Kirjoittaja Aihe: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!  (Luettu 265219 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Salo

 • Jäsen
 • Viestejä: 2 987
 • ..ja valmis!
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #795 : 08.10.2020 klo 18:47:28 »
Kiitos hienosta uudistuksesta. Näyttää ainakin mobiililla kivalta. Ainoa mistä uskaltaisin sanoa on että nuo loggausajan alla olevat ikonit eivät ole intuitiivisia -- klikkasin useampaa selvittääkseni mitä tekevät.

En ole myöskään ihan varma pidänkö taustan liukuvärin alaosan sinisestä tai keskustelualueen sinisestä. Aiemmat vaaleanvihreänharmaat ruudut olivat merkittäviä. Ymmärrän kyllä että uudistumista tähänkin, varmaan tottuu.

Muuten tosi hienoa jälkeä. Kiitos kaikki tehneet! Edellisestä päivityksestä olikin kai jo yli kymmenen vuotta. Arvostan työtä paljon! 👍🏼👍🏼
« Viimeksi muokattu: 08.10.2020 klo 18:52:27 kirjoittanut J.Salo »

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 757
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #796 : 17.10.2020 klo 14:57:03 »
Muutama ajatus vielä ulkoasusta ja käytettävyydestä. Peltola tai kuka näitä nyt hoitaakin, ei ole sanallakaan ilmaissut onko Kvaakia tarkoitus vielä kehittää. Toisaalta ei ole ehdotuksista pyydetty pidättäytymäänkään... Tämäkin olisi kiva tietää, että onko nykyinen ulkoasu ja käytettävyys nyt sitten sementoitu vai voiko sille vielä tehdä jotain?

Tuli nimittäin mieleen, että aiemmin Kvaak-PORTAALIN ideana oli tarjota yhdellä silmäyksellä monipuolinen "katsaus" siihen mikä on ajankohtaista tai arvokasta skenessä. Se että kerralla näki useamman uutisen ja arvostelun (sekä muita juttuja) ja nostot kiihkeämpirytmiseltä keskustelualueelta ajoi tätä asiaa. Nyt mielikuva Kvaakista muodostuu (uudelle tai satunnaiselle kävijälle sen mukaan mitä juttuja tai arvosteluja sattuu siinä viiden artikkelin pötkössä olemaan ja mikä kuva niihin on valittu. Esimerkiksi juuri nyt tuo mielikuva on aika outo kun tarjolla on, pottunokkaa, kotimaista undergroundia, kirjallisuuspalkinnon saaja ja ennen kaikkea lasten sarjakuvaa tai sellaiselta vaikuttavaa (Mafalda).
Nykyinen layout siis asettaa tiukemmat rajat sille mitä ja milloin voisi julkaista, jos haluaisi vaalia tasapuolisuusmielikuvaa. Taas nousee siis esiin jonkinlaisen päätoimittajan tarve. Lisäksi vanhat jutut (juttuarkisto) tuntuvat hautautuvan entistä syvemmälle, vai mitä mieltä olette? Aiemmin taitto tuki sitä että kävijä hahmotti että esimerkiksi tietyn tyyppisiä arvosteluita saattaisi löytyä helposti lisää. Ja sitä että pidemmät esseet pysyivät muistissa, vaikkei niihin syventymiseen heti olisikaan aikaa. Me vaki- ja ikikävijät olemme niin tottuneita siihen mitä Kvaak on, että meille ulkoasun muutos ei merkitse samaa kuin ensikertalaiselle. Me tiedämme mitä sisältö on ja mitä (täältä kannattaa) etsiä.

Foorumin puolella, sen etusivulla jäin ihmettelemään muutamaakin asiaa. Osion nimeksi kannattaisi valita joko Viestit (lyhenne sanasta keskusteluviestit) Keskustelu tai Foorumi, ja käyttää sitten johdonmukaisesti sitä. Itse kannatan "keskustelua". ("Viestihaku" toisaalta olisi kätevä tuolla "foorumin" puolella. Haun pudotusvalikkoon Ketjun viestit, alueen viestit, kaikki viestit) Nyt käytetään rinnan Keskustelua ja Foorumia.

