Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Lännensarjakuvat / Vs: Morgan Kane
« Uusin viesti kirjoittanut Herman. 25.02.2024 klo 21:02:07 »
Ohoh. Morgan Kanesta tehty tällainenkin juliste joskus. https://www.ebay.com.au/itm/285301718231

2
Aku Ankka ja kumppanit / Vs: Aku Ankan taskukirja
« Uusin viesti kirjoittanut M Menokiri 25.02.2024 klo 21:01:47 »
Giorgio Cavazzanon instagram-sivulla on video, missä mies signeeraa komeaa Superhessu kantta

Videon kuvatekstistä ja avainsanoista on helppo päätellä, että kuva on tehty suomalaista taskaria varten.

Linkki videoon La prossima cover per Taskari

Cavazzanon piirros on sikäli outo, että se näyttää taskukirjan koko sivun kokoiselta piirrokselta. Jos se on kansi, siinä ei ole tilan puolesta mitenkään huomioitu sivulle tulevia otsikkotekstejä tai takakannen hinta- ja viivakoodilaatikoita. Vedetäänkö nämä suoraan detaljien ja oikeassa yläkulmassa näkyvän hahmon päälle? Viime vuoden taskareissa otsikot mahtuivat suurelta osin tyhjälle paikalle.
3
Aku Ankka ja kumppanit / Vs: Aku Ankan taskukirja
« Uusin viesti kirjoittanut Kääk13 25.02.2024 klo 17:35:24 »
Outoa!
Giorgio Cavazzanon instagram-sivulla on video, missä mies signeeraa komeaa Superhessu kantta, mikä tuntuisi viittaavan helmikuun taskarin sisätakakannessa mainostettuun Superhessu ja Indiana Hopo tarinaan.

Videon kuvatekstistä ja avainsanoista on helppo päätellä, että kuva on tehty suomalaista taskaria varten.

Linkki videoon La prossima cover per Taskari

Vaan maaliskuun taskarin kannessa lukeva teksti "Kääntökirja" säikäyttää minut nyt!!!!!!

Onko puolet kirjan tarinoista painettu ylösalaisin, jotta taskarilla olisikin nyt sitten kaksi kansikuvaa???

Hyväksyisin tällaisen vielä erikoisnumeron kohdalla, mutta pääsarjan taskareihin näin suuri formaatin muutos ei todellakaan ole tervetullut. Jos pelkoni osoittautuu oikeaksi, niin tämä tuntuu enemmän Suomen toimituksen epätoivoiselta yritykseltä uudistaa taskaria lyhytnäköisellä tavalla, jotta myyntikäyrät saataisiin nousuun. 
4
Aku Ankka ja kumppanit / Vs: Aku Ankan taskukirja
« Uusin viesti kirjoittanut Akkaritietäjä 25.02.2024 klo 13:24:26 »
https://finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=lukki.1001619&index=0&size=large

Maaliskuun Taskarin kansi nähtävillä täältä.
6
Strippi- ja sanomalehtisarjakuvat / Vs: Missä on huonoin pilapiirtäjä?
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Ronkainen 25.02.2024 klo 12:36:04 »
Prepaid venäjäksi olevinaan. Предоплаченный.

Timo
7
Kotimaiset sarjakuvat / Vs: Kivi Larmolan sarjakuvat
« Uusin viesti kirjoittanut [kivi] 25.02.2024 klo 12:06:57 »
Hei kaikki,

enpäs olekaan käynyt Kvaakissa aikoihin. Kiva että maailma pyörii täällä vieläkin.

Vetoan siihen, että olen viimeiset 10 vuotta tehnyt vaativinta pitkää sarjakuva-albumiani ikinä. Sen piirtäminenkin otti 5 vuotta, tosin sisältäen neljä sairaalakäyntiä, lukuisia surullisia tapauksia ja melkoisen määrän muita sarjakuvahommia joiden julkaiseminen lykkääntyi siihen että "saadaan tämä nyt ensin ulos".

No, kuten Helsingin Sarjakuvafestareilla 2023 nähtiin, lämmittelynä tuli "Demoni",  kirja jonka piirsin itsestäni sinä vaikeana aikana, ja joka kertoo mm. siitä että pahuudelle ei saa antaa valtaa itsessään.

Mutta nyt maaliskuussa 2024 ollaan Tampere Kupliissa, mukana mm. uunituore "Kaikki liikkuu - Lev Termenin ihmeellinen elämä", joka on 140-sivuinen nelivärialbumi joka sisältää huiman jännittävän ja ajankohtaisen historiallisen tositarinan, sekä (vähän Corto Maltesen tai Jacques Tardin hengessä) pitkän historiaosuuden joka on vähintään yhtä jännä ja ajankohtainen. Ei ole mun vikani jos historia alkaa toistaa itseään, ja tekee työstäni relevanttia.

Kirjaa on saatavana myös englanniksi nimellä "All and None". Englanninkielistä yleisöä varten on muutakin kivaa myyntipöydässä: jo mainittu "Demoni" sisältää tulkkaustekstauksen lopussa, ja vuoden 2013 sukupolvi-sarjakuvaromaanistani "Timosta" on tiskillä englanninkielinen versio "No Way Out". Lisäksi muita teoksiani, mm inhottavan ajankohtainen vitsikirja "Nauretaan natseille" vuodelta 2016.

Lisää tulossa, pysykää kuulolla. Ja arvostelukappaleiden tilauksia Kaikki liikkuu -kirjasta saa laittaa perusteluineen sähköpostiin kivenhiomo at gmail piste com.

Nähdään Tampereella, tulkaa juttelemaan.
8

Kivi Larmolalla piti olla myyntipöytä, mutta oli kai perunut.

Joo, ja olen pahoillani. Mulla ja vaimollani todettiin korona juuri silloin, ja hartaasti suunniteltu matka piti perua viime tingassa.

Seuraava myyntipöytämme on Tampere Kupliissa nyt maaliskuussa 2024, jossa julkistetaan "Kaikki liikkuu - Lev Termenin ihmeellinen elämä", varmasti paras tähänastisista albumeistani. Ja pisin. Ja kauimmin tehty :D

9
Lännensarjakuvat / Vs: Nuori Tex Willer
« Uusin viesti kirjoittanut TexKiller 25.02.2024 klo 07:34:56 »
Kun en huonompaakaan tekemistä keksinyt eilenaamulla, aloin kertaamaan Nuorta ensimmäisestä numerosta lähtien, nyt 36 plärätty. 3 parasta tarinaa erottuvat suht selkeästi eli Pinkerton Lady, Liittovaltion Agentti ja Kaksi Karkuria. Marginaalit ovat niin pienet en millään voi sanoa mistä pidän eniten.

Ystäväni Hutch muistan on huippukertomus ja vaikka en Cortigan Sisseistä "aikoinaan" niin paljon pitänyt on varsin mahdollista arvostan enemmän kun ensimmäistä kertaa luen kokonaisuuden yhdeltä istumalta.

 8]
10
Aku Ankka ja kumppanit / Vs: Aku Ankka Klassikko (ent. Aku Ankka Ekstra)
« Uusin viesti kirjoittanut TOSA 25.02.2024 klo 00:26:23 »
Minulle kyllä riitti jo temppu että lehden hinta lähentelee kymppiä per numero ja uutta luettavaa vain +/- 10 sivua. No ainakin on nopeita lehtiä lukea kun uusinnat jättää lukematta.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 6 ... 10