Kirjoittaja Aihe: Madefire  (Luettu 1618 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

janne luokkanen

 • Jäsen
 • Viestejä: 516
Madefire
« : 02.05.2013 klo 14:16:06 »
Motion bookseja olis tarjolla.

Deviantartissa noihin vähän tutustuin. En oo kaikkia käyny läpi, mutta ne mitä kokeilin niin hienojahan noi on. Kantta voi liikutella, musiikki luo tunnelmaa ja ihan sujuva käyttää. Jotenki tää ei oo edes niin levoton ku vois pelätä. Näitähän pystyy jopa lukemaan helposti. Nyt kyllä harmittaa, jos tota ei pysty käyttää android vehkeillä. Tietokoneella vain testailin ja kun nuitten sivuilta linkataan vaan Applen kauppaan niin..

Ja on noilla näköjään nimekkäitä tekijöitäkin mukana esim. Brian Bolland ja Dave Gibbons, että voi olettaa ihan asia menoa tarinoitten puolesta. Tykästyin ehkä eniten tohon Houses of Holy ja Treatmentiin ensi silmäyksellä.

kespa

 • Jäsen
 • Viestejä: 843
 • Iron Knights - Tulossa maaliskuussa 2014
Vs: Madefire
« Vastaus #1 : 02.05.2013 klo 15:47:05 »
Noihin on kanssa vähän tullut tutustuttua ja ihan toimivalta formaatilta vaikuttaa. Tietysti vie vähän aikaa totutella niinkuin kaikki uusi. Hyviä tekijöitä ovat kyllä tiimiinsä saaneet, joten varmasti se jo vetää ihmisiä kokeilemaan tuota.

Iphonesta olen noita lueskellet, mutta tietysti tabletin näyttö olisi parempi. Itselläni on samsungin tabi, johon tosiaan ei vielä ole mitään ohjelmaa ole. Olin taannoin yhteydessä lahjakkaaseen artistiin Liam Sharpiin, joka on myös yksi Madefeiren johtajista, ihan muissa asioissa, mutta kyselin samalla olisiko Androidille tulossa jotain. Silloin ei vielä sanonut oikein mitään suuntaan taikka toiseen.

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 8 024
Vs: Madefire
« Vastaus #2 : 02.05.2013 klo 18:15:07 »
Tietokoneella lukaisin Monon näytenumeron ja hyvältähän tämä näytti.

Tietokonepeleissä on vastaavaa kerrontaa käytetty, mutta ei muistu nyt hyvää esimerkkiä mieleen.

Teknisesti tämä on roimasti edellä Marvelin digitaaliräpellyksiä.

Jarkko Sikiö

 • Valvoja
 • ***
 • Viestejä: 8 024
Vs: Madefire
« Vastaus #3 : 29.04.2021 klo 16:44:57 »
Madefire sammuu. Twitterissä muistelin, että ilmaisnäytteiden jälkeen en tämän pariin enää koskaan palannut.

Toteutus oli hieno, mutta liika animaatio pakottaa lukijan sopeuttamaan lukutahtia. Olen sittemmin nettisarjoissa nähnyt hienostuneita ratkaisuja, jotka luovat tunnelmaa mutta eivät häiritse lukijaa.

Reima Mäkinen

 • Jäsen
 • Viestejä: 9 810
Vs: Madefire
« Vastaus #4 : 30.04.2021 klo 18:26:05 »
Madefire sammuu. Twitterissä muistelin, että ilmaisnäytteiden jälkeen en tämän pariin enää koskaan palannut..
En ihmettele. Tutustuin tähän hieman kun yksi tuttu suurella vaivalla oli saanut väsättyä sinne jonkun sarjksen. Teki onneton kai toisenkin vielä muutama vuosi sitten. Jutun mukaan firma kusi kymmenessä vuodessa about 15-20 miljoonaa taalaa. Mutta kuten jutussa todetaan perustamisen aikaan oli ilmassa paljon iPad -hypeä, joten mihinkäs siinä järkeä olisi tarvinnut käyttää kun löysää (sijoitus)rahaa ilmeisesti löytyi.

Lainaus
In the end, many of the creators who worked with Madefire may have known it was rolling the dice on a payoff that never came. In the end, readers have spoken with their wallets and eyeballs: people prefer free comics, print comics and Amazon (Comixology).
Artisti maksaa! Yeah!

No, hyvänä puolena se että josko nyt vihdoin tämä motion comics -hömpötys alkaisi olla ohi.
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson