Kirjoittaja Aihe: Kaukaa haettua sarjakuva-antologia  (Luettu 491 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Tero Visio

  • Uusi jäsen
  • Viestejä: 3
Kaukaa haettua sarjakuva-antologia
« : 25.02.2021 klo 16:32:05 »
13 graafisen suunnittelun opiskelijaa päättivät tehdä sarjakuva-antologian.
Tulos oli Kaukaa haettua.
 
Graafisen suunnittelun opintoihin Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa kuuluu lyhyt sarjakuvakurssi. Vuosikurssimme oppilaat innostuivat sarjakuvan teosta niin, että päättivät koota ja julkaista oman sarjakuva-antologian. Julkaisu kokoaa yksien kansien sisään uusia 1–3 sivun sarjakuvia, joiden yhteinen teema on Kaukaa haettua.
 
Lopputuloksena on korkealaatuinen julkaisu, jota jaetaan ilmaiseksi. 300 kappaleen painos kustannettiin koulun tuella. Esipuheen kirjoittajaksi saatiin palkittu sarjakuvataiteilija Tommi Musturi.
 
Kaukaa haettua on painettu helmikuussa 2021 ja sen jakelupisteitä on ympäri Suomea. Lehteä jaetaan ilmaiseksi kirjastoissa, antikvariaateissa ja kirjakaupoissa. Lehden tekijät toivovat, että mahdollisimman moni lukisi sarjakuvaa ja siksi Kaukaa haettua voi lukea myös digitaalisena osoitteessa:
https://issuu.com/kaukaahaettua/docs/kaukaa_haettua

Tekijöiden viesti kuuluu: tehkää ja lukekaa sarjakuvaa!

Laitan tännekin tämän kun tajusin vasta, ettei tuolla Pienlahdet-osiossa keskustella. Laittakaa kommenttia ja mielipidettä sarjakuvalehdestä. Onko joku löytänyt lehden fyysisenä jostain?