Kirjoittaja Aihe: Kiinnostaisiko Kvaak.fi:n ylläpito - lue moninaiset vaihtoehdot tästä!  (Luettu 10369 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juha Kouvalainen

  • Jäsen
  • Viestejä: 1 526
Päätin avata vielä oman aiheen tälle - nuorta verta kun tarvitaan pakkiin edelleen.

Kvaak.fi:n sisällöntuotanto ja ylläpito tapahtuu vapaaehtoisvoimin. Voit osallistua ja tukea palvelua yhdellä tai useammilla seuraavista tavoista:

- Tunnetko itsesi nettijournalistiksi? Kynä pysyy kädessä ja sinulla olisi aikaa ja mielenkiintoa kirjoitella palveluun uutisia, arvosteluja ja/tai artikkeleitakin ja saada ehkäpä jokunen arvostelusarjakuvakappalekin työstä korvaukseksi (mikäli kustantajat niitä nyt arvostelijoille intoutuvat lähettelemään)? Jos vastaus on kyllä, ylläpitoon on mahdollista päästä. ATK-insinöörin papereita et tarvitse, sillä kirjoitusten lisääminen onnistuu helposti www-pohjaisen käyttöliittymän kautta. Mikään työläs pesti ei ole kysymyksessä - sisältöä saa tuottaa vapaaseen tahtiin oman aikataulun puitteissa. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi ja laita vaikka mukaan pieni näyte kirjoituksistasi. Ota yhteyttä.

- Tai kiinnostaako linkkihakemiston ylläpito? Ehdota hyviä sarjakuvalinkkejä hakemistoon tästä. Kovemman kaliberin linkinlisääjille voidaan tarvittaessa tehdä omat tunnuksetkin, joiden avulla linkkejä voi myös muokata ja hyväksyä.

- Entäs haluaisitko valvoa tätä keskustelufoorumia sheriffinä? Kuntoudu asiallisena kirjoittajana ja vihjaise halukkuudestasi valvojaksi jossakin vaiheessa vaikkapa tästä.

- Jos haluat tukea muulla tavoin Kvaak.fi -sarjakuvaportaalia, kilauta aiheesta kaverille tai lisää kotisivuillesi linkki tai banneri.