Tavoita sarjakuvaharrastajat kotimaassa! Tutustu Kvaak.fi:n mediatietoihin.


Kolumnit ja matkaraportit: Sarjakuvaostoksilla Norjassa (07.12.2019 klo 20:18:02)
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Jäikö aktivointi sähköposti saamatta?
18.09.2020, klo 15:51:04

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Haku:     Tarkempi haku
484812 viestiä 10319 aihetta kirjoittanut 3849 jäsentä. Uusin jäsen: kukkaol
Lue lisää pikkuilmoituksesta.
  Etusivu | Ohjeet |   Galleria |   Kirjaudu | Rekisteröidy  

FAST COMICS STYLE DRAWING 2 FYNNY ANIMAL
Edellinen kuva | Seuraava kuva
© Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat kuvan lisääjälle tai kuvauksessa ilmoitetulle taholle. Kuvan kopiointi tai luvaton käyttö ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa on ehdottomasti kielletty. Julkaisu Kvaakin sarjakuvagalleriassa tapahtuu kuvan
lisääjän hyväksymän julkaisusopimuksen lisensoimana.
0 Jäsenet ja 1 vieras katselee tätä kuvaa.

Kommentteja
Secos-Bill
Viestejä: 806
21.08.2020, klo 21:52:29              
Piirrosnäyte tässä on hieno ja todella ilmeikäs, mutta videolla oleva työskentely on erityisen loistavaa. Harva pystyy tuollaiseen ilman mitään luonnosta ja noin vaivattoman tuntuisesti. Monesti katsoin Ihmeissäni, että miksi tuo viiva muka tuli tuohon, mutta pari viivaa lisää ja kaikki toimi taas.
Sama koskee sitä toista työtäsi.

KoiraKaveri
Viestejä: 0
21.08.2020, klo 22:34:30              
Minä mietin myös tuota, että kylläpäs se käy nopeasti ja vaivattomasti - Näkee takana olevan paljon harjoittelua. Itse raapustan piirtäessäni todella hitaasti.
Itseäni piirtämisessä rassaa se pohjtyö, luonnostelu ja sommittelu.

Tuo toinen piirrustus jossa intiaani, on arvokas ja mahtipontinen mutta pidän enemmän tästä. Tämä on iloinen ja söpö. Kani oletan?
Viimeksi muokannut: KoiraKaveri 24.08.2020, klo 13:34:17
OM
Viestejä: 2295
21.08.2020, klo 23:54:31              

Moi.
Tosi ihanaa että piditte videoista. Tein ne kun oli niin tylsää röhnöttää kotona viikosta toiseen tyhjät seinät ympärillä tän koronan takia, kun kuulun riskiryhmään verenpaine tautini takia. Ja kaiken lisäksi televisiokin  meni rikki korjauskelvottomaksi...joten aika ollut pitkää ja uuvuttavaa.
Mukava kuulla että piditte videoistani.  Itse piirräntä olisi voinut  olla  parempaakin, mutta jouduin itse kuvaamaan kaiken isokokoisella  IPad:llä jota pidin vasemmassa kädessä ja oikealla kädellä piirsin yrittäen samalla kuikuilla tabletin alta,  missä kohden kamera  ja sivellin mahtaa olla kun  piirsin. Oli  tosi  haastavaa saada kamera pysymään kohdistettuna oikeaan kohtaan piirtäessä että piirräntä näkyisi hyvin kuvatessa. Vaikeaa selittää ongelmaani.

Tein tätä ennen muutaman harjoitus kuvauksen ja nuo otokset olivat minusta parempia kuin nämä. Niin ainakin oletin.  Piirränällisesti olivatkin joo,  mutta.... kun katsoin ne kuvauksen jälkeen, oli I Pad kädessäni huomaamatta liikkunut niin, että kuvasin pelkkää lattiaakin yhdessä otoksessa. Ja yhdessä piirrosvideossa jossa piirsin sci-fi hahmoa kamera oli liikkunut liikaa kuvaten karvaisia pohkeitani  ja leikkaamattomia varpaankynsiä. Deletoin ne. En halua että minua luullaan ihmissudeksi.
Kerran muuten eräs sanavalmis rohkea teini-ikäinen sanoi kanssa matkustavalle täysin vieraalle miehelle metrossa kun istuivat vastatusten niil penkeillä, että tämän nenäkarvat olivat häiritsevät ja liian  pitkät. Tämän nuoren mukaan mies näytti ihan ”ihmissudelta”. laugh laugh

Tämä  IPad on miltei 5 tai 6 vuotta vanha romu ja painaakin ranteessa kuin tiiliskivi. Uudemmat mallit ovat Gigantissa kevyempiä, muttei ole mulla varaa ostaa.
Oli tosiaan VAIKEA piirtää kun piti erityisesti keskittyä tabletin pitämiseen  oikeassa kulmassa kuvatessani. Siksi oli erityisen ihana  kuulla, että tuskaisen puurtamiseni jälki innosti  kuitenkin joitakuita.

 Ehkä innostun teekeen uusia videoita jatkossa, mutta sitä ennen ajan varpaankynnet. Wink
En jaksa nykyään enää piirtää isotöisiä juttuja taustoineen. Tälläisiä nopeita lyhyitä videoita, joissa piirrän päitä tykkään tehdä, kun ei tartte piirtää koko hahmoa ja taustaa, jossa menisi aikaa. Siksi keskityn piirtämään videoita, jotka kestävät maximissaan 2 minuuttia tai vähäs yli, niin ihmiset jaksaa katsoa loppuun saakka.
Mukavaa alkavaa syksyä kaikille.Viimeksi muokannut: OM 22.08.2020, klo 09:53:27

Kommentoi kuvaa

HUOM! Ennen kuin kommentoit, lue seuraavaa:
  • Kommentoi vain jos sinulla on oikeaa sanottavaa työstä tai tekijästä. Vältä turhia, sisällöttömiä kommentteja. Arvostele ainoastaan työn alla olevilla tähdillä jos et keksi järkevää kommentoitavaa.
  • Kohdista kommenttisi ainoastaan kuvaan tai tekijään. Muista aiheista keskustellaan foorumilla. Tämä ei ole myöskään chatti!
  • Pysy asiallisuuksissa. Samat keskustelufoorumin säännöt pätevät myös täällä ja ylläpito valvoo kommenttejasi.

  • Kiitokset kommentistasi! Kommenttisi ei kuitenkaan näy julkisesti, ennen kuin ylläpito on tarkistanut ja hyväksynyt sen.