Eikö foorumipuolen ulkoasua voisi kuitenkin hieman yhtenäistää Kvaak.fi -etusivun kanssa? (Malli ohessa) Kaikkialla muualla ns. päävalikko säilyy, keskusteluissa se häviää. Vähintään sen päävalikon voisi laittaa tuonne ylänurkkaan, missä nyt on Kvaak.fi | Keskustelu. Ylimmän rivin (siis foorumia koskevat) linkkitekstit ovat liian monitulkintaisia eivätkä linjassa Kvaak.fi -etusivun kanssa! Onko muuten mahdotontla laittaa tähän linkki Kvaak.fi -etusivulle? Ei kai, silloin sen voisi poistaa tuolta sivun yläreunasta!

-"Etusivu" Kysehän on Keskustelun etusivusta, ei koko portaalin.
- "Haku", minusta kannattaisi painottaa että se liittyy keskusteluun, muistuttaisi samalla että Kvaakista löytyy muitakin osioita.
- Ylläpito ja Toimitus, tässä kohtaa voisi minusta hyvin lukea vain: Moderaattorit, mutta linkki voisi kuitenkin viedä tuolle sivulle minne se vie. Samalla Kvaak.fi -etusivulla olevan "Toimitus"-linkin voisi kääntää tähän samaan paikkaan! Aikoinaan oli muistaakseni jokin syy, miksi tuo tehtiin niin vaikeasti, mutta enää ei kai ole? Jotenkin nämä olisi syytä vihdoin saada kuosiin.
- "Kirjaudu ulos" Käsittääkseni nykykäytäntö on että moisesta kohdasta klikattua avautuu joko pudotusvalikko (missä sellaiselle tarvetta on) tai sitten tulee kysely, että haluatko varmasti pihalle. Nyt tuota klikattaessa lentää kylmästi ulos. Tehokasta joo, mutta käyttökokemus yllätti ainakin minut. Vaihtehtoja tämmöiseen tiivistämiseen on useita.

Lisäksi tuota ylärivin rimpsua voisi lyhentää vaikka niin (kun kerran pudotusvalikko on käytössä) että Profiilin tilalla olisi vaikka teksti: Jäsenasiat ja sen alle voisi sitten sijoittaa profiilin alaisten lisäksi myös Yksityisviestit ja Jäsenet, itse asiassa myös tuo "Kirjaudu ulos" sopisi sinne "Profiilin alle" paremmin kuin hyvin, eikä se silloin enää tulisi yllätyksenä linkkiä klikanneelle/hipaisseelle.
 
« Viimeksi muokattu: 17.10.2020 klo 15:01:19 kirjoittanut Reima Mäkinen »
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 693
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #797 : 17.10.2020 klo 17:12:27 »
Toisaalta ei ole ehdotuksista pyydetty pidättäytymäänkään...

Ei tietenkään. Silti jos käytännön asioihin mennään, niin Kvaakin pelasti – eli uudisti keskustelu- ja julkaisualustan – herkuleellisella yksilösuorituksella yksi ihminen.

Ulkomuistista ko. heeros tuumasi tekevänsä sen, mutta ei asettuisi kehittämään foorumia yliheiton jälkeen. Tämä tarkoittaa, että Kvaak ei enää uppoa, joten nyt voi harjoitella airojen käyttämistä kuka tahtoo.

Kannattaa nyt kuitenkin hahmottaa, että foorumisofta (SMF) ja julkaisujärjestelmä (WP) eivät ole mitenkään tekemisissä toistensa kanssa.

Vanha etusivu oli sitä kustomoitua Kvaakkia, josta muodostui ongelma, koska alla pyöriviä järjestelmiä ei pystynyt enää päivittämään. Tämän alustauudistuksen suurin tavoite – Kvaakin eloonjäämisen jälkeen – oli poistaa kaikki kustomoitavuus tulevien päivitysten mahdollistamiseksi.

