Kirjoittaja Aihe: Sarjakuvarannekello  (Luettu 5040 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

echramath

  • Suomen Hakki Hamsteri -kerhon puheenjohtaja
  • Jäsen
  • Viestejä: 3 379
Vs: Sarjakuvarannekello
« Vastaus #15 : 06.03.2020 klo 22:40:07 »
Aika jännä, aika jännä, animaationahan tämä on tutumpi, mutta tämähän oli ensin sarjakuva. Seiko on räpäissyt ja esitellyt pari hyvin pienen valmistussarjan nyökkäystä Porco Rosson. Sinällään loogista tietysti yhdistää japanilaisen animaation ja japanilaisen kellotekniikan kovimmat luut. Sen sijaan, että porsas täyttäisi kellotaulun, on hänet piilotettu takapuolelle ja viittaukset ovat hillitympiä.

Kummankin hinnalla saa luultavasti 2010-luvulla valmistetun käyttökelpoisen henkilöauton, mutta jos olisi pukuherra, Porco-mausteinen Presage kyllä houkuttisi käyttöesineenä. Loppujen lopuksi sika, jolla ei ole Spring Drive Seikoa, on pelkkä sika.
I've got 99 problems, but luftballons ain't one. // comixblag

echramath

  • Suomen Hakki Hamsteri -kerhon puheenjohtaja
  • Jäsen
  • Viestejä: 3 379
Vs: Sarjakuvarannekello
« Vastaus #16 : 21.10.2021 klo 08:20:29 »
Kaikkea ne myyvät.

Jomashop haluisi kovasti, että ostan nyt tällaisen (AW1431-24W). En osta, Marvel-ukkoihin suhteeni on lähinnä kursorinen ja sitäpaitsi 45 mm leveä kellotaulu on nykymuodin mukainen mutta vähän makuuni suurehko, kun ranteenikin taitaa olla keskimääräistä miestä pienempi (ja sitäpaitsi näitä tiukuja alkaa olla muutenkin). Mutta se 90$ taalaa, millä se nyt on alennusmyynnissä, on jo erinomaisen halpa hinta tällaisesta vakiintuneen valmistajan "aurinkokellosta" (se siis lataa akkujaan vai mikä ihmeen kondensaattori tuolla on kunhan sitä säilöö valoisassa paikassa eikä pöytälaatikossa), maksoin omastani enemmän eikä siinä ole mitään lisensoitua hahmoa.

(Toivottavasti pääsen eroon noista Jomashopin spämmeistä, ei näemmä olisi ehkä kannattanut laittaa sinne ykkösmeiliosoitettaan, mutta kun se on tapanani laittaa paikkoihin, joista oikeasti ostan oikealla rahalla jotain)

(Muuten niin, mikä ei välttämättä kaikille ole tiedossa, jos hankkii tuommoisen vehkeen tai minkä vaan viisarikellon jossa on päivyri, suunnilleen ainoa asia mitä ei saa tehdä on vaihtaa päivämäärää yöllä (siis kellon näyttäessä yötä, ihan sama mikä aika oikeasti on, höpönassut), se voi olla itse samassa toimessa – halvemmat mekanismit kihnuttelevat eteenpäin tuntikausia – ja tällöin tapahtuva säätö saattaa pirstoa koko vaihtomekanismin. Varma vääntää tuntiviisarin ensin kohti kuutosta)
I've got 99 problems, but luftballons ain't one. // comixblag