Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10
81
Lännensarjakuvat / Vs: Tex Willerin eri julkaisumuodot
« Uusin viesti kirjoittanut TexMex 20.09.2022 klo 20:27:33 »
Oon lukenut ne kaikki, mutta jonkin verran aikaa enkä kaikkea muista enää (enkä omista kyseisiä tarinoita itse joten en voi esim. tarkistaa faktoja itse).
 
Mutta eikös viimeisin tarina jossa nimenomaan Mefisto (ei Yama) oli pääroolissa, ollut se jossa se heräs henkiin jonku taikapeilin läpi sen naisen avulla, jonka kanssa toimi jo aiemmin. En nyt muista mitä Mefistolle tämän tarinan lopussa kävi (muistaakseni kuoli uudestaan? Vai?), mutta sen jälkeen kai Yama on taas ollut pääroolissa, oliko 2017 vai milloin viime tarina (alko texissä jossa palava Y-muotoinen puu kannessa).
82
Lännensarjakuvat / Vs: Uusin Tex Willer *aihe spoilaa aina kulloinkin uusinta Willeriä*
« Uusin viesti kirjoittanut TS2016 20.09.2022 klo 16:38:02 »
No juu, olen sitten todella myöhäisherännäinen kun hommasin juuri 15min. sitten netistä tuon edellisen kolmiosaisen Yama-tarinan. Jos jossain vaiheessa vielä hankkisi sen Mefisto! -tarinan, vaikka sitä on vähän moitittu. Vanhemmat Mefisto/Yama -seikkailut olen hankkinut omina kokonaisuuksinaan, vaikken olekaan sortunut (vielä) keräämään Texiä ihan täysvaltaisesti. Niissä kivitemppeleissä tapahtuvissa tarinoissa on todella hyvä kauhuvärinä, jonka muistan yhäkin kun niitä kouluikäisenä luin joskus 70-luvun lopulla.

Nuoren Willerin seikkailuissa vanha kelmi, Mefisto, tuotiin kivasti mukaan tarinaan vähän niin kuin "sivuraiteella". Pidin siitä jutusta kovasti lukiessani ja samalla lailla nuo vanhojen tarinoiden uudelleenkerronnat vähän eri sävyillä saavat minulta kyllä pluspisteitä. Todella toivoisin, että Egmont hemmottelisi esim. jouluspesiaalina tuon jonkun mainitseman, Italiassa julkaistun Mefiston oman tarinan.
83
Divari: Myydään ja ostetaan / Vs: O: Teräsmies 2/1965
« Uusin viesti kirjoittanut -J.T- 20.09.2022 klo 13:32:33 »
Ostetaan Teräsmies nro:2/1965. Tyydyttävä kuntoinenkin kelpaa hyvin.
Tämä edelleen etsinnässä ja lehden kunnolla ei ole väliä.
84
Lännensarjakuvat / Vs: Uusin Tex Willer *aihe spoilaa aina kulloinkin uusinta Willeriä*
« Uusin viesti kirjoittanut TexKiller 20.09.2022 klo 12:38:42 »
Tämä laadukkaampi tarina on varmaan saanut satunnaisetkin Texin lukijat liikkeelle.
Erittäin todennäköistä. 2017 Yamatarinaa jouduin etsimään jonkin aikaa, olikohan 3s vai 4s myyntipiste kun natsasi. Olin silloin putkiremppaa evakossa ja en halunnut tilauksen olevan voimassa silloin.

Tähän lähiprismaan (itäkeskuksen) toimitetaan enää 4 kpl normipokkareita(vaikka muita texin julkaisuja ihan riittävästi) voi olla lehdet eivät ole menneet kaupaksi taloudellisempien tilaushintojen takia ja osa irtonumeron ostajista ovat valikoivia. Mutta on päivänselvää tuo 4 ei tule riittämään Mefiston tarinan ollessa päällä vaan jotkut joutuvat poistumaan pokkaritta.
85
Lännensarjakuvat / Vs: Uusin Tex Willer *aihe spoilaa aina kulloinkin uusinta Willeriä*
« Uusin viesti kirjoittanut TS2016 20.09.2022 klo 11:25:42 »
Hauska juttu tuosta uusimmasta Willeristä. Pietarsaarenkin Prismaan tuli tuo uusi lehti 14.9 julkaisupäivän mukaan, kuten on aivan normaalia. Liekö noita tullut hyllyyn se 7-8 kpl, näin olen aiemmin arvellut niitä olevan kulloisenkin numeron pinossa. Seuraavana päivänä aamupäivällä sain juuri ja juuri omani, kun otin sen viimeisen hyllystä. Onneksi en jättänyt hankintaani yhtään myöhäisemmäksi. Tämä laadukkaampi tarina on varmaan saanut satunnaisetkin Texin lukijat liikkeelle.
86
Lännensarjakuvat / Vs: Uusin Tex Willer *aihe spoilaa aina kulloinkin uusinta Willeriä*
« Uusin viesti kirjoittanut Wladislaw 20.09.2022 klo 09:57:21 »
En ole useampaan vuoteen ostanut normilehteä (nuori Tex ja osa erikoisjulkaisuista tulee vielä hankittua), mutta tämä uusin piti hankkia kun ennakkokuvat vaikuttivat kiinnostavilta. Ja hyvää kauhufiilistähän siinä kehiteltiin. Ostan loputkin osat.
87
Manga ja anime / Vs: Kun jälleensynnyin hirviönä
« Uusin viesti kirjoittanut Antti Valkama 20.09.2022 klo 09:40:41 »
Spoilerikohtaan:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
89
Uutta tavaraa myyntiin.
90
Sarjakuvailmaisu, sarjakuvan estetiikka ja historia / Vs: Homoseksuaalisuus sarjakuvissa
« Uusin viesti kirjoittanut X-men 19.09.2022 klo 19:35:31 »
En tiedä onko Marvel/Disney tehnyt Starfoxista/Eroksesta homon vai ei tämän henkiinheräämisen jälkeen mutta siltä tuntuu kuin tämä käyttäisi silmämeikkiä ja vaatetuskin on kaukana mitä aiemmin käytti.

Myös Rachel Summers ja Elizabeth Braddock ovat rakastuneet toisiinsa (ja 30 vuotta sitten Ms Braddock (tai no siis Kwannonin ja Braddockin yhteenliittymä) vamppasi mm. Kyklooppia).

Muutenkin tuntuu että homoja/lesboja pitää olla vähän kaikkialla, ei mitään sitä vastaan mutta tuntuu hassulta että hahmo joka oli vielä pari vuotta hetero onkin sitten nyt homo/lesbo.
Sivuja: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10