Kirjoittaja Aihe: Taas sarjakuva herättää paheennusta  (Luettu 33015 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

hdc

  • Architectus urbis caelestis
  • Jäsen
  • Viestejä: 2 496
Vs: Taas sarjakuva herättää paheennusta
« Vastaus #45 : 08.04.2021 klo 20:32:44 »
Nykyään alkaa olla haastavampaa löytää nuoria (tai vanhempiakin), jotka eivät pelaa mitään tietokonepelejä...

"Osapuolet ovat nähneet Tuntematon sotilas -elokuvan televisiosta itsenäisyyspäivänä" :)

(Joskin on kyllä mainittava, että olen huomannut ainakin YLEn uutisoinnissa sen kristillisyydenkin olevan varsin usein mainittu kun vain mahdollista...)

Jukka Laine

  • Ylläpitäjä
  • ****
  • Viestejä: 37 557
Vs: Taas sarjakuva herättää paheennusta
« Vastaus #46 : 08.04.2021 klo 20:48:08 »
Petri Hiltusen Väinämöisessä oli nuorisorikollinen jota koetettiin ymmärtää ja paapoa.

Sitten hän totesi että Katri Helenan levyjen kuuntelu vietteli hänet rikoksiin. Kaikki luovuttivat siinä vaiheessa ja totesivat että hän on hullu.

Reima Mäkinen

  • Toimittaja
  • *
  • Viestejä: 9 662
Vs: Taas sarjakuva herättää paheennusta
« Vastaus #47 : 09.04.2021 klo 13:13:29 »
En juuri seuraa uutisointia ja kirjoittelua väkivallanteoista, joten en osaa arvioida onko tuo jotenkin poikkeuksellista. Mielikuva on se että koska kerrottavaa on vähän (poliisi ei paljasta) niin kaikki mitä suinkin saadaan tietoon, levitetään kyllä lehdistössä eteenpäin.
Mieleni teki varsinaisesti kommentoida tuota furry-asiaa. Se on mielenkiintoinen harrastus, joka on useamman "underground-vuoden" jälkeen alkanut ilmeisesti levitä laajemmallekin. Harrastajia on Suomessa käsittääkseni jo muutama tuhat. On nähty telkkaridokkaria sun muuta.

Siitä vähästä mitä olen harrastajien kanssa vaihtanut ajatuksia, nähnyt coneissa ja seurannut tubessa, on sellainen vaikutelma tullut, että moni harrastaja vaikuttaa aika ujolta. Conikokoontumisissa on myös jännä, ymmärrettävä ristiriita, "sosiaalisesti pelokkaatkin" tyypit saavat kokea hauskanpitoa ja yhteisöllisyyttä, ilman pelkoa siitä että heidän ulkonäköään tms. kommentoidaan. Yksi tuttu myös kertoi lopettaneensa furry-tubekanavansa kiusaamisen takia. Furry-harrastus on vähän kuin larppaamista siis, mutta kuitenkin erilaista. (Jenkkilässä voi toki olla aivan eri meininki, siellähän tällä on pitkä historia)
"Facts are meaningless. You can use facts to prove anything that's even remotely true." Homer Simpson