Kirjoittaja Aihe: Shokki ja Warren-lehdet Creepy, Eerie, Vampirella + Creeps ja Carmilla  (Luettu 124376 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Illodiini

  • Multikeskinkertaisuus
  • Jäsen
  • Viestejä: 651
  • #MeTarzan
Minä ainakin tunnustaudun Creepy/Vampirella/Eerie-faniksi! Aina jaksaa yllättää, kun noihin tarttuu, että miten hiton taitavaa jälkeä lehtien piirtäjät jaksoivat puristaa ulos itsestään. Parhaimmillaan ajattomia klassikoita ja komeaa mustavalkografiikan juhlaa!

Valitettavasti kokonaisia sarjoja en kuitenkaan osta, kun varsinkin Creepyistä ja Vampirelloista löytyy jo puolet tai ylikin. Pitäspä taas alkaa metsästelemään puuttuvia – pyytävät vain maailmalla ihan liian kovia hintoja (ainakin jos postikulut ja tullit otetaan myös huomioon) noista loppuunmyydyistä (eli lähes kaikista).

Olen siis antanut onneni ajaa ohitseni, kun ryhdyin ostelemaan näitä ihan liian myöhään. Äääähhhh!

PS. Kaiken järjen mukaan nämä revitään käsistäsi, sillä ei tällaisia tilaisuuksia hankkia kasapäin laatusarjakuvaa liian usein tule vastaan.
Kävin pitkästä aikaa katsastelemassa miten noita Archiveja on saatavana, ja ne ovat todellakin hinnoissaan, jos niitä ylipäätään saa. Siitä on vuosia kun viimeksi niitä tilailin ja pian sen jälkeen lopetin myös a.o. kirjojen saatavuuden tsekkailun. Ehkäpä jossain vaihtoehtotodellisuudessa saisin niistä voittoakin, mutta taidan aika lailla tyytyä omiini.
Niitä sitten ilmestyi vielä jokunen sen jälkeen kun lopetin keräilyn. mutta esimerkiksi Corben jo lopetti ja tuntui siltä että Warrenin kikat nostaa myyntiä ja laskea kustannuksia alkoivat olla jo hieman epätoivoisia. Mutta ainakin viimeiset hankintani olivat vielä timanttia. Mutta osin lopetin homman, kun eri foorumeilla kommentoitiin tason pian alkavan laskea.
« Viimeksi muokattu: 15.04.2021 klo 21:52:48 kirjoittanut Illodiini »
"There's nothin' wrong with bein' a son of a bitch."

-- Gaspode the wonder dog (Terry Pratchett, Moving Pictures)