Etusivun kehittämistä tuumaillessa kannattaa tutustua mitä WP mahdollistaa. Kuitenkin nyt kun meillä on mobiiliystävällinen etusivu niin ei siitä minun mielestäni pidä suunnittelutasolla tehdä vähemmän mobiiliystävällistä.

Tahtoisin uskoa, että ihmiset kaivavat vanhoja arkistoista, mutta en minä siihen oikeasti usko. Enemmän pitää kehittää julkaistuja tekstejä siihen suuntaan, että ne löytyvät Googlella sekä linkittää niitä somessa ym.

Tekniikan sijaan suuremmin Kvaakin kiinnostavuuteen vaikuttaa etusivun sisältö, joten uudet kirjoittajat ja heidän houkutteleminen toimintaan mukaan vaikuttaa siihen, miltä Kvaak näyttää.

Etusivu sen sijaan näyttää siltä mitä me olemme, joten mitä enemmän ja mitä vaihtelevampaa niin sitä kiinnostavampaa.

Toni

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 1 749
 • Tähtivaeltaja Sarjakuvaneuvos Rakkaudesta Kirjaan
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #798 : 18.10.2020 klo 03:17:47 »
Jotenkin tuntuu, että Reiman toiveet ovat vuosien takaa. Nykyisin nettisivuilla käydään pääosin kännyköiden kautta, eivätkä nuo ajatukset istu laisinkaan siihen maailmaan.

Nykyinen versio on kännykkäkäytössä miljoona kertaa toimivampi kuin vanha.

Eri releet, erilainen todellisuus. Sen mukaan täytyy elää, jos tahtoo pysyä hengisssä.
https://tahtivaeltajablogi.com – Ilman on paha elää!

STD

 • Jäsen
 • Viestejä: 1 510
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #799 : 18.10.2020 klo 10:15:37 »
Jos etusivua ei voi mitenkään koodata tjms. kiinnostavammaksi, niin kiinnittäisin erityistä huomiota juttukuvien valintaan (esim. mustavalkoinen Mafalda valkoisella pohjalla on tosi tylsä) ja sen tekstin pituuteen joka tulee kuvan alle. Nyt nuo tekstit ovat mielestäni liian pitkiä, Bull Mentulan niska ja Quino on ok. Ne ovat oman kännykkäni näytöllä viidettä riviä pitkiä (Pystynäytöllä). Mampato on kymmenen riviä. Pari tuollaista kymmenrivistä tekstiblokkia peräkkäin aiheista, jotka eivät kiinnosta, karkottavat kyllä tehokkaasti satunnaisen kävijän. Mielestäni.

 

Edit.
Kännykän näytöllä etusivun kuvat olivat aika ookoo, mutta tabletilla (pystynäytöllä) ne ovat aivan liian isoja. Kuva Kati Kovacista on suurin piirtein oikean kokoinen. Nuo muut kuvat täyttävät kukin koko näytön aina kerrallaan eikä lukija saa käsitystä etusivun kokonaisuudesta.
Kun edellinen kuva skrollautuu ulos näytöltä, pitäisi seuraavan kuvan jo tulla alareunasta näkyviin. Tämä on minusta minimivaatimus etusivulla.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020 klo 10:42:04 kirjoittanut STD »
Kyllä se siitä.

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 693
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #800 : 18.10.2020 klo 17:07:52 »
Kuvien valintaan ja etusivulle nousevaan tekstiin liittyvät kommentit ovat hyviä, koska ne ovat sisällöntuotannon käsissä.

Tällä hetkellä tekeminen on ensisijaisesti WordPress-julkaisujärjestelmän käyttämisen opettelua, joten kannattaa antaa palautetta.

Kirjoittamisesta annetaan muutenkin kovin vähän palautetta, vaikka sillekin on oma ketjunsa.

Tämä on minusta minimivaatimus etusivulla.

Etusivun on tarkoitus olla mahdollisimman yhtenäinen eli jätetään mahdollisimman paljon alustan käsiin.

