Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Turun lauantaissa Necrocomicon (13.11.2019 klo 17:41:48)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
04.04.2020, klo 12:10:20

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
481509 viestiä 10440 aihetta kirjoittanut 3840 jäsentä. Uusin jäsen: kris
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Strippejä 26
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Vural
Viestejä: 11
26.03.2014, klo 12:35:58              
Tässä nyt björn paljastui murhaajaksi ja potentiaalisti samoin myös pormestarin vaimo. Hahmojen kehityksen kannalta mielenkiintoisia päätöksiä. Strippisarjakuvissa hahmot ovatkin yleensä yksiulotteisia mutta vrt. Fingerpori. Tietyille hahmoille kun jaetaan tietyt vitsit niin henkilöt eivät joudu out of character. Vitsit tässä on hauskoja mutta sopivatko ne niille annetuille hahmoille. Ehkä björnin kaapista löytyy lisää luurankoja ja pormestari saa useamman kerran myrkyt teehensä. Running gag tyyliset tsoukit sopisivat tälle sarjikselle hyvin

Btw. Mikä on sarjiksen nimi
Canard
Viestejä: 743
26.03.2014, klo 13:45:41              
Myös tuo viimeinen ruutu on varsin piristävä poikkeus - harvemmin gag-sarjakuvassa joku loukkaantuu realistisesti.
Secos-Bill
Viestejä: 797
26.03.2014, klo 13:56:43              
Vural:
Ööh, itse en ole ajatellut noin. Hahmoista on paljonkin pidempiä tarinoita, joissa ollaan kyllä tarkempia tuon 'out of character'-jutun kanssa, mutta strippejä olen aina pitänyt jotenkin eristettyinä pätkinä, joita ei huomioida missään jatkumoissa. Tosin pidemmissäkin jutuissa hahmo voi vaikka räjähtää ilmaan viimeisessä kuvassa ja myöhemmin asiaan ei enää palata.

Sarjiksen nimestä minulla ei ole aavistustakaan. Pääkolmikko ( Björn, Franz ja Hugo ) toimittavat Los Locos-nimistä sanomalehteä eräässä nimettömässä pikkukaupungissa vuoristoisella merenrantaviidakon hiekka-aavikolla, jossa on laskettelukeskus - seudulla asuu intiaaneja, vuorilla on meksikolaisia rosvoja ja mahdollisesti aikapoimu, siellä toimii Ku-klux-klanin alaosasto ja se on nähtävästi lentomatkan päässä Egyptistä, Kongosta, Kreikasta ja Skotlannista. Pitkissä jutuissa ei myöskään ole sanaleikkejä, joten ne voivat tapahtua oikeastaan missä tahansa.
Los Locosina olen tätä jotenkin ajatellut, mutta ei se kelpaisi kanteen. Pitäisi varmaan keksiä kaupungille nimi...

Canard:
Miten sen nyt ottaa. Tästähän ei käy ilmi käsittääkö potkun antanut Franz väärin Wink
Viimeksi muokannut: Secos-Bill 26.03.2014, klo 14:00:30
Secos-Bill
Viestejä: 797
31.03.2014, klo 20:09:46              
Kuka täällä pelleilee? Tunti-pari sitten klikkauksia taisi olla vain reilut 400 . Nyt niitä on yli 560 Huh Pari päivää sitten kävi samoin, yön aikana tuli pari sataa lisää. ( Oletko se sinä JL ? )

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.