Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Black Peider 20 vuotta (16.05.2019 klo 15:25:21)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
04.04.2020, klo 11:42:19

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
481509 viestiä 10440 aihetta kirjoittanut 3840 jäsentä. Uusin jäsen: kris
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Strippejä 30
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
hdc
Viestejä: 2396
17.04.2017, klo 22:40:49              
Eka strippi ei toimi, tajuan pointin mutta se on piilotettu ekaan ruutuun tehottomaksi.
Kakkosstripissä viimeinen ruutu tuntuu turhalta, strippi voisi olla parempi jos kakkosruutu (vaikka vielä korostetummalla väkivallan uhalla) olisi punchline.
Kaksi muuta ovat mainioita, kolmosessa en ensin edes kiinnittänyt huomiota ensimmäisen ruudun puhekuplan ironiaan kun muutenkin se oli jo toimiva, mutta huvitti tietysti toisella silmäyksellä.
Vural
Viestejä: 11
06.05.2017, klo 20:07:19              
Ihan mahtavaa nähdä sun juttuja taas kvaakissa Smiley Oon erimieltä hdc:n kanssa, kakkosstrippi toimii loistavasti sinun toteuttamalla tavalla. Ekaa en kyl tajua. Cheesy Voitko avata tyhmälle?

Jos olet tehnyt taustat hahmottelematta niin syvä kumarrus, iso peukku ja purkki vaseliinia. WAU! Voisiko dinosaurussarjakuvat olla sun seuraava juttu? On niin tunnelmallinen tuo aikamatkaajan maailma!
Secos-Bill
Viestejä: 797
10.05.2017, klo 12:02:16              

Kiitoksia kommenteista ( ja tähdistä ).

hdc on sikäli oikeassa, että näin jälkikäteen ajatellen ensimmäinen ei tosiaan oikein toimi. Kyseessä lienee enemmän vitsiksi naamioitu kannanotto. Monet valittavat rutiiniomaisesti Suomen 'löysistä' tuomioista, vaikka ne ovat tehokkaampia karsimaan uusintarikollisuutta kuin jenkkien kostotyyppiset tuomiot, ja tämänkin stripin kovanaama jättää huomiotta, että syyttömän kohdalla 2-3 vuotta on sentään parempi kuin 40 ( tai 300 ).
Eli vähän löysästi osoitellaan sormella ja naureskellaan... jollekin... strippi alkaa tuntumaan koko ajan huonommalta, kun yrittää selittää, eikä lopulta enää itsekään oikein löydä sitä vitsiä... toimisi ehkä pilapiirroksena jonkun paljon julkisuutta saaneen jutun yhteydessä...

Toinen strippi toimii näin, mutta hdc sai miettimään sellaistakin, että toisessa ruudussa voisi olla panoraamakuva, jossa sairaalan edessä olisi moottoripyöräjengi. Ehkä toimisi paremmin, ehkä ei ( välittyykö ydinidea: yritys välttää yksi mustelma aiheuttaa monta - jengihän voi tehdä muutakin kuin mustelmia )... olisi ainakin työteliäämpi tehdä...

Kolmas strippi, kakkoskuvan taustaa ei sentään ole vedetty luonnostelematta. Ainoastaan kaikkein aneemisimmat viivat ovat lyijykynällä ( sellaiset, joihin hahmot eivät koske ja joilla ei ole tarinan kannalta merkitystä ). ... ja miksi muinaiset tulivuoret muuten tupruttavat aina renkaita ja milloin se muuttui nykyiseksi...?

Neljännen laittaminen taas hiukan nolottaa, mutta tuskin se ketään turmelee, pitää olla valmiiksi turmeltunut, jos tässä näkee jotain huvittavaa. ( Tuolista ja pöydästä taas näkee, mitä luonnostelmattomuus pahimmillaan aiheuttaa.)Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.