Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Artikkelit ja henkilökuvat: 1952 / 100 – Seikkailuja erämaassa (13.03.2018 klo 11:48:55)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
21.09.2020, klo 21:40:00

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
484883 viestiä 10322 aihetta kirjoittanut 3850 jäsentä. Uusin jäsen: JoR
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
   Etusivu |   Ohjeet | Galleria | Kirjaudu | Rekisteröidy  
+  Kvaak.fi - keskustelu
|-+  Kvaak.fi
| |-+  Ajankohtaista
| | |-+  Kvaakin jäsenmäärä
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta. « edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 3 4 [5] | Siirry alas Tulostusversio
Kirjoittaja Aihe: Kvaakin jäsenmäärä  (Luettu 37762 kertaa)
OM
Galleriataiteilija
*
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 2 295« Vastaus #60 : 24.02.2013, klo 00:36:34 »

Huomasin tälläisenkin osion täällä kvaakissa. En muistanutkaan tätä. Ja siksi piristän tätäkin osiota edes yhdellä viestillä.

Syy miksi kirjoitan on seuraava. Olen miettinyt sitä, että loppujen lopuksi meitä aktiivisia kvaakkaajia on aika vähän täällä. Ja useinmiten me samat vanhat tutut nimimerkit (sanon tämän hyvällä, sillä en osannut artikuloida paremmin).  Tongue Roll Eyes

Katselin tuota osiota jäsenet, eli  kuinka paljon täällä on rekisteröinnin tehneitä ihmisiä. Tajusin, että todella paljon. Monta monta sivua alkaen a-kirjaimesta aakkosten loppuun saakka.  Katselin muutamien profiilia hieman tarkemmin ja hämmästyin kovasti erästä piirrettä.  Useat heistä ovat olleet poissa täältä 5-6 vuottakin ja kuitenkin aika paljon meitä rekisteröityjä on kvaakissa. Monet ovat rekisteröityneet, käyneet vain yhden taikka kaksikertaa ja senjälkeen heistä ei ole kuulunut mitään.
Tämä postatus minulta ihan vain siksi, että mietin juuri äsken, missä nämä kaikki ihmiset ovat, joita ei ole kuulunut tai näkyyt moneen vuoteen enään täällä kvaakissa?
Olispa mahtavaa, jos he kaikki olisivat aktiivisia. Varmasti juttua ja keskustelua olisi. Mutta nyt meitä on vaan Tongue tää sama vakioporukka, joka välillä tylsistyttää laugh laugh laugh
Eikö näiden toimettomien kvaakkaajien elvyttämiseksi voitaisi tehdä jotain?  
« Viimeksi muokattu: 24.02.2013, klo 00:40:09 kirjoittanut Orjan May » tallennettu
tertsi
Vieras
« Vastaus #61 : 24.02.2013, klo 00:54:43 »

Aika paljon täällä taitaa käydä semmoista jengiä, joka vain lukee viestejä eikä kirjoita mitään. Keskustelupalstalla näkyy säännöllisesti uusia nimimerkkejä.

Olen kuullut sellaistakin, että keskusteluihin ei uskalleta osallistua, kun ei ole itsellä tarpeeksi tietämystä sarjakuvista. = Ihan turha pelko.
« Viimeksi muokattu: 24.02.2013, klo 00:59:55 kirjoittanut Tertsi » tallennettu
Jiksi
Toimittaja
**
Paikalla

Sukupuoli: mies
Viestejä: 6 879« Vastaus #62 : 24.02.2013, klo 04:10:36 »

Osalle Kvaak on yksisuuntainen tiedonhankinnan väline ja viihdykkeen lähde: hankitaan tietoa tulevista julkaisuista, kerätään suosituksia arvosteluiden ja foorumiviestien perusteella sekä seurataan muutoin vain sarjakuvamaailman tapahtumia päällisin puolin.

Edellisessä työpaikassani on parikin Kvaakin ahkeraa kävijää, jotka eivät osallistu keskusteluun. Minusta oli varsin lysti hetki, kun toinen näistä kerran sitten otti puheeksi, että minäkös niitä arvioita olen kirjoittanut.
tallennettu
Sampsa Kuukasjärvi
Avustava toimittaja
*
Poissa

Viestejä: 4 232


« Vastaus #63 : 23.11.2019, klo 21:03:30 »

Pannaan tämä asia tähän. Moni (myös minä) tuntuu ihmettelevän viime aikoina suuresti lisääntynyttä foorumin kävijämäärää. Usein foorumilla näkyy olevan samalla hetkellä jopa 500 kirjautumatonta kävijää. Opastetaanko joissakin oppilaitoksissa netissä käyntiä Kvaakin avulla vai onko tässä kyseessä jokin kumma bottijuttu?
tallennettu
Curtvile
Ylläpitäjä
****
Poissa

Sukupuoli: mies
Viestejä: 15 479


« Vastaus #64 : 23.11.2019, klo 23:30:15 »

Veikkaan useamman asian yhdistelmää.
Botit ovat fakta ja todennäköisin asiaa selittävä tekijä.
Toine on että suurin osa sarjakuvakeskustelua on muutoin joko pikaviestipalvelussa tai vieläpä naamaisan kirjan mukaan nimetyssä palvelussa....joka sekin on lähes täysin kirjautumismuurin takana.
Ne jotka eivät sinne kirjaudu eivät juuri tännekään sitä tee.

Optimisti voisi ajatella että koska tilastollisesti kasvu ajoittuu tänä vuonna itäisessä periferiassa, helsingissä, olleen sarjakuvafestivaalin jälkeiseen aikaan näillä asioilla olisi jotain syy-yhteyttä.

Enemmän realistinen taho muistaa että foorumimme kirkkaimmat ja varsinkin lumen-arvoltaan pienimmät viestimme linkataan usein myös mm twitteriin ja facebookiin ja näihin muihin nk. nuorison juttuihin humoristisina jäniskevennyksinä.(kyllä, olen vanha.Mutta tuo "nuorison jutut" oli tämän viesti sarkasmiosuus, twitterin ja facen käyttäjien keski-ikä nousee hela tiden)

Kvaakin normilukemat ne siinä ~90-100 kävijää ovat nekin suht isoja kun poliiitinen vänttyröinti ja alaston pinta eivät ole tämän keskustelufoorumin teemaa.

Tervetulluttahan se on jos kiinnostus kohdistuu sarjakuvaan.
tallennettu
Antti Peltola
Ylläpitäjä
****
Poissa

Viestejä: 2 795


Vol. 4


« Vastaus #65 : 23.11.2019, klo 23:53:17 »

onko tässä kyseessä jokin kumma bottijuttu?

On. Parinkymmenen satunnaisotannalla kaikki ulkomailta, suurin osa Kiinasta ja melkein kaikki loput USA:sta. Yleensä aktiivisempaa koputteluaikaa kestää muutamia päiviä, nyt sitä on kestänyt Kvaakissa vähän vaihtelevasti jo kuukauden ja tosiaan tavanomaista suuremmalla volyymilla. Mutta eipä ole vaikuttanut toimintaan. Eivät yritä rekisteröityä tai spammata, käyvät vain läpi keskusteluketjujen viestejä.

Eräällä toisella sivustolla kaikesta liikenteestä noin 80 % on hakuindeksointirobotteja tai sellaiseksi itsensä määritteleviä. Eli vain pieni osa on todellisia käyttäjiä. Tämä siis seurantana pidemmältä ajalta. Tällaista netissä on nykyään, kaikenlaista turhaa liikennettä ja kaistankuluttamista milloin mistäkin suunnasta.
tallennettu

Sivuja: 1 2 3 4 [5] | Siirry ylös Tulostusversio 
« edellinen seuraava »
Siirry: