Kirjoittaja Aihe: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)  (Luettu 238776 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tina DeMona

 • Pervo Örvelö
 • Jäsen
 • Viestejä: 1 646
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #540 : 22.09.2010 klo 16:28:50 »
Hei, uusi tyyppi täällä huutelee esitelläkseen itsensä.

Eli ikää on vasta 23 vuotta mutta vanhalta tuntuu. Johtuu ehkä nostalgiasta sellaisia aikoja kohtaan, jolloin ei ole ikinä elänytkään, kuten Antiikin Roomaan ja 80-luvulle.

Sarjakuvista olen tykännyt koko ikäni, Batmanien sun muiden kautta löytänyt tieni Marvelin kirjavaan maailmaan, mistä ei sitten paluuta ole ollut. Eritoten Claremontin kirjoittamat Ryhmä-X:t jotka mahtuu Aku Ankka -kansioihin ja joissa Stormilla (elämäni rakkaus) on päällä nahkaa ja niittejä ja päässä Wendy O. Williams -keesi ovat edelleen erittäin rakkaita.

Supersankareiden lisäksi tykkäilen lähes kaikkea kunhan se tarjoaa hyvää pakoa todellisuudesta eli joko kiinnostavan maailman/tarinan/henkilöhahmot tai paljolti seksiä ja väkivaltaa. Mielellään molemmat. Ja roisista huumorista en ole ikinä valittanut myöskään.

Ei liene yllätys siis että Heavy Metal kolahtaa enemmän kuin esim. keittiöpöytädraama/elämänkerta/päiväkirjasarjakuva, eritoten ne alkupään runsaasti Corbenia ym. mahtavia tekijöitä sisältävät numerot. Samoin Suomi-versio Kylmä Metalli on yksi siisteimmistä jutuista ehkä koskaan. Myös kaikki enemmän tai vähemmän kalkkunaosasto ja sleazy pornostelu on lähellä sydäntä.

Ankoista en ole koskaan hirveästi innostunut sarjakuvamuodossa, vaikka hahmot rakkaita lapsuudesta ovatkin, lukuunottamatta Don Rosan juttuja, jotka ovat loistokkuutta. Strippisarjat eivät minua naurata, lukuunottamatta joitakin kurkoja kuten Raakaa Lihaa ja Fingerpori. Manga ynnä muu aasialinjakaan ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kiinnosta. Tiedän, olen rajoittunut apina, anteeksi, en minä tahallani.

Lempitekijöistä voisi mainita Garth Ennisin, Petri Hiltusen, Milo Manaran, Richard Corbenin, J. Michael Straczynskin ja Frank Millerin silloin kun herra oli vielä järjissään.

Näiden lisäksi kuuntelen paljon musiikkia (kaikkea paitsi reggaea) vanhan kansan tapaan aidoilta CD-levyiltä, luen erinäisiä kirjoja, katson ja keräilen elokuvia DVD-formaatissa (ja toisinaan VHS:nä). Olen suherrellut omia eroottisluontoisia tekeleitä ties kuinka kauan mutta mitään kovin valmista ei ole vielä tullut. Nyt on kyllä taas kerran tulossa! Jos saisi vaikka jonkun omakustanteen tuupattua ulos.

Joo, ei muuta. Anteeksi että tuli pitkä. Mutta ärsyttää sitten jäljestä päin jos jotain oleellista unohtui...

tolppis

 • Jäsen
 • Viestejä: 4 410
 • Viinissä totuus
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #541 : 27.09.2010 klo 11:20:52 »
Tina De Mona, kuulostat hyvin samantapaiselta harrastuksinesi ja mieltymyksiesi suhteen kuin minä vaikka olenkin tällainen hiukan vanhempi varhaiskeski-ikäinen herras(kainen)mies  :P Toki erojakin löytyy eli anna  reggaelle (etenkin skalle) ja mangalle mahdollisuus  8]

Ah, ja tämä oli suorastaan sieluaparantavaa lukea näinä aikoina: "kuuntelen---vanhan kansan tapaan aidoilta CD-levyiltä, luen erinäisiä kirjoja---DVD-formaatissa (ja toisinaan VHS:nä)". Respect.

