Kirjoittaja Aihe: Otavan Sarjis-sarja  (Luettu 703 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Saapas

  • Jäsen
  • Viestejä: 124
Otavan Sarjis-sarja
« : 28.02.2022 klo 09:10:23 »
Hei.

Huomasin, että Otavalta alkaa tänä vuonna uusi "Sarjis"-niminen sarja, jossa käännetään uusia amerikkalaisia lasten sarjakuvia suomeksi. Ensimmäiset ovat Jason Platin Huippuhäslärit - Koulun talent show (220 sivua) ja Nathan Fairbairn & Michele Assarasakorn Kuonokamut - Tytöt kuin tuulispäät (180 sivua).

Linkki: https://www.adlibris.com/fi/haku?filter=series%3ASarjis

Mielestäni on hyvä, että viime vuosina on alkanut tulla paljon uutta lasten sarjakuvaa, Pohjantuli, Koiramies, Hurja jengi, Sisarukset Gremillet jne. sekä  kotimaiset Romeo & ja Lemminki. Toivottavasti nämä kannustavat lapsia lukemaan sarjakuvia ja kirjoja :)

Jarkko Sikiö

  • Valvoja
  • ***
  • Viestejä: 8 092
Vs: Otavan Sarjis-sarja
« Vastaus #1 : 17.05.2023 klo 15:47:55 »
Kuonokamut on varsin ammattitaiitoisesti toteutettu lastensarja, josta kohderyhmään ikänsä puolesta kuuluva tyttäreni pitää suuresti.

Kakkoskirja (Uusia tuulia) oli isän mielestä jossain määrin asennemaailmaltaan amerikkalainen, mutta isältäpä ei mielipidettä kysytä. Koirat on kivoja, se tässä on tärkeää! Ja sekin, että tyttökolmikko pitää koirista!

Tämä olisi ehdottomasti ansainnut arvostelun etusivulle, etenkin koska Uusia tuulia on vasta kuluneen vuoden maaliskuussa julkaistukaan, mutta kiireiltäni en ehtinyt sitäkään. Lainatkaa tyttärillenne, ehkä pojatkin tykkäävät, vaikka meidän perheessä niin ei ollutkaan.