannattaa seuraavia pitää korvan takana:
Terry Moore Echo
Jeff Smith Rasl
David Petersen Mouseguard
BD ja Fumettipuolella on helmiä mutta muuksi kuin italiaksi/ranskaksi onkin kinkkisempää.
Ja: Scalped on oivallista
Weird War Talesia ei ole taiettu koota tradeksi? Sellainenkin voisi kiinnostaa.Varmaan tarkoitat sitä vuoden '97 minisarjaa eikä sitä aiempaa 124 nuemroista lehteä 70-luvulta?
Kiinnostavien nimikkeiden lista vain kasvaa. Muistaakseni myös Lönkkä kehui Mouse Guardia, joten pitää sekin katsastaa. Echosta en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta Muukalaisia paratiisissa oli minusta viihdyttävä, joten pitää tuokin pistää muistiin. Raslista olen kanssa jotain kuullut, eli sekin korvan taakse.Jep, harmi on että on liikaa tarjontaa hyvästä matskusta.
Olisihan se ihan hauskaa osata italiaa tai ranskaa, mutta sitten tämä sarjakuvien lukeminen vasta karkaisikin lapasesta. Rahat ja tilat saattaisivat loppua turhankin nopeasti.Ihan samaa mieltä!
Varmaan tarkoitat sitä vuoden '97 minisarjaa eikä sitä aiempaa 124 nuemroista lehteä 70-luvulta?Juurikin sitä. Siinä oli Curtin mainitsema Azzarellon lyhytstoori Ares. Luin muuten viikonloppuna uudelleen Azzarellon Sgt. Rock: Between Hell and a Hard Place ja vaikka se onkin mielestäni paras Rock-tarina, niin ei se kuitenkaan yllä parhaiden sotasarjakuvien joukkoon.
Ei ole koottu.
Irtonumerot näköjään myyvät edelleen jenkkilässä mintteinä enimmäkseen alle ovh:n.
Jep, harmi on että on liikaa tarjontaa hyvästä matskusta.
Parempi näin kuin Albaania-meinkinki eli saatavilla yksi tuote eri kansilla kuukaudesta toiseen >:D
Mouse Guardia en muista ihmeemmin kehuneeni. Ihan luettavahan tuo toki oli.
Echosta tykkään enempi kuin Strangersista, mutta RASL on noista kyllä ehdottomasti se kovin! Ja muussakin seurassa korkealle rankattava sarja.
Niin ja Scalpedia ei kannata jättää väliin.
Juurikin sitä. Siinä oli Curtin mainitsema Azzarellon lyhytstoori Ares. Luin muuten viikonloppuna uudelleen Azzarellon Sgt. Rock: Between Hell and a Hard Place ja vaikka se onkin mielestäni paras Rock-tarina, niin ei se kuitenkaan yllä parhaiden sotasarjakuvien joukkoon.
Nyt pitää vain toivoa, että junat kulkevat ajallaan ja ennätän ostoksille. Kyllä tällaisen valmistautumisen jälkeen ahdistaa, jos ei pääse listaa lyhentämään.
Kokoamattomia lyhäreitä DC:n antologioista:
Flinch 10 (Last Call), Danijel Zezelj
Flinch 13 (The Shaft), Javier Pulido
Heartthrobs 2 (The Other Side Of Town), Tim Bradstreet
Strange Adventures 4 (Native Tongue), Essad Ribic
Mulla on irtolehtieni luettelointi vielä kesken ja toistaisksi vanhemman matskun kanssa ollaan vasta DCssä S:n kohdalla eli varmaan jotain jäi vielä puuttumaan...
Batman Broken City (620-625) Eduardo Risso kuvittajana
Tämä ei mielestäni ollut kovin kummoinen. Rahallisesti tähän tarinaan rahan heittäminen on rahan hukkaan heittämistä.Risson kuvittamien tarinoiden ostaminen ei koskaa ole huono sijoitus.
Saman tekijän The Joker tarina, jonka kovakantista saa todella jostain syystä nykyään metsästää, oli tähän verrattuna mestariteos. Sen siis suosittelen nakkaamaan ostoskärryyn.Nuo kovakantiset on tarkoitettu vuoden parin tuotteiksi.
Mulla on irtolehtieni luettelointi vielä kesken ja toistaisksi vanhemman matskun kanssa ollaan vasta DCssä S:n kohdalla eli varmaan jotain jäi vielä puuttumaan...Lyhäreitä löytyi DC:ltä vielä seuraavista:
Mulla on irtolehtieni luettelointi vielä kesken ja toistaisksi vanhemman matskun kanssa ollaan vasta DCssä S:n kohdalla eli varmaan jotain jäi vielä puuttumaan...
Jos Azzarello kiinnostaa niin varmaan alpuiksi asti kootut jutut ovat tuttuja?
Batman Broken City (620-625) Eduardo Risso kuvittajana
El Diablo (1-4) Danijel Zezelj
Hellblazer (146-180) mm. Marcello Frusin, Guy Davis ja Richard Corben
Loveless (1-24) mm. Marcelo Frusin ja Danijel Zezelj
Kokoamattomia lyhäreitä DC:n antologioista:
Flinch 10 (Last Call), Danijel Zezelj
Flinch 13 (The Shaft), Javier Pulido
Heartthrobs 2 (The Other Side Of Town), Tim Bradstreet
Strange Adventures 4 (Native Tongue), Essad Ribic
Mutta jos Azzarellosta puhuu, niin kyllä se 100 Bullets on hänen päätyönsä sarjakuvan saralla. Ihan mieletön eepos. Tukuittain hienoja sarjakuvanovelleja isomman tarinan sisällä, ja Risson taide parhaimmillaan. Itsellä on vielä pari viimeistä tradea lukematta, kun en ole osannut päättää mistä kohtaa albumeita lukisi uudestaan, että saisi tarinan suuren mittakaavan muistumaan mieleen.
Pitää vielä loppuun mainita, että fantsussa oli tapahtunut ihan mukavia muutoksia. Sarjakuvat oli pistetty aakkosiin sarjan nimen perusteella välittämättä kustantajasta. Hetki meni ennen kuin tajusin tämän. Kysyessäni asiaa myyjältä hän ei edes muistanut milloin muutos oli tehty. Kuulemma hyvin kauan sitten.Kiitoksia kehuista ja kommenteista.
RASLin kohdalla olen kiitollinen, että ehdotitte sitä. Tarina lähti käyntiin todella kiinnostavasti ja nyt harmittaa, ettei sitä voi lukea eteenpäin.Hätä ei ole tämän näköinen sillä huomasin juuri 10 minuuttia sitten että uusimmassa Diamondin katalookissa tarjotaan RASLin kakkosalppua jossa on numerot 4-7. Julkaisu on merkattu huhtikuun loppuun mikä kyllä viittaa siihen että aikaisintaan toukokuussa ilmestyy...
Toinen muutos oli se, että minulta käytiin pari kertaa kysymässä löydänkö etsimäni. Muistaakseni sellaista ei ole aiemmilla käynneilläni tapahtunut kuin pari kertaa jos niinkään usein. Eli tällä kertaa palvelu oli todella hyvää (tai sitten heillä oli vain kiire päästä asiakkaista eroon, jotta saavat putiikin ajoissa kiinni ja listani kanssa ihmetellessä näytin tyypiltä, joka jumittaa hyllyn edessä maailmantappiin asti).Mahdollisuksien mukaan pyritään auttamaan kutakin asiakasta löytämään ne tuotteet joita tämä kaipaa tai etsii -listojen kanssa operoivat ovat usein sellaisia että tarvitsevat apua.
Olisikohan ollut niin että laitoin nuo länsimaisen sarjakuvan hyllyt uusiksi 2008 toukokuussa.
Hätä ei ole tämän näköinen sillä huomasin juuri 10 minuuttia sitten että uusimmassa Diamondin katalookissa tarjotaan RASLin kakkosalppua jossa on numerot 4-7. Julkaisu on merkattu huhtikuun loppuun mikä kyllä viittaa siihen että aikaisintaan toukokuussa ilmestyy...
Mahdollisuksien mukaan pyritään auttamaan kutakin asiakasta löytämään ne tuotteet joita tämä kaipaa tai etsii -listojen kanssa operoivat ovat usein sellaisia että tarvitsevat apua.
Huomasin juuri, että löytyyhän minulta Azzarellon tekeleistä sellainenkin ihmeellisyys kuin Cage. Kuvittajana toimi taas Corben. Ei tuokaan mikään elämää suurempi lukuelämys ollut, ihan huvittava kuitenkin.Eikös tässä ollut vähän sellaista gangsta meininkiä?
Selvästikin sarjakuvia alkaa olemaan liikaa, kun ei enää muista mitä kaikkea hyllyistä löytyy.:)
Eikös tässä ollut vähän sellaista gangsta meininkiä?
Mutta Corbeinin takiahan tämä tuli aikoinaan ostettua; mutta kuka noita kaikkia heti muistaa... ?
Itse olen käyttänyt jonnin verran omistamieni sarjakuvien luetteloinnissa sekä tekijöiden muiden itseltä ohi menneiden teosten etsimisessä Grand Comic Databasea, joka ei kyllä missään nimessä ole lähellekään täydellinen. Ja kettumaista on nykyinen villitys tehdä mielestäni liian tarkkaa listaa numeroiden sisällöstä eli kaikki näytesivut, mainokset yms mainitaan jolloin jos uuden sarjan muutaman sivun näytettä on esmes Vertigon kaikissa edellisen kuun lehdissä saadaan listaan aimo läjä tekijän "uusia" nimikkeitä. Lisää vain turhaan listaaan sälää josta ei oikeastaan ole kellekään hyötyä.
Piirtäjien tapauksessa kannattaa muistaa katsoa piirrettyjen sivumäärä kyseisessä numerossa eli onko koko lehti vain vaan muutama sivu.
http://www.comics.org/
Sen muistan, että lukemisen jälkeen otin selvää päähenkilöstä ja yllätyin hieman, kun kyseessä olikin normisupersankari. Azzarellon tekstistä se ei käynyt niin selvästi ilmi. Parempi niin.
Normi.
Normi?
Voi Joulu, Luke Cage ei ikinä ole ollut normisupersankari, mikä on paitsi hyvä juttu myös kaiun lailla toistaen välittyy Azzarellon tarinastakin.
Cagea on käsitelty joskus( lue: liia<n usein) vasemmalla kädellä.
Alkuperäinen asustehan piti sisällään letkeiden kledjujen lisäksi tiaran, joten kuvittelin ettei kyseessä voinut olla mikään kovin maanläheinen hahmo.
Noista olisi kiva kuulla mielipidettäsi jahka olet päässyt lukemaan. Sleeper löytyy nimittäin omaltakin ostoslistaltani, mutta se taistelee siellä olemassaolostaan useiden muiden nimikkeiden kanssa.