Tina DeMona

 • Pervo Örvelö
 • Jäsen
 • Viestejä: 1 646
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #542 : 28.09.2010 klo 09:21:19 »
Tina De Mona, kuulostat hyvin samantapaiselta harrastuksinesi ja mieltymyksiesi suhteen kuin minä vaikka olenkin tällainen hiukan vanhempi varhaiskeski-ikäinen herras(kainen)mies  :P Toki erojakin löytyy eli anna  reggaelle (etenkin skalle) ja mangalle mahdollisuus  8]

Ah, ja tämä oli suorastaan sieluaparantavaa lukea näinä aikoina: "kuuntelen---vanhan kansan tapaan aidoilta CD-levyiltä, luen erinäisiä kirjoja---DVD-formaatissa (ja toisinaan VHS:nä)". Respect.

Hah, no kiitos kiitos. Kuin myös tuntuu hyvälle että sielunveljiä löytyy... Mahdollisuuksia on toki jo annettu, eikä toki noitakaan mitään vastaan ole. Olen vaan todennut, että ei juuri ole minun juttujani. Toki heti kun löytyy jotakin pimahtamisen arvoista, muutan mielipiteeni välittömästi. No, animesta esimerkiksi Akira on pirun hyvä ja lähellä sydäntä. Mutta noin kokonaisuutena taiteen tyyli ei juuri ole uponnut.

Ninzo

 • Opiskelija
 • Uusi jäsen
 • Viestejä: 2
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #543 : 13.11.2010 klo 00:21:25 »
Nimi? Niina Kaarnaoja
Ikää? Kirjoitushetkellä 20, eli vuosimallia -90
Kiinnostumisia? Monien asioiden opiskelu (kuten sarjakuvailmaisu kirjoitushetkellä), ompeleminen ja askartelu, cosplay ja japanilainen populäärikulttuuri, raha kiinnostaa aina sekä yleisesti ottaen dataaminen, piirtäminen, random hengaaminen ja nörttäily. Pojatkin kiinnostaa. Thihihi. Tulee viihdyttyä monenlaisten pelienkin ääressä muutamia tunteja silloin tällöin.
Ulkonäköpaineita? Ei pahemmin. Olen tyytyväinen siihen miltä näytän; Noin 165cm lyhyt naikkonen, hieman pyöreänmuotoiset kasvot joissa nenällä keikkuu pullonpohjaiset rillit. Hiuspehkoa on tullut kasvatettua jo nelisen vuotta ja se yltää miltei ristiselälle jos ei olisi luonnonkihara. Värinä värjäyksien jälkeensä jättämä, vaihteleva ruskea. Ruumiinrakenteeltani kait varsin solakka.

Loppuun voin sönköttää tekstiseinän kaikkea vaihtelevalla menestyksellä, formaatti alkoi kyllästyttää.
Sarjakuvaharrastus alkoi Karvisella ja Aku Ankalla, joista kummastakaan en enää pahemmin jaksa välittää... TeiniNinnin mukanaan vei Ranma ja puoli, jonka jälkeen muukin japanikulttuuri otti otteeseensa. Nykyään olen jo jokseenkin onnistuneesti päässyt eroon eräiden alkuaikojen mangakojen tyylinjäljittelyjen haitoista ja pidän jo siitä miltä tyylini näyttää. Mutta paljon on vielä matkaa. Piirtotaitojani nyt Savonlinnan taidelukion valmistumisen jälkeen tulin hiomaan Limingan taidekouluun, josta oppia onkin uponnut päähän. Huomaan itsekkin jo eroa.
Valtion kirjoilla olen näkövammainen, mutta kyseinen seikka ei ole koskaan estänyt miuta piirtämästä. Taistelijaluonne kai.
Pidän kovasti tarinoista ja toivoisin joskus voivani suoltaa itsestäni ulos sellaista materiaalia jollaista haluaisin itsekkin lukea. Tämän hetkiset intohimot genreissä on kauhu, romantiikka ja steampunk. Nauru on suuri osa omaa arkeani ja rakastan huonojen vitsien murjomista, tilannekomiikkaa ja monenlaisia hassunhauskoja asioita.
Harrastustoimintana on cosplay-asujen suunnittelu ja ompelu/väkerrys, unelmoiminen ihan vain sen itsensä tähden (Olen realisti), tietokoneella tyhjän ja ehkä hieman tarpeellisemman istuminen, sarjakuvien lukeminen ja tv-sarjojen seuraaminen (kaunista termien kiertämistä), tanssipelaaminen ja muu hassu liikunta sekä monien uusien harrastusten aloittaminen.

