Kvaak.fi - keskustelu

Sarjakuvanlukijoiden keskustelut => Sarjakuvaelokuvat, televisiosarjat ja animaatiot => Aiheen aloitti: Curtvile - 02.11.2021 klo 16:11:19

Otsikko: Morbius
Kirjoitti: Curtvile - 02.11.2021 klo 16:11:19
Tästä olikin jo aikaa sitten juttua tulevat Marvel elokuvat ketjussa mutta tuoreen trailerin ja tammikuun 2022 ensi-illan myötä lienee oman ketjun paikka
 Morbius traileri (https://m.youtube.com/watch?v=oZ6iiRrz1SY)

Tullee herättämään tuntoja, sekä meille jotka " vampyyri? Mikä vampyyri? Eihei arvon comics code hän on tieteen oikku" kauden ja sen 1990-luvun Midnight sons sarjan faneille joille tämä on herkkua ja sitten ne jotka ovat a) pettyneet että supersankari elokuvia ylipäätään tehdään b) joille Sony on punainen vaate ja c) ne jotka eivät ole antaneet Suicide Squad Jokeria Jared Letolle anteeksi.

Minulle maittaa myös Sonyn tarjonta ja mielestäni trailerissa vilahti Matt Smith, tunnetaan kai parhaiten Doctor Who roolista mutta jahka väki näkee Edgar Wrightin Last Night in Soho elokuvan tähtensä kipuaa.
Otsikko: Vs: Morbius
Kirjoitti: Riffe - 23.11.2021 klo 18:42:57
Ei ole mitään odotuksia, Venom jatko-osineen oli jo täyttä tuubaa. Marvel saisi latoa tiskiin sen verran taalereita, että Sony luopuu oikeuksistaan Spider-Maniin ja tähän liittyviin hahmoihin.
Otsikko: Vs: Morbius
Kirjoitti: X-men - 23.11.2021 klo 19:54:03
Ei ole mitään odotuksia, Venom jatko-osineen oli jo täyttä tuubaa. Marvel saisi latoa tiskiin sen verran taalereita, että Sony luopuu oikeuksistaan Spider-Maniin ja tähän liittyviin hahmoihin.

Sony vaatinee sen verta korkeaa summaa (kun siinä paketissa menettäisi aika ison liudan hahmoja) että Disney ei halua maksaa sitä ja leffat tuovat kassaan sen verta fyffeä että Sony jatkaa niiden tekoa.
Otsikko: Vs: Morbius
Kirjoitti: Darth Mika - 08.12.2021 klo 01:22:00
Tässä olisi 28.1.2022 ensi-iltaan tulevan Morbuis leffan traileri!

https://www.youtube.com/watch?v=-ZXCEL8lcgw (https://www.youtube.com/watch?v=-ZXCEL8lcgw)

Ihan siistin näköinen!
Otsikko: Vs: Morbius
Kirjoitti: X-men - 01.04.2022 klo 21:58:15
Nähty ja ei ollut mikään mestariteos, kauhuleffana ihan ok mutta liian kesyä kauhua ollakseen kunnon kauhuleffa, sarjakuvaleffana ei sen parempi sillä sarjisyhteydet jäivät vähiin (päähahmo, pakollinen Spider-Man MCUhun liittyminen ja erään Spideyn VANHAN vihollisen visiitti), erikoistehosteilla mässäiltiin oikein kunnolla, näyttelijät hoitivat hommansa ihan hyvin.

Synkkyydessä häviää DCn Battikselle mutta ei Morbius voi olla niin synkkä sillä hahmon pitää sopia muuhun versumiin.

Se onko leffa lippunsa arvoinen on makuasia.

Otsikko: Vs: Morbius
Kirjoitti: Maisteri Outo - 04.05.2022 klo 15:47:52
Kävin tämän huhtikuussa katsomassa ja olipa aika välimallin leffa. Mitään suurempaa vikaa ei ollut (eli ei ihan alinta kuonaa), mutta muuten melko keskinkertaista menoa. Matt Smith veti välillä ihan hyvin pahiksena ja oli siellä muutama nätti efekti. Suurin osa hyvistä näyttelijöistä hukattiin ihan täysin.

Ei pärjää edes Venomeille, joissa oli sentään Tom Hardy ja hauskan hönöä huumoria.

Ei jatkoon.