0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Klassinen Kostajat-tarina Semicin sarjakirjassa 105 (1985) oli ja on juuri tuossa mv-pokkariformaatissaan yksi suosikeistani. Sellainen tajunnanräjäyttäjä pikkupoikana.
Sen sijaan "vanhan" Ryhmä-X:n seikkailut numerosta 1/1985 lähtien eivät vielä silloin iskeneet Byrnen tarinoiden ohessa. Klassikkotarinan status niilläkin, ja myöhemmin niitäkin toki arvostin.
Kun Egmont on julkaissut vanhoja juttuja uudestaan kovakantisina, niin tämä olisi kyllä yksi, mikä ehdottomasti pitäisi julkaista uusiksi ja väreissä (muistanko oikein, että tarinaa oli vähän leikeltykin?). Se ei ole pelkästään Adamsin hienosti kuvittama, vaan myös ihan merkittävä Kostajat-seikkailu.
Tällaiset yksityiskohdat tuovat harrastajille nykyisin pieniä sydänkohtauksia, mutta kuvitelkaa mitä oli saada tuollainen divarista käsiin joskus kymmenen vanhana. Sen prologin lukeminen erityisesti oli kuin luolamiehenä kohtaisi jotain moderniin maailmaan liittyvää. Se mikä ei käynyt ilmi opuksesta itsestään oli mysteeri. Ei ollut internettiä, ei ketään selittämässä.Mail-Manin palstalla kyllä sitten listattiin alkuperäisnumeroita, mutta nekin tuntuivat vierailta kun et koskaan ollut nähnyt amerikkalaista sarjakuvalehteä. Maailma ei siihen aikaan ollut järjestäytynyt, todellisuus oli mielikuvituksen suurilta osin paikkaamaa.
I knew Ross Andru through Superman vs. Spider-Man. It was in 1975 (I guess), and about a year later DC put out Superman vs. Muhammad Ali. I hate to make comparisons, but in this case it´s just to illustrate the point of what I learned from Ross Andru. In Superman vs. Spider-Man, the characters were the stars. Nothing could distract the reader, it was pure comic book story – telling with a clear and classical style and great sequences. Here was the artist at the service of the story. He didn’t appear bigger than his characters. On the other hand, the latter book was pure Adams. I got the impression – and this is a personal opinion – that he was more important than the story he had to tell. Myself, I try to serve the reader first, and I think I learned that from Andru. (emt. s. 18)