Kuvien näkyminen eri laitteilla on yksi asioista, joka riippuu järjestelmästä itsestään. Se generoi kuvista useita eri versioita, tarkoituksenaan näyttää kuvasta aina se käyttäjän laitteelle mahdollisimman pitkälle sovitettu versio.

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 757
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #801 : 18.10.2020 klo 19:11:45 »
Ulkomuistista ko. heeros tuumasi tekevänsä sen, mutta ei asettuisi kehittämään foorumia yliheiton jälkeen.
Tuota en tiennyt. Kiitän toki suorituksesta ja arvostan. Sillä todellakin on arvoa että vanhat säilyivät ja höpöttely voi jatkua.
Kannattaa nyt kuitenkin hahmottaa, että foorumisofta (SMF) ja julkaisujärjestelmä (WP) eivät ole mitenkään tekemisissä toistensa kanssa.
Molemmat toimivat kuitenkin Intterwebissä, joten käsittääkseni periaatteessa linkittäminen ei ole mahdotonta.

Etusivun kehittämistä tuumaillessa kannattaa tutustua mitä WP mahdollistaa. Kuitenkin nyt kun meillä on mobiiliystävällinen etusivu niin ei siitä minun mielestäni pidä suunnittelutasolla tehdä vähemmän mobiiliystävällistä.

Jotenkin tuntuu, että Reiman toiveet ovat vuosien takaa. Nykyisin nettisivuilla käydään pääosin kännyköiden kautta, eivätkä nuo ajatukset istu laisinkaan siihen maailmaan.

Tekniikan sijaan suuremmin Kvaakin kiinnostavuuteen vaikuttaa etusivun sisältö,
Olen kyllä tietoinen siitä, että navigointi erilaisissa palveluissa on nykyään hakuammuntaa, joka pitää opetella yrityksen ja ererhdyksen kautta, varsinkin mobiilina. En vain ymmärrä sitä miksi sama sotkuisuus pitää tuoda tietsikkakäyttöönkin? Tai miksi linkit silloin kun niitä tarjoillaan, eivät olisi niin tolkullsia kuin mahdollista? Kokeilin nyt kunnolla käytellä puhelimella ja se todellakin sujuu hienosti. Kritiikkini siis koskee ainoastaan tätä www-selainpuolta. Jostain syystä käyttökokemus ei visuaalisesti ja linkkien suhteen ollenkaan vastaa tuota mobiilia (vaan on harrastelijamainen sanan negatiivisessa merkityksessä).

Olen varmaankin selittänyt huonosti, sillä en todellakaan haikaile mitään vanhaa. Haikailen vain toimivampaa ja edustavampaa (graafisesti ja ulkoasun koodin puolesta). Tuo WP -osuus näyttää silmääni todellakin "vain" tylsältä blogilta ja SMF-foorumi taas ei linkity siihen visuaalisesti (tai käsitteiltään) enää ollenkaan. Enkä tiedä pitäisikökään, jos se ei kerran koodin puolesta muka onnistu, silloin olisi kuitenkin fiksumpi kehittää näitä osioita erikseen eikä esittää tämmöistä epämääräistä, keskeneräisen oloista. Tässä mielessä uudistus siis sotii sitä vastaan mikä on/oli ajatukseni Kvaakista. Siis se mitä edellisessä viestissäni yritin selittää. Ei vain ulkonäön vaan tasolla vaan siitä mikä on/oli Kvaakin idea.

Kirjoittamisesta annetaan muutenkin kovin vähän palautetta, vaikka sillekin on oma ketjunsa.
Niitä mobiilikäyttäjiä silmällä pitäen voisi meillä olla jonkinlainen peukutussysteemi. Siihen saattaisin itsekin kännykällä taipua.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2020 klo 19:20:00 kirjoittanut Reima Mäkinen »
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 693
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #802 : 18.10.2020 klo 21:51:27 »
Molemmat toimivat kuitenkin Intterwebissä, joten käsittääkseni periaatteessa linkittäminen ei ole mahdotonta.

Etusivuun liittyvä ideointi pitäisi tehdä nyt julkaisujärjestelmän lähtökohdista ja ehdoilla.