Lisäksi olen Pokemon mestari.
Mangamummo...ehkä vähän
http://teknovaurio.vuodatus.net

kultakisu

 • elämännautiskelija
 • Jäsen
 • Viestejä: 400
 • ei ramase ennää...
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #544 : 07.02.2011 klo 19:28:33 »
Olen kyyninen vanha täti Pohjois-Karjalasta,ja sattumalta viime syksynä eksyin kvaakin sivuille.Olin oitis myyty.Keräilen satunnaisesti mieleisiäni sarjakuva-albumeita ja nappaan följiin kun kohdalle sattuu.Raaputtelen myös joutessani raapetöitä,joista yksi on kotisivuillani nähtävissä, ketä katsoa kiinnostaa.On nääs työlästä tehtävää, nuo raapetyöt.

Syntymässä olen käynyt Oulun legendaarisella vanhalla synnytyslaitoksella 50-luvun puolella,joten olen ehta paljasjalkainen oululainen.Työurani tein Etelä-Suomessa, ja nyt  olen sattuman ilkikurisesta oikusta eksynyt tänne outojen karjalaisten joukkoon, missä ei  merituulet puhaltele, eikä Nallikarin hieno hieta polta jalkojen alla, mitä nyt Laatokka joskus henkäilee.

Sarjakuvia luimme jo pieninä piltteinä, ja mieluisimmat lehdet hajosivat repaleiksi innokkaissa käsissämme.Kiihkeimmät työvuodet olivat sarjakuvien suhteen heikointa aikaa,työ imi kaiken voiman,ja sarjakuvat saivat rauhassa pölyttyä hyllyissään.

Kunnes näin eläkevuosien kynnyksellä ole ilokseni löytänyt vanhan sarjakuvahirmuni,oikein jo muu lukeminen tahtoo tästä uudesta tulemisesta kärsiä.
Mielihahmoni ovat,Mummo,Rip Kirby,Mustanaamio,Spirit,Naapurit,Hannes,ja moni moni muu,mielipiirtäjäni taas on Will Eisner,kuningas armoitettu.

Kyllähän täällä vaarojen keskellä pärjää,mutta
kärtsäriä, ohutta rieskaa ja merituulta vain joskus kaipailen....
« Viimeksi muokattu: 07.02.2011 klo 23:44:33 kirjoittanut kultakisu »
Lady on aina Lady helmineen ja eriparisine villasukkineen

Heippa

 • Jäsen
 • Viestejä: 28
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #545 : 25.03.2011 klo 10:39:52 »
Hei kaikille!

Olen Sampo Heinonen, plus kolmekymmentä, monenlaisia pätkätöitä vuosien varrella tehnyt sarjakuvaharrastaja. Löysin tämän Kvaak-sivuston jotenkin sattumalta ja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta foorumilta: riittää lueskelemista pitkäksi aikaa. Sarjakuvat ovat minulla kulkeneet vuosien varrella mukana ihan vaan lueskelumielessä kun ei pysy itsellä kynä kädessä. Jonkinmoinen kokoelmakin on kertynyt hyllyyn, ja viime aikoina olen intoutunut kaivelemaan että mitäs sieltä löytyykään. No Tinttejä löytyy ja muita eurooppalaisia klassisia seikkailusarjoja, myöskin lännensarjoja, supersankarilehtiä, huumorisarjoja ja taidesarjakuvaakin kai, riippuen siitä miten se määritellään. Oikeastaan aika sekalaista materiaalia laidasta laitaan, enkä olekaan minkään tietyn lajityypin kannattaja erityisesti vaan nautin kaikkein eniten ehkä juuri siitä monimuotoisuudesta mikä sarjakuvakäsitteen alle mahtuu.

Nykyään ei valitettavasti ole varaa ostaa mitään sarjakuvia mutta onneksi kirjastoissa on mahdollisuus tutustua uudempiin juttuihin, samoin netissä vaikken kovin ahkera käyttäjä olekaan.

Hyvin perustellut mielipiteet ovat mielestäni Kvaakin suola.

Heippa!

Kristian Mattila

 • Telajärveläinen
 • Uusi jäsen
 • Viestejä: 3
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #546 : 11.04.2011 klo 22:18:12 »
Päivää taloon.

Minä olen Kristian. Syntyjään parkanolainen, sittemmin ikaalislainen, nyttemmin kanadalainen.

Olen Asterixin, Lucky Luken ja Pahkasian kasvatti.

Viimeisen reilun kymmenen vuoden ajan olen saastuttanut nettiä kaikenkarvaisilla parodia- ja satiirisivuillani; muunmuassa Telajärven kunta ja Panssarivaunulla Puuhun ry ovat hengentuotoksiani. Elina Eläimen seikkailuja tuli tehtyä kauan sitten. Elinat ovat tuotoksistani lähimpänä sarjakuvia, vaikka ovatkin enemmän kuvakirjantapaisia.

Nyt tyostän perunasäkillistä sarjakuvaparodioita, siksi täälläkin maleksin.
« Viimeksi muokattu: 11.04.2011 klo 22:27:55 kirjoittanut Kristian Mattila »

Lokkiparvi

 • Jäsen
 • Viestejä: 64
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #547 : 25.04.2011 klo 02:00:03 »
Hei! Olen aina ollut sarjakuvafäni ja olen seurannut kvaakin forumia jo vuodesta 2005 joten on jo aikakin että liityn mukaan keskusteluihin.

Arvostan kaikkea kuvataidetta ja musiikkia mutta kun puhutaan sarjakuvista niin semmoiset sarjakuvamaiset sarjakuvat ("cartoony cartoons") ovat minun lemppareita. Suurimmat idolini ovat Uderzo, Herge, Tome & Janry, Franquin, Morris, Carl Barks, Don Rosa, Cavazzano, Branca, 70s Vicar, Branca, Massimo de Vita jne. Animaation puolelta löytyy myös paljon idoleja kuten esim. John Kricfalusi, Disney (etenkin vanhat lyhytpiirretyt), Tex Avery ja Warner Brothersien jengi, Hayao Miyazaki jne. 50-60-luvun amerikkalainen animaatiotyyli (esim Yogi, aikaisimmat kiviset ja soraset) on myös ehdotonta lempitaidetta.

Perinteinen Line-art/tussaus on aina ollut lähimpänä sydäntäni mutta myös moderni kliinisempi tietokonetyyli puhuttelee, varsinkin semmoinen vähän kulmikas illustraattori "retro-tyyli" joka matkii 50-60-luvun amerikkalaista animaatiotyyliä.

Piirtelin paljon lapsena 80-luvulla, mutta sitten sen jälkeen se jäi siihen yhteen piirrustukseen per vuosi. Onneksi löysin John Kricfalusin mainion blogin ja hänen räyhäävät mutta humoristiset ja älykkäät bloggaukset animaation surkeasta tilasta sain minut tarttumaan taas kynään ja nyt olen piirrellyt melkein joka päivä n. puoli vuotta.


