0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Mi(t)käs noista Creepy Archives kokoelmista sisältäisi Shokin kultakauden tarinoita eniten? Tekisi mieli lukaista jotain klassista jota ei ole suomeksi tulleissa kokoomissa nähty. Esim. Onko ”Uhrien Taru” kokonaisuudessaan jossain archivessa, vai tuliko se edes alkuaan Creepyssä? Eerie vissiin sisälsi Creepyn uusintoja, olisiko noista joku Archive oikein helmi?
Moogin arkistossa näyttää olevan tietoa mutta sielläkään ei ole mainittu kaikkia alkuperäisnumeroja. Näyttäisi kuitenkin että ainakin pari archives kokoelmaa pitäisi ostaa. Nuohan ovat sitten mustavalkoisia kokoelmissa. Muistelisin että jossain täällä kvaakissa on nuo 70-luvun suomennoksien alkuperäisnumerot mainittukin? Kun Egmont julkaisi vain ensimmäisen Vampirella kokoelman niin ostin sitten loput Vampirella Archives 2-15 ja Vampirella 1 our lady of shadows ja vampirella 2 God save the queen. Lukeminen vielä pahasti kesken. Mitähän muuta Vampirellaa näiden lisäksi kannattaisi ostaa?
Muistelisin että jossain täällä kvaakissa on nuo 70-luvun suomennoksien alkuperäisnumerot mainittukin?
Juu, linkki on laitettu Kvaakiin joskus. Tästä alkaen löytyvät tiedot 70-luvun viidestä suomalaisesta lehdestä.
Moogin arkistossa muuten sanotaan, että numerosta 25 alkaen vampirella muuttui neliväriseksi, ovatko nuo archivesit sitten kanssa nelivärisiä?Vinkkinä TOSAlle että niitä Dynamiten The Art of Vampirella -kirjoja kannattaa ehkä harkita. Warren years sisältää kaikki Warrenin ajan kannet selityksineen ja on hieno kirja. Toinen mikä mulla noista on, on Gonzalezin taidekirja, jonka kannessa jo komeilee Vampi.
Postista tuli Eerie Archives #1. Tässä kirjassa ekan Eerien numeron kansi on mustavalkoinen, muut 2-5 värillisiä, oletan että näin se oli alkuperäisissä lehdissäkin. Mistähän syystä tuo ekan eerien kansi oli mustavalkoinen? Onko asiaa jossain selitetty?
Googlaamalla nämä tiedot löytyy (0,45 sekunnissa, kertoo hakukone rehvakkaasti), mutta helpotetaan elämääsi:https://www.mycomicshop.com/search?q=Eerie+%231The fabled Eerie ashcan edition is technically the first issue of the magazine. It was released in a hurry to prevent Eerie Publications from using the title of Warren's second horror magazine. Two-hundred copies were printed, but never distributed through traditional means (though some made their way to newsstands).Ja jos ihmetyttää tuo ashcan, niin:Ashcan copy, a comic book publication produced solely for legal purposes --
Ashcan copy, a comic book publication produced solely for legal purposes --