Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Uutiset: Turun lauantaissa Necrocomicon (13.11.2019 klo 17:41:48)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
06.04.2020, klo 21:01:17

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
481546 viestiä 10442 aihetta kirjoittanut 3840 jäsentä. Uusin jäsen: kris
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet | Haku |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

Olympialaishuumaa Finn-Stripin tyyliin
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
kaltsu
Viestejä: 1915
07.10.2008, klo 12:55:16              
Siis hetkinen.... luinko mä ihan tosissani just sarjakuvan jossa päähenkilö kattoo urheilua telkkarista eikä sarjassa oikeastaan tapahdu mitään muuta? Ja siis hetkinen... kerrotaanko kahdessa ensimmäisessä ruudussa tekstipalkein että ensin oltiin jännittyneitä ja sitten yllätyttiin vaikka kuvistakin asian voi päätellä? Ja heeeetkinen hetkinen... onks tää sarjakuva vain hätäisesti photarissa piirretty valokuvien päälle!?

Niinku oikeesti?

En sano et tää on ihan kehityskelvotonta tavaraa mut aikalailla joka osa-alueella on tällä kertaa menty siitä mistä aita on matalimmillaan. Skarppausta!
Finn-Strip
Viestejä: 7
07.10.2008, klo 13:05:01              
Kiitos kommentista.

Kun tarkemmin ajattelee, niin kaksi ensimmäistä ruutua ei tarvitse tekstipalkkeja laisinkaan. Kiitos (oikeasti - ilman sarkasmia) havainnosta.

En ole pahemmin sarjakuvia piirrellyt elämäni aikana joten opin uutta jokaisen stripin (joita on nyt noin 41 sivuillani) tekoaikana tai jälkeenpäin.

Vieraat
07.10.2008, klo 17:31:24              
Väritys ja piirrokset näyttää hyvältä. Smiley
kaltsu
Viestejä: 1915
08.10.2008, klo 10:07:47              
Vuorokautta myöhemmin on pakko lisätä pahoittelu siitä että kuulostan kommentissani miltei siltä että tää ois suurinpiirtein huonointa kamaa mitä Kvaakiin on postattu. Todellisuudessa niitä surkeimpia räpellyksiä ei viitsi edes kommentoida.

Verkkosarjakuvaasikin tutustuneena voi sanoa että vasta-alkajaksi hallitset sarjakuvan konventiot ihan mainiosti ja on hauskaa että ihminen voi hiukan vanhempanakin innostua sarjakuvia tekemään. Pikkasen vielä ku eri osa-alueet hioutuu niin hyvä tulee.
TupakkaHupakka
Viestejä: 31
18.03.2009, klo 00:19:59              
keskimmäisen ruudun ilme on hillitön Cheesy

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.