« Viimeksi muokattu: 27.04.2011 klo 14:28:54 kirjoittanut Lokkiparvi »

Arzi

 • Jäsen
 • Viestejä: 26
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #548 : 04.07.2011 klo 20:25:31 »
Hei nimeni on Arzi. Tai siis ei ole mutta se on lempinimeni. Olen varmaan nuorin täällä (11v)... Asun universumissa galaxissa maapallolla suomessa vantaalla. Harrastan sarjakuvien piirtämistä jne. Sarjakuviani löytyy sivulta 123aaro.suntuubi.com
« Viimeksi muokattu: 05.07.2011 klo 11:14:54 kirjoittanut Arzi »

Doctor Phantomizer

 • Kesyttämätön outolintu
 • Jäsen
 • Viestejä: 6 591
 • Bite from the dust til the dawn
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #549 : 04.07.2011 klo 22:17:46 »
Hei nimeni on Arzi. Tai siis ei ole mutta se on lempinimeni. Olen varmaan nuorin täällä (11v)... Asun universumissa galaxissa maapallolla suomessa vantaalla. Harrastan sarjakuvien piirtämistä jne. Sarjakuviani löytyy sivulta 123aaro.suntuubi.com... TAI voit klikata alla olevaa Mikkosarjissivu linkkiä.

Voisitko tarkentaa vielä että missä universumissa;)
"Ollie, the only people who have to worry about Big Brother are the people who are doing something wrong."-Green Lantern, Hal Jordan.

Arzi

 • Jäsen
 • Viestejä: 26
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #550 : 05.07.2011 klo 08:34:23 »

Voisitko tarkentaa vielä että missä universumissa;)
[/quote]

'' The universe we are living on ''

DC comicsin keräilijä

 • Uusi jäsen
 • Viestejä: 8
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #551 : 29.07.2011 klo 22:23:40 »
Hei!

Tähän asti olen enimmäkseen vain "lukenut" sarjakuvia. Nyt olen alkanut harrastamaan tosissani. Tilaan Action Comicsia, ja minulla on jonkinlainen aku ankka kokoelma.

Huomenna menen antikvariatti makedoniaan tarkoituksena tehdä löytöjä.

« Viimeksi muokattu: 29.07.2011 klo 22:28:05 kirjoittanut DC comicsin keräilijä »

Curtvile

 • Ylläpitäjä
 • ****
 • Viestejä: 15 575
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #552 : 29.07.2011 klo 22:32:06 »
tervetuloa omasta puolestani
Huomenna menen antikvariatti makedoniaan tarkoituksena tehdä löytöjä.

älä unohda käydä myös Lukulaarissa, eritoten alakerrassa.
Noissa tulee käytyä Tampereella.

Hoppi

 • Vieras
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #553 : 08.10.2011 klo 13:42:02 »
Hei olen Hoppi ( se on vain lempinimeni). Olen varmasti Kvaakin nuorin olen 10 vuotias ja asun Oulussa.

Doctor Phantomizer

 • Kesyttämätön outolintu
 • Jäsen
 • Viestejä: 6 591
 • Bite from the dust til the dawn
Vs: Kvaak.fi:n virallinen "esittele itsesi" -thread :)
« Vastaus #554 : 08.10.2011 klo 20:46:43 »
Hei olen Hoppi ( se on vain lempinimeni). Olen varmasti Kvaakin nuorin olen 10 vuotias ja asun Oulussa.

Mukava juttu että remmiin on liittynyt vähän nuorempaakin väkeä. Sarjakuvat ovat kuitenkin kaiken ikäisten harrastus. Tervetuloa!
"Ollie, the only people who have to worry about Big Brother are the people who are doing something wrong."-Green Lantern, Hal Jordan.