Pöytälaatikon uumenista 2
Pöytälaatikon uumenista 2
Edellinen kuva | Seuraava kuva
Kuvaus: Kaivelin koneeni syvyyksistä esille reilut kaksi vuotta sitten aloittamaani, osin omaelämänkerrallista sarjakuvaa, jossa ei ole ainuttakaan sanaa. Sarjakuvat jäivät kuitenkin viime vuosina taka-alalle, kun keskityin enemmän taidenäyttelyiden järjestämiseen sekä taideopintoihini. Sarjakuvien tekemiseen ei myöskään tuntunut enää riittävän aikaa ja motivaatiota. :(

Nyt kuitenkin löysin näitä vanhoja piirtämiäni juttuja ja olen pohtinut, pitäisiköhän yrittää saattaa tämä kokonaan valmiiksi ja mahdollisesti myös julkaista fyysisesssä muodossa? Minulla on tavoite saada edes yksi sarjakuvateokseni albumina käteen ennen kuin täytän 30 vuotta ja tämä voisi ehkäpä sellainen olla.

Sarjakuva käsittelee lapsuuden koulukiusaamiskokemuksia, yksinäisyyttä, naisettomuutta, transvestismiä ja vaihto-opiskeluvuottani briteissä, jossa rakastuin puolalaiseen kaunottareen. Sarjakuvaan liittyy twisti, sillä tietämättään tämä vanha rakkaudenkohteeni omistaa sarjakuvaan liittyvän ruudun, jonka ajattelin paljastaa hänelle valmiin albumin muodossa. Mutta koska meistä ei koskaan tullut mitään, en tiedä kehtaanko twistiä enää laittaa sarjakuvaan...

Tiedän että tämä koko kertomus kuullostaa kai vähän oudolta, mutta nyt kun olen valmistunut kuvataiteilija ja työtön kotona istuva peräkammarin poika, niin minulla olisi aikaa saattaa tämä valmiiksi. Samalla olen saanut jo etäisyyttä kyseisiin tapahtumiin.

Vähän tulin hakemaan henkistä stemppiä tähän juttuun. :)

Tässä sivussa olen keskellä painajaistani.
Tiedot:
Katsottu: 1276
Tiedostokoko: 928.21kB
Korkeus: 989 Leveys: 700
Avainsanat: Joni Painajainen Teräskäsine Lapsuus 
Lähettänyt: Teräskäsine - 25.09.2016 klo 18:53:44

0 Members ja 1 Vieras katsovat tätä kuvaa.

Kommentteja (2)

Teräskäsine
Viestejä: 372
29.09.2016 klo 23:12:35
Kiitos viestistä diego-go:godego,l! :)

Olen lukenut Wolf Kankareen juttuja ja ihailen suuresti hänen rohkeuttaan. Vaikka en suuremmin jaa samaa ajatusmaailmaa tai mielipiteitä, nostan hänelle hattua tuoda julki asioita omana itsenään.

Omalla kohdalla pukeutuminen naiseksi ei tavallaan liity  seksuaalisuuteen juuri lainkaan, vaan itsensä ilmaisuun ja eri henkilönä olemiseen. Asia on monimutkaisempi, mutta siksi juuri mielenkiintoinen pohdittava, josta voisi kirjoitella vaikka kuinka pitkän litanian tänne. Jätetään se osuus sarjakuvaan. ;)

Simonista olen vain lukenut pari juttua, mutta vaikuttaa kiinnostavalta heebolta.
1978 villiä metsää
Viestejä: 541
26.09.2016 klo 08:36:51
Hyvältä näyttää ja rohkea avautuminen.

Tuli mieleen että oliko Wolf Kankareen tuotanto tuttua? Hän käsittelee näitä transaiheita oman kokemuksensa kautta ja on myös valmistunut kuvataiteilija. Sarjakuvablogi: http://susiajasoraa.sarjakuvablogit.com/wolf/

Edit: Sitten vielä sarjisfestivaaleillakin vieraillut Simon Hanselmann viihtyy naisten vaatteissa, hänen sarjakuvansa ovat saaneet paljon kiitosta.

Palaa gallerian etusivulle

Powered by: SMF Gallery