Kirjoittaja Aihe: Aaveajaja  (Luettu 10055 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 476
Vs: Aaveajaja
« Vastaus #30 : 21.09.2019 klo 02:02:38 »
Siitä on aikaa, kun olen Aaveajajaa lukenut.

Devin Graysonin käsikirjoittama ja Trent Kaniugan kuvittama, Danny Mikin tussein terästettynä, on kieli poskella huiskaistu kuusiosainen sarja vuodelta 2001.

Johnny palkkaa prätkäjätkät tappamaan Aaveajajan, koska se tuhoaa hänen elämänsä. Mutta, mutta, Aavis on tässä oikeastaan aika reilu jäbä, joka tekee kaikenlaista reilua, hieman epäjohdonmukaisen tyhmästi mutta kuitenkin.

Huumoria tässä tietysti irtoaa siitä, että eihän Aaveajajaa voi tappaa. Ehe, hehe, eikö se Johnny sitä nyt tiennyt. No katsos kun kaikki sarjan hahmot ovat vähän yhtä tyhmiä, et varmaan on Grayson ollut pössyssä tätä kirjoittaessa tai jotain, mut hei juu, hyvin heiluu.

Kuvitus on aika mahtavaa ja tukee täysin kässäriä, joka varmaan parantuisi jos olisi pienesti höpössä itsekin, mutta on tämä parempi kuin yksikään elokuvista koskaan.

Otsakkeessa on Marvel Knights, mikä varmaan on joskus tarkoittanut jotain, minkä kohta tarkistan, joten ei juu kiitos tarvitse selittää, tämä oli vain tarkennus sille, että kyseessä on... öööh... ehkä neljäs Aaviksen inkarnaatio juliaanisen kalenterin mukaan.

X-men

 • Jäsen
 • Viestejä: 14 326
 • Comics costs too much, damned!!!
Vs: Aaveajaja
« Vastaus #31 : 21.09.2019 klo 19:14:24 »
No nyt kun tämä 1 Aavis hallitsee helvettiä niin uusimman lehden mukaan Aaviksia on ollut ~tuhansia alkaen ennenkuin maapallolla oli sen kummempaa elämää.
There Are Too Many Comics Which Don't Get Published Here.

J-Viilee

 • Jäsen
 • Viestejä: 931
 • Painajaismaista!
Vs: Aaveajaja
« Vastaus #32 : 24.09.2019 klo 20:46:50 »
Ketch on mulle se oikea aaveajaja. Johnnyn vanhat ei oikein sytytä ja jotenkin tämä uus amerikanrautarider vielä vähemmän. Nyt vielä kun aaveajajaa on ollut historian saatossa miljoona niin niin taidan palata lukemaan niitä mistä nuoruudessa diggailin.
Mammutilla ratsastava Ghost Rider 😭
Tilulilulii.

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 476
Vs: Aaveajaja
« Vastaus #33 : 25.11.2020 klo 01:56:29 »
Marvel kokeili 2014 ravistella vanhoista hahmoista tuoreempia tulkintoja. Minusta nämä All-New-julkaisut olivat toteutusta parempi idea, ja läpi koko jutun ongelma oli vähän se, että niitä kirjoittivat samat vanhat tekijät ja lopputulos oli vähän sellaista uudistuskyvyttömyytensä osoittanutta ravistetaan nyt edes jotain, eivätkä ne vähä mitä olen tutustunut olleet lopulta niin hyviä.

All-New Ghost Rider -kokoelma Engines of Vengeance onkin aivan toista maata ja sielläkin päässä ehdotonta kärkeä. Felipe Smith kirjoittaa rohkeasti freesiä tarinaa, jossa kokonaan uuden Aaveajajan syntykohtauskin on aika ravistavan hyvä, motiivit vähemmän kristillisiä ja Los Angeles iänikuista New Yorkia värikkäämpi ja elävämpi tausta. Koston henki on ilkeä ääni päässä ja pöhkö katumuskatse on unohdettu vanhusten mukana.

Tradd Moore, jonka jälkeä ylistin Imagen Luther Strode -sarjoissa, tekee taas ihan käsittämätöntä jälkeä kuvatessaan koko maailman kuumeisen steroidipumpatulta houreunelta. Siis miten ihmeessä sivut edes voivat näyttää tällaisilta, koko muodon ja liikkeen taju ovat ihan toiselta planeetalta. Jos toisinaan meneekin yli, niin eipä sillä kovasti väliä mitenpäin mennään, kun on sata lasissa. Ja tuo muskeliautoporno on kyllä enempi hunajata kuin Saipan pelissä.

Harmi, että kahdesta kokoelmasta, mitä tämä vaihe Marvelin ravistuksia kesti, toiseen ehti jo vaihtua kuvittaja.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2020 klo 02:04:45 kirjoittanut Jiksi »