Kirjoittaja Aihe: Thor  (Luettu 135549 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jamoz

 • Jäsen
 • Viestejä: 151
Vs: Thor
« Vastaus #525 : 16.07.2022 klo 14:13:29 »
Oi voi.. jos et tykkää niin ei siinä mitään mutta pidetään järki mukana; Thor Lassila & Tikanoja tuotot on kuitenkin koko vuoden top10:ssä. Jos et ole pistänyt merkille niin 400 miljuunaa on tänä päivänä iso raha teatterilevityksessä, esim. viime vuonna vain tusina leffaa ylitti kyseisen merkkipaalun. Todellinen kura kuten Morbius ei pääse edes puoleen väliin ja silti Sony yrittää puskea Madame Webbia ja Kravenia tuutista, joten sanoisin että Thor jatkoa on tulossa jos vaan Waititi ja Hemsworth haluavat jatkaa.

Leffa jonka budjetti on noin 250 miljoonaa (huhjen mukaan) tarkoittaa tuolla 400 millillä, että leffa ei ole päässyt vielä edes omilleen. Makuasioita tosiaan sanoi musti kun muniaan nuoli. Toki jos on täysin ilman kritiikkiä ja kaikki roska mitä marvel suoltaa ulos on upeeta niin siitä vaan.

Joku sanoikin tuolla netin uumenissa leffasta osuvasti näin  ;D
Otsikon myötähäpeäryöppy laukesi pahaa aavistamattoman tv-katsojan kasvoille hetki sitten sillä seurauksella, että traumatisoivan trailerin jälkeen olo oli kuin olisi saanut silmien kautta aidsin. Visuaaliselta pahoinvoinnilta on mahdotonta kyetä edes muodostamaan mielikuvaa siitä joukkosuggestion voimasta, jollaisella mitään tämän kaltaista, mielenterveyttä pysyvästi vahingoittavaa, typeryyttä tuottavat kilipäät kykenee kipuamaan haisevan paskakasansa päälle kerta toisensa jälkeen vain julistaakseen näin totaalisen vajaaälyisyyden ilosanomaa.

Kenen tahansa puiston penkillä puluille puolivahingossa pillereitään syötävän sekakäyttäjän tahaton komiikka tarjoaa takuuvarmemman viihteen riemuvoiton (ja vieläpä ilmaiseksi) kuin, mitä lyhyinkään aikayksikkö kyseisen kulttuurishokin kusetuksessa. Kertakaikkisen käsittämätöntä kikkelikakkaa. Oksettaa, vituttaa, passivoi ja masentaa. Voi hyvä jumala, tästä taas toipuessa...
« Viimeksi muokattu: 16.07.2022 klo 14:16:26 kirjoittanut Jamoz »

q-mies

 • Jäsen
 • Viestejä: 2 770
 • Muso Shinden Ryu
Vs: Thor
« Vastaus #526 : 16.07.2022 klo 15:24:34 »
Onneksi olkoon, olet selvästikin löytänyt kaltaistasi seuraa. Kyllä meitä lykästää kun on tuommoisia kansakunnan kynttilöitä valottamassa totuuden kaikille jotka virheellisesti ovat eri mieltä.
t.Q

Jamoz

 • Jäsen
 • Viestejä: 151
Vs: Thor
« Vastaus #527 : 16.07.2022 klo 19:03:55 »
Onneksi olkoon, olet selvästikin löytänyt kaltaistasi seuraa. Kyllä meitä lykästää kun on tuommoisia kansakunnan kynttilöitä valottamassa totuuden kaikille jotka virheellisesti ovat eri mieltä.

Kiitos kiitos  ;D

X-men

 • Jäsen
 • Viestejä: 15 001
 • Comics costs too much, damned!!!
Vs: Thor
« Vastaus #528 : 16.07.2022 klo 19:38:50 »
Leffa jonka budjetti on noin 250 miljoonaa (huhjen mukaan) tarkoittaa tuolla 400 millillä, että leffa ei ole päässyt vielä edes omilleen. Makuasioita tosiaan sanoi musti kun muniaan nuoli.

Leffa on ollut vasta viikon verran näytöksissä ja Jenkkilän teatterit aloittivat näyttämisen vasta viime viikonloppuna eli katotaan kuukauden päästä että mikä on tilanne.

Toisekseen, tuskin leffa on viellä Disneyn palvelussa eli ei sitä voi tvstä kattoa (paitsi jos on piratisoinut sen).
There Are Too Many Comics Which Don't Get Published Here.

Curtvile

 • Ylläpitäjä
 • ****
 • Viestejä: 15 800
Vs: Thor
« Vastaus #529 : 16.07.2022 klo 20:36:17 »
Tämän hetkinen tulos ei vielä tosiaan kerro onko valtava hitti vai floppi.
Itse en jälkimmäiseen usko.

Toki oli minusta hyvä, mikä mukaan laskettakoon, mutta vaikka itsestäni huumoria olisi voinut hieman säätää alaspäin niin vain hieman. Olisiko samoista teemoista saanut paremman, vakavamman elokuvan? Ehkä
Olisiko sen katsonut yhtä moni kuin jo nyt? Tuskin

Hyvä ystävä summasi että hänestä kolmanneksi onnistunein Thor elokuva. Ragnarokin ja Infinity warin jälkeen. Kuten Marvel studios sanoi Thor palaa vielä. Nämä toivat kosmisuuden ja huumorin Thoriin.

Kapteeni Amerikka on tähän mennessä saanut korkealaatuisimman elokuvasarjan vaikka sekin vaihtelee lajityypin sisällä elokuvien välillä. Ragnarok näytti täyden potentiaalin ja Love & Thunder on kuitenkin erilainen eläin. Ohjaajansa näköinen, Hunt for the Wilderpeople ja Jojo Rabbit ovat humoristisia mutta niiden sisältö ei ole kevyen huumorin mukaista.

Kaikki eivät tykkää. Ei kuulukaan. Itse pidin.

TOSA

 • Jäsen
 • Viestejä: 723
Vs: Thor
« Vastaus #530 : 27.07.2022 klo 11:43:46 »
Eilen tuli katsottua Thor love & thunder. Täytyy sanoa että alku oli hieman ristiriitaisia tunteita herättävä. Sipsuttaen liikkuvat palvelijat ja pörröiset (sulkaiset?) pahikset sai jo ajattelemaan että kyseessä on joku näytelty Asterix. Thor ja Guardians of the galaxy yhteiset hetketkään eivät vielä vakuuttaneet vaikka trailerissa juuri ne näyttivät lupaavilta. Alussa liikaa karkkiväriä joka toi mieleen jotain batman forever meininkiä. Onneksi nyt puhutaan vain jostain vajaasta kymmenestä minuutista.

Elokuvan tyyli muuttuu kun Jane Foster tulee kuviin ja siitä eteenpäin ei sitä pahasti rikkonut kuin Sifin näyttelijä joka veti roolinsa samalla tavalla kuin Matt Damon ja kumppanit asgardin näytelmässä. Loppua kohti parani koko ajan. Näyttäviä taisteluja ja hieno uusi Mjolnir ominaisuus. Olisin samaa mieltä kuin aiemmin jo mainittiinkin että kolmanneksi paras Thor elokuva. Kannattaa katsoa ja osalle varmaan tuo alkukin toimii hyvin.

Näytöksessä oli muutama about 40v nainen, 14-15v tyttöjä, vähän nuorempia poikia ja muutama 30-40v mies. Alku toimi yleisöstä parhaiten selvästi 40V naisille koska he olivat ainoita jotka ääneen nauroivat. Lopputekstien ensimmäisen pätkän katsoivat kaikki mutta ihan lopussa olevaa kohtausta jaksoi odotella alle neljännes katsojista

Aloin miettimään sitä että Marvel elokuvamaailmassa Thor on varmaan se jolle on eniten sallittu muutoksia. Totinen, humoristinen, ylipainoinen, typerä, rakastunut, masentunut, soturi, jumala, ihmismäinen  jne ja varmaan siksi Thor on noussut minun suosikkilistallani aika korkealle. Kaksi ensimmäistä Thor elokuvaa eivät olleet niitä parhaita marvel elokuvia. Kaikki muut sankarit ja pahikset pysyvät aika pitkälti samassa muotissa elokuvasta toiseen ilman isompia muutoksia joten Thorin seuraaminen elokuvissaan tuo piristävän muutoksen kaavaan.

Toivottavasti seuraava Thor elokuva pitää saman tason ja jopa vielä hieman nostaisikin tasoa.

q-mies

 • Jäsen
 • Viestejä: 2 770
 • Muso Shinden Ryu
Vs: Thor
« Vastaus #531 : 09.08.2022 klo 18:38:36 »
ThorL&T on tienannut jenkkilässä jo yli 300 miljuunaa ja siihen päälle 400 lisää maailmalta, voit Jamoz lakata murehtimasta Marvelin konkurssista
t.Q

X-men

 • Jäsen
 • Viestejä: 15 001
 • Comics costs too much, damned!!!
Vs: Thor
« Vastaus #532 : 09.08.2022 klo 19:57:05 »
ThorL&T on tienannut jenkkilässä jo yli 300 miljuunaa ja siihen päälle 400 lisää maailmalta, voit Jamoz lakata murehtimasta Marvelin konkurssista

Siitä nyt tuskin on isoa pelkoa kun tv-sarjat, oheistuotteet  ja sarjakuvat tuovat hyvin kassaan rahaa ja aikaisemmat leffat ovat jättäneet rahaa kassaan aika mukavasti.
There Are Too Many Comics Which Don't Get Published Here.

Jamoz

 • Jäsen
 • Viestejä: 151
Vs: Thor
« Vastaus #533 : 12.08.2022 klo 16:42:16 »
ThorL&T on tienannut jenkkilässä jo yli 300 miljuunaa ja siihen päälle 400 lisää maailmalta, voit Jamoz lakata murehtimasta Marvelin konkurssista

Niin mitä tuohon nyt sitten sanoa? Onko Britney Spearsin kura hyvää musiikkia jