0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Ainakin tuon voi ymmärtää sekä kehuna että moitteena. Lainasin just kirjastosta DK3:n, selasin sen ja mietin jaksaisiko vaivautua...
Wautsi wau!
Kuvittajan mahtavuudesta en suostu keskustelemaan, mutta siitä varmaan ei tarvitsekaan.
sitä varten täytyy keksiä ihan uusi tuuba-asteikko.
Herran tähden tämä Herrakansa oli pitkästä aikaa sellaista suuren luokan supersankarointia, että lukemastaan oikein nautti.
Minua on jo pitkään sekä häirinnyt että viehättänyt se että melkein mistä tahansa sarjakuvasta on mahdollista kirjoittaa vaikka kuinka paljon ääripään perusteltuja mielipiteitä sekä vastaann että puolesta. Sarjakuvassa on lähtökohtaisesti niin paljon tulkinnanvaraa ja tulkittavaa. Tulkinnanvaraa sikäli että lopullista konsensusta siitä millainen on hyvä sarjakuva tai sarjakuvan kaanonia ei ole vielä saatu aikaiseksi. Niinpä näkökulmasta ja lukijasta riippuen voidaan päästä hyvin erilaiseen elämykseen.
Mahtaako vuosien -84&-85 teräsmiehissä julkaistut Lepakkomies seikkailut löytyä suomenkielisinä muussa formaatissa vai ainoastaan noissa kakkossarjana?Ekku
Väittäisin että ne löytyy pääosin vain noista teriksistä. En kyllä ihan satavarma tästä ole. Joitain tarinoita lienee tullut mm. Tekijänä Neal Adams -kirjoista tai muista kokoomista.
Three Jokers sai juuri päätöksensä, ja onhan se parasta Batmania vuosiin. Se on julkaistu Black Label -alamerkillä, josta ei aina tiedä ovatko tarinat jatkumoa vai eivät. Voi hyvinkin olla, selvinnee myöhemmin. Jatkoa Killing Jokelle. Väkivaltaa on normaalia enemmän.
Jotenkin tuntuu kuin Geoff Johns kuvittelisi olevansa hyväkin Alan Moore -kopiokone, vaikka osaa matkia ainoastaan Mooren tyylin heppoisimmat pintatasot. Aito ymmärrys, äly, oivallus ja sisällön syvyys jäävät häneltä aina totaalisesti tavoittamatta.