Kyse ei ole siitä mikä on lähtökohtaisesti mahdollista (ja kuinka työlästä se sitten olisi), vaan onko se edes järkevää.

Olen tätä usein eri tavoin koettanut selvittää, mutta olisiko parempi kuvainnollisesti todeta, ettei kukaan hukkumiselta selviytynytkään vedet keuhkoista yskittyään suuntaa takaisin järveen kokeilemaan, kuinka pitkään pystyy pidättämään henkeä veden alla.

Kritiikkini siis koskee ainoastaan tätä www-selainpuolta. Jostain syystä käyttökokemus ei visuaalisesti ja linkkien suhteen ollenkaan vastaa tuota mobiilia (vaan on harrastelijamainen sanan negatiivisessa merkityksessä).

Käytännössä vaihtoehdot ovat yksi ja kaikille sama, joka sitten näkyy eri näytöillä hieman eri tavoin tai monta, jotka näkyvät eri tavoin eri näytöillä.

Jälkimmäisen vaatiman työmäärän voisi kuvitella olevan "vain" kolminkertainen (työpöytä, tabletti, mobiili).

Tästä tulee mieleen, kun Hertz – joka meni konkkaan heti koronan alettua – maksoi ties kuinka monta miljoonaa uudesta webbisivusta, joka toimi mobiililla ja työpöydällä, mutta tablettiversiosta olisi pitänyt maksaa miljoonia lisää.

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 757
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #803 : 20.10.2020 klo 00:40:08 »
Etusivuun liittyvä ideointi pitäisi tehdä nyt julkaisujärjestelmän lähtökohdista ja ehdoilla.

Kyse ei ole siitä mikä on lähtökohtaisesti mahdollista (ja kuinka työlästä se sitten olisi), vaan onko se edes järkevää.

Olen tätä usein eri tavoin koettanut selvittää, mutta olisiko parempi kuvainnollisesti todeta, ettei kukaan hukkumiselta selviytynytkään vedet keuhkoista yskittyään suuntaa takaisin järveen kokeilemaan, kuinka pitkään pystyy pidättämään henkeä veden alla.

Käytännössä vaihtoehdot ovat yksi ja kaikille sama, joka sitten näkyy eri näytöillä hieman eri tavoin tai monta, jotka näkyvät eri tavoin eri näytöillä.
Olen pahoillani, mutta en ymmärrä tuosta oikein mitään. Enkä itsekään tiennyt kauheasti tästä artikkelien julkaisujärjestelmästä kun noita edellisiä viestejä kirjoitin. Päätin kuitenkin katsastaa mitä Sarjakuvapoliisien kotisivulle voisi tehdä? Ja jotain tuommoista, mitä sain parissa tunnissa aikaan, minä Kvaakistakin ajattelin.

Hetken katseltuani näytti tosin siltä että Twitter -feedi vaatisi sen että pitäs olla maksava asiakas, mutta ei sentään. Ja sieltä löytyy myös oma vimpain (ne plugit todellakin ovat tuon nimisiä) Facebookin ja Instagramin kytkemiseen (viimeksi mainittu jäi vielä tekemättä kun en muistanut s-poliisien insta-salasanaa). En myöskään tähän hätään löytänyt Youtube-plugaria, mutta se ei nyt muutenkaan sisältönsä puolesta välttis sopisi Sarjakuvapoliisien tai Kvaakin etusivulle.

Liitin sivullemme kumminkin myös linkin tänne Kvaakin Sarjakuvapoliisit -keskusteluun, eikä siinäkään ollut mitään ongelmaa. Sarjakuvapoliisien sivut näyttäisivät toimivan mukavasti niin selaimella kuin mobiilillakin. Pointtina nyt vielä rautalangasta, että palvelun ns. etusivun ei tarvitse selaimellakaan näyttää joltain 25 vuoden takaiselta kotisivulta. (Mobiilissahan sen dynaamisen sivun kanssa ei paljon taittovaihtoehtoja olekaan.)
« Viimeksi muokattu: 20.10.2020 klo 00:42:25 kirjoittanut Reima Mäkinen »
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 693
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #804 : 20.10.2020 klo 03:46:29 »
Olen pahoillani, mutta en ymmärrä tuosta oikein mitään.

Hyvin ymmärrät ja nyt myös osaat enemmän kuin minä.

Tämä on mielestäni parempi lähtökohta kuin kritisoida jonkun toisen tekemää.

Tosin epäilen, ettei Kvaakissa tule koskaan olemaan sellaista etusivua, joka olisi kaikkien mieleen.

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 757
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #805 : 20.10.2020 klo 11:07:08 »
Tämä on mielestäni parempi lähtökohta kuin kritisoida jonkun toisen tekemää.
Jos minä sanoinkin, että nykyinen ei mielestäni ole hyvä, esitin kyllä mielestäni kehitysehdotuksia. Vaikka mikään ei ole itsestään selvää, pitäisi pidempään Kvaakia lukeneen tajuta että kommentoin ja kritisoin koska pidän ja arvostan kaikella tavalla. Sanalla sanoen välitän.  :)

Pitäiskö muuten koko tämä ketju sulkea, jos kerran kukaan ei enää tee mitään muutoksia? Tai ainakin muuttaa ketjun nimeä ja kuvausta. Olen vain niin tottunut siihen että webiä korjataan ja pienet bugit ja "bugit", joista itsekin kirjoitin, fiksataan. Nyt esim. mobiililla saan etusivun "sisältösyöte" ja "kommenttisyöte" -kohtia klikkaamalla eteeni vain ns. koiranoksennusta muistuttavaa HTML-koodia.

Tosin epäilen, ettei Kvaakissa tule koskaan olemaan sellaista etusivua, joka olisi kaikkien mieleen.
Näin on.  :)
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 7 693
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #806 : 20.10.2020 klo 17:11:23 »
Sanalla sanoen välitän.  :)

Kyllä minä sen tiedän, olet tärkeä osa Kvaakia, monessakin suhteessa.

Pitäiskö muuten koko tämä ketju sulkea, jos kerran kukaan ei enää tee mitään muutoksia?

Ei, koska tämä ketju on tarkoitettu juuri pienille bugeille ja vaivoille.

Sen sijaan palaute uudistuksesta, laajempi ideointi ja maalailu vaikka etusivun kehityksestä sen sijaan pitäisi viedä omaan ketjuunsa. Tästä ketjusta ei löydä enää lainkaan käyttäjien raportoimia ongelmia.

Minulle nuo RSS-linkit tarjoavat Android-luurilla ja Firefox Focuksella RSS-virtaa  aivan kuten työpöydällä ja tavan Firefoxilla.

Reima Mäkinen

 • Toimittaja
 • *
 • Viestejä: 9 757
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #807 : 20.10.2020 klo 17:44:04 »
Minulle nuo RSS-linkit tarjoavat Android-luurilla ja Firefox Focuksella RSS-virtaa  aivan kuten työpöydällä ja tavan Firefoxilla.
ok. Hyvä jos on kunnossa. Ehkä mulla on tos kakkosluurissa sit vaan joku antiikkinen Android.
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson

J Lehto

 • Ulvova molopää
 • Jäsen
 • Viestejä: 1 741
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #808 : 02.11.2020 klo 22:34:58 »

Onpa miellyttävä yllätys nähdä uudistunut forum. Hienosti hoidettu!

Markku Myllymäki

 • Lyijykynän jatke
 • Jäsen
 • Viestejä: 1 829
 • /* You are not expected to understand this. */
Vs: Bugi-ilmoitukset & kehitysehdotukset tänne!
« Vastaus #809 : 30.11.2020 klo 21:42:57 »
Jos ja kun galleria-osio nyt poistuu, ylläpidon lienee syytä ohjeistaa, miten ja mihin omat ripellykset sarjakuvakuvataiteen mahtinäytteet vastaisuudessa postataan. Vaikka galleria onkin ollut aika kuollut hiljainen viime aikoina, jotkut varmasti haluavat silloin tällöin jotain julkaista...
When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts,
there's no end to what you can't do.