Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Fluctuat nec mergitur (28.05.2020 klo 19:09:38)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
18.09.2020, klo 17:15:43

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
484814 viestiä 10320 aihetta kirjoittanut 3849 jäsentä. Uusin jäsen: kukkaol
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Infinity of Death - ep 0 - page 1
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Secos-Bill
Viestejä: 806
13.05.2014, klo 16:15:08              
Vieraalla kielellä tehdessä on aina omat riskinsä. Vannomaan en mene, mutta eikö coast ole meren ranta, joessa on kai bank. Parissa muussakin kohdassa tökkäsi hiukan, mutta ehkä se on vain oma rajallinen kielitaitoni. Muut kommentoikoot, jos löytävät syytä.
Ensimmäisen kuvan vasemmassa reunassa on jotain niin selvärajaista, että se vaikuttaa esittävän jotain tärkeää, mutta mitä, jää epäselväksi. Kissan siluetti? Notre Damen gargoili? Sitä jää miettimään ehkä liikaakin ja odottamaan selkeämpää ilmaantumista myöhemmin. Sivun alapuoli taas on hiukan pysähtynyt, kun kuvat ovat kaikki suoraan edestä.
Pidän kyllä tyylistäsi, mutta galleriasi perusteella pystyt paljon parempaankin. Kaipa luonnostelemattakin pärjää, jos haluaa edetä nopeasti, mutta ainakin jokin kuvasuunnitelma on syytä miettiä. Ihan kolmannen rivin vaihtaminenkin riittäisi minun mielestäni.
hainimo
Viestejä: 12
13.05.2014, klo 21:18:33              
Kiitos kommentista! Sanakirja.org antaa coast:lle merkitykset merenrannikko - rannikko - ranta ja bank saa merkitykset penkka - törmä - äyräs - ranta, eli lähempänä voisi olla oikeaa kyllä tuo Billyn ehdotus. Tosin eipä nuo nettisanakirjatkaan kovin aukottomia tiedonlähteitä taida olla... Itsekin olin kyllä tyytyväisin ensimmäiseen & viimeiseen ruutuun. Eräänlainen koe tämä nyt onkin piirtää vapaalla kädellä, saa nähdä onko lopputulos enemmän plussan vai miinuksen puolella (4 sivua tehty ja 4 puuttuu)...
Reima Mäkinen
Viestejä: 9384
13.05.2014, klo 22:56:32              
Jees. Muuten ok mutta suomeks, pliis. (Englanti on niin kökkö kieli suomalaisen kirjoittamana että ihan puistattaa.)
hainimo
Viestejä: 12
13.05.2014, klo 23:21:43              
Ei hätää, tulevilla sivuilla on todella vähän tekstiä Wink Jos esim. juuri netissä jotain matskua julkaisee, niin pidän ajatuksesta että mahdollisimman suuri yleisö pystyy sen myös lukemaan (ja kaikki kuitenkin osaavat englantia). Mut kökköä on, sitä en kiellä Cheesy
Reima Mäkinen
Viestejä: 9384
14.05.2014, klo 13:57:49              
Eipä siinä mitään. Taidan olla tämän ongelman kanssa kuitenkin aika yksin. Paska ja rikkinäinen englanti on kuitenkin maailman käytetyin kieli.

Minusta kirjallinen ilmaisu vain on sarjakuvassa hyvin tärkeä. Varsinkin jos on vielä joku juttu jossa maalaillaan tunnelmaa, niinku tässä. Vähän huonompikin suomalainen ulosanti saattaa olla kuitenkin piristävä tai persoonallinen, siinä missä koulu/biisienglanti vain latistaa kaiken yhdentekeväksi mössöksi.

(tämä avautuminen ei nyt liity pelkästään tähän sarjikseen, sori)
hainimo
Viestejä: 12
14.05.2014, klo 15:48:17              
Ihan oot kyllä oikeessa siinä, että kun tunnelmaa luo niin siihen olisi parempi sellainen kieli jonka pieniäkin nyansseja ymmärtää hyvin. Ja etenkin jos koittaa luoda vaikka vanhan ajan tunnelmaa niin voisi jopa pystyä kirjoittamaan "vanhahtavasti"... Smiley

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.