toivotavasti dark tover julkaistaan suomeksi, toivon sitä
San tämän eepoksen käsiini tänään, ja tässä ennakkovaikutelmia.Joku tuo albumi on tullut marketien hyllyille?
Jälki on mainioita ja tarina seurailee kirjasarjan alkua kohtuullisen hyvin.Kuvitus on hyvää, tuotantoa on johtanut itse maestro King. Kirja on painettu Saksassa, liekö sitten suuri yhteispainatus. Hintaa kertyy tuollaisen n 25 €!
Mielenkiinnolla odotan jatkoa, jos koko kirjasarja aiotaan muuttaa sarjakuvaksi, niin sarjakuvasta tulee todella massiivinen, nyt päästiin vasta alkuun.
Tämä kai johtunee kohderyhmän aikuistumisesta. Rahat riittävät parin-kolmenkympin kirjoihin. Sitä paitsi onhan se mukavampaa laittaa komea opus kirjahyllyyn kuin keräillä nuhraantuvia lehtiä nurkkiin.
Tämän laatuista viihdesarjakuvaa on ihan mukava silloin tällöin ostaa alle kympin maksavina lehtinä tai edullisina mustavalkopokkareina mutta että pitäisi maksaa 30 euroa sarjakuvasta jonka autuaasti unohtaisi yhden lukukerran jälkeen... kiitos ei.
Satunnaiset ostajat näillä kovakantisilla opuksilla karkoitetaan kyllä lahjakkaasti.
Onhan näitä scifilänkkäri-sekoitusfantasioita nähty, eikä ne ole koskaan oikein toimineet.
Satunnaiset ostajat näillä kovakantisilla opuksilla karkoitetaan kyllä lahjakkaasti. Tämän laatuista viihdesarjakuvaa on ihan mukava silloin tällöin ostaa alle kympin maksavina lehtinä tai edullisina mustavalkopokkareina mutta että pitäisi maksaa 30 euroa sarjakuvasta jonka autuaasti unohtaisi yhden lukukerran jälkeen... kiitos ei.Niin tuo teoshan ei yhteen "alle kympin maksavaan" lehteen olisi kokonaisuudessaan edes mennyt, että niitä tulisi sitten useampi ostettua ja laatukaan ei tällöin olisi varmasti sama. Kyllä mielestäni nämä kovakantiset ovat osoittautuneet varsin hyväksi ratkaisuksi korvaamaan Megan jättämän aukon.
Vanha tarina, mikään ei ole koskaan hyvä! Aina riittää narisijoita, tuntuu että suomalaisia on liikaa paapottu monessakin asiassa.Niin kauan kuin on ihmisiä jotka jaksavat nauraa samalle vitsille yhä uudelleen ja uudelleen tämän ei pitäisi olla mikään ongelma.
(Kingin tuotantoa en ole pahemmin jaksanut viimeiseen ~20 vuoteen).
Luin jokin aika sitten Jae Leen Transuformersin (http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=5146) (June Chungin värit), ja onhan tuollainen jälki komeaa yksittäisinä kuvina, mutta paksuna kirjana pirun raskasta.Puhutaankohan me varmasti samasta asiasta ? Jae Lee on kyllä raskasta ja dramaattista(huono ja ylikäytetty sana, mutta kuvaava) tunnelmaltaan, mutta ei teknisesti kehnoa.
Puhutaankohan me varmasti samasta asiasta ? Jae Lee on kyllä raskasta ja dramaattista(huono ja ylikäytetty sana, mutta kuvaava) tunnelmaltaan, mutta ei teknisesti kehnoa.Puhutaan, luultavasti. Piirrosteknisesti Lee on mitä mainioin, ja kohtauksen sisällä kerrontakin kulkee. Hahmoissa on kuitenkin jotain luotaantyöntävää. Hahmot on melkeinpä kaikissa ruuduissa ilmeettömiä ja suu kiinni, kuin poseeraisivat lukijalle (asia josta Jarmo Mäkilää rökitettiin Aavekaupungin yhteydessä) ja loput peittää varjostus niin ettei hahmojen tunteet ja tuntemukset välity lukijalle. Hahmoista ei saa otetta, kaikki ovat kuin uhkaavasti pasteerailevia mystisiä kostajia Tombstonen aution ja pölyisen pääkujan päässä (jos sallitte vertauksen). Transformers/G.I.Joe-juttua vaivasi sama vika. Lisäksi siirtymäkuvien ja ympäristöä esittelevien kokonaiskuvien puuttuminen tekee miljööt epäselväksi.
Mies hallitsee paitsi yksittäiset kuvat myös kuvakerronnan
Kelpo viihdettä tämä Revolverimies. Samaa sarjaa kuin Ikuiset tai Neverwhere, ei mikään klassikko mutta mukavasti tämän seurassa krapulapäivää viettää.
Allekirjoittaisin tämän jos ensimmäinen sana "kelpo" otetaan pois.
Teknisesti ok ja päteviä ja varmasti tuohon tarkoitukseen sopivia.
Mutta ansio lepää kaikkien kohdalla taidokkaiden piirtäjien harteilla, ei muualla.
Onhan näitä scifilänkkäri-sekoitusfantasioita nähtyOnhan tämä "Weird West" -scene toki nykyään ihan peruskamaa, mutta ei ollut kyllä silloin, kun King tämän sarjan aloitti. Eli varsinainen uraanuurtaja tällä saralla. Orson Scott Cardin "The Tales of Alvin Maker"-sarja on vielä tiukemmin tuossa "Weird West" -ideassa kiinni, eli vaihtoehtoinen menneisyys ja yliluonnollista siihen yhdistettynä. Yllä Mainittu "Red Prophet" on kirjasarjan kakkonen, aloitusteos on "Seventh Son" (ovatkohan skipanneet noiden varhaisvaiheiden yli vai ainoastaan muuttaneet nimeä?). Seitsemännen pojan seitsemännestä pojasta (jollon hirvee potentiaali hyvään tai niinku pahaan) se Iron Maidenkin laulaa...
Kirjan irvikuva.
(No sitähän se sarjakuva vaan on verraten kirjallisuuteen)
En olisi voinut pitää vähemmän... Kirjan irvikuva.
(No sitähän se sarjakuva vaan on verraten kirjallisuuteen)
Stephen King on itse ollut mukana (taustalla) tätä sarjakuvaa tehtäessä.
Mustaa tornia voisi (kömpelösti) verrata tarinana Kummisetä-televisiosarjaan.
Tuleeko tarinaan jotakin tolkkua, vai mennäänkö samoissa syvissä ja sameissa vesissä toisenkin kirjan loppuun saakka?
Enkä tiedä itsekkään oikein miksi..
ja eikös se ole kova Marvelin fanittaja.
Niin tuo teoshan ei yhteen "alle kympin maksavaan" lehteen olisi kokonaisuudessaan edes mennyt, että niitä tulisi sitten useampi ostettua ja laatukaan ei tällöin olisi varmasti sama.
Ehkä sitten Locke & Key:kin saadaan joskus suomeksi(Kingin pojan, kauhukirjailija Joe Hillin käsikirjoittama sarjakuva)
Stephen Kingiä tulee lisää Marvelilta, nyt siis myös Tukikohta.
Hittolainen. Nyt ei kaduta että tilasin loppukeväästä sarjan 3. ja 4. osat hc-jenkkilaitoksina. Suomessa jää vähän kaikki aina kesken.