Kvaak.fi - keskustelu

Kvaak.fi => Palaute & uudistukset => Aiheen aloitti: Juha Kouvalainen - 22.05.2003 klo 16:33:44

Otsikko: Kiinnostaisiko Kvaak.fi:n ylläpito - lue moninaiset vaihtoehdot tästä!
Kirjoitti: Juha Kouvalainen - 22.05.2003 klo 16:33:44
Päätin avata vielä oman aiheen tälle - nuorta verta kun tarvitaan pakkiin edelleen.

Kvaak.fi:n sisällöntuotanto ja ylläpito tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Voit osallistua ja tukea palvelua yhdellä tai useammilla seuraavista tavoista:

- Tunnetko itsesi nettijournalistiksi? Kynä pysyy kädessä ja sinulla olisi aikaa ja mielenkiintoa kirjoitella palveluun uutisia, arvosteluja ja/tai artikkeleitakin ja saada ehkäpä jokunen arvostelusarjakuvakappalekin työstä korvaukseksi (mikäli kustantajat niitä nyt arvostelijoille intoutuvat lähettelemään)? Jos vastaus on kyllä, ylläpitoon on mahdollista päästä. ATK-insinöörin papereita et tarvitse, sillä kirjoitusten lisääminen onnistuu helposti www-pohjaisen käyttöliittymän kautta. Mikään työläs pesti ei ole kysymyksessä - sisältöä saa tuottaa vapaaseen tahtiin oman aikataulun puitteissa. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja laita vaikka mukaan pieni näyte kirjoituksistasi. Ota yhteyttä (http://www.kvaak.fi/palaute.shtml).

- Tai kiinnostaako linkkihakemiston ylläpito? Ehdota hyviä sarjakuvalinkkejä hakemistoon  tästä (http://www.kvaak.fi/cgi-bin/links/add.cgi). Kovemman kaliberin linkinlisääjille voidaan tarvittaessa tehdä omat tunnuksetkin, joiden avulla linkkejä voi myös muokata ja hyväksyä.

- Entäs haluaisitko valvoa tätä keskustelufoorumia sheriffinä? Kuntoudu asiallisena kirjoittajana ja vihjaise halukkuudestasi valvojaksi jossakin vaiheessa vaikkapa tästä (http://www.kvaak.fi/palaute.shtml).

- Jos haluat tukea muulla tavoin Kvaak.fi -sarjakuvaportaalia, kilauta aiheesta kaverille tai lisää kotisivuillesi linkki tai banneri (http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?board=2;action=display;threadid=27).