Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Arvostelut: Hajoavan sellistin koko tarina (04.01.2020 klo 20:23:43)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
14.08.2020, klo 06:02:34

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
483956 viestiä 10429 aihetta kirjoittanut 3838 jäsentä. Uusin jäsen: Pete313
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Colin
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
OM
Viestejä: 2273
15.05.2020, klo 12:28:24              
Pidän tämän kuvan olemuksesta ja yksinkertaisesta toteutustavasta. Joskus vähemmällä yksityiskohtien tekemättä jättämisellä saa aikaiseksi tyylikästä viivaa ja piirräntää. Tuo hieno tausta viiva tuo erityisen sävyn ja efektin kuvaasi. Se jotenkin tuo mielestäni  tuota kuvan miestä hyvin esille taustasta. Kiva yksityiskohta.
Vaatteiden laskoksien piirtämiseen kiinnittäisin huomiota. Ne ovat kyllä toisaalta aika haasteellisia piirtää. Harjoitus tekee mestarin. Katso Tex Willer piirtäjä mestari Alberto Giolittin piirroksista, kuinka upeasti joku tekeekään vaatteiden laskokset. Huikaisevaa osaamista ja voi ottaa oppia hänen piirroksista. Minullakin on vaikeaa noiden laskosten kanssa saada ne luonnollisen näköiseksi.
Tyylikäs kuvitus ja sillä sipuli  Grin
Viimeksi muokannut: OM 15.05.2020, klo 12:37:09
JPH
Viestejä: 67
15.05.2020, klo 20:43:24              
Kiitos kommentista!
Tässä juuri harjoittelin noita vaatteiden laskoksia. Hankalia on ja mitä enemmän niihin kiinnitän huomiota sitä hankalimmilta ne tuntuu. Ehkä hieman ohuempi kynä toimisi paremmin?
Illodiini
Viestejä: 617
20.05.2020, klo 16:40:27              
Olet kehittynyt hypyin ja loikin pienessä ajassa. Muistathan että kuvissa on vain se mitä niihin laitat ja iso osa syntyy katsojan päässä. Tarkoitan siis että usein vähemmän riittää. Mutta olet matkalla oikeaan suuntaan!

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.