Jampura; todennäköisyydet kuitenkin siihen, että joku random tyyppi, joka on löytänyt sut Deviantartin kautta, tulee sulle antamaan kritiikkiä on kuitenkin paljon pienemmät, mitä Conceptartissa. Plus sieltä sentään saa asiallisia vastauksia kysymykseen kuin vakio-"Becuase you are a fucking moron, 'eko 'eko"-replyn.
Tässä on hankala ongelma siinä mielessä, että niitä töitäkään ei saa jos ei kukaan tiedä että portfolio on olemassa. Tosin töitä varastavat kommenttihuoraajat tuskin hyötyvät varastamistaan kuvista - vaikka töitä tarjottaisiin ei heillä ole taitoa tehdä samanlaista ja netistä ongitut kuvat ovat yleensä niin huonoa laatua ettei niitäkään voi tarjota julkaisuun.
Itseasiassa se, miten DA:ssa tulee huomatuksi, on juuri suosikkitöiden kautta. Ja koska työn laittaminen suosikiksi on paljon yleisempää kuin kommenointi, sitä todennäköisesti tulee nähdyksi tietyillä töillä useammin (esmes toinen tuttu, on äärimmäisen tunnettu yhdestä fanityöstänsä ja häntä lievästi sanottuna se vituttaa, koska se on melkeinpä ainoa työ, joka saa huomiota juuri tän suosikki työ-järjestelmän takia). Helpommin sitä kaverin sivun kautta huomaa jonkun ihan ok-työn, eikä hirveästi kestä selvittää, miten suosittu henkilö koko yhteisössä on kyseessä.
Mutta eikös wordpress pidä kuitenki asentaa omaan kotisivutilaan? Siis jos sen ittelle hankkii eikä käytä valmiita palveluita. Tuo Wix vaikuttaa ihan mielenkintoiselta, mutta flash-pohjaisille sivuille taitaa olla hankalampi lisätä lisää materiaalia? En ole koskaan ylläpitänyt sellaista joten en tiedä. Muistelisin että joku joskus sanoi että sivusto pitää rakentaa kokonaan uusiksi jos haluaa muutella sen sisältöä.
Mä puhuin nyt niistä ominaisuuksista, mitä just Wordpress.com pystyisi tarjoamaan täysin ilmaiseksi. Ainoa huonopuoli sitten Wordpressin omassa palvelussa on se, ettei saa itse määrättyä permalinkkien nimeämistä, joka mahdollista mm.
tämän tyyppisen ratkaisun artikkeleilla. Mutta jos se ei haittaa, että linkki linkkipalkissa on luokkaa
http://nimimerkki.wordpress.com/10052010/Kuvituksen-nimi, niin kyllä tuollainen ratkaisu sitten on mahdollista. Vastaavasti, jos haluaa sellaisen, missä käyttäjä selaa visuaalisin vinkein (thumbnailien avulla esmes) töitä, ne pitää valitettavasti käsipelin vääntää.
Wix tallentaa projektin muokattavaksi, eli se pitää "julkaista" joka kerran jälkeen uudelleen, mutta se ny on melkein missä tahansa projektissa esille. Lisäät kuvan, pistät sen siihen, mihin haluat sen näkyvän, tallennat projektin ja julkaiset. Kuitenkin, flash on aina flash, ja se toimii vaihtelevasti aina hitaammin kuin täysin HTML-pohjainen sivu. Kuten Curtvile sanoi, Carbonmade on kyllä sellainen idioottivarma ratkaisu, koska se ei ole raskas huonoilla yhteyksillä ja se on täysin HTML-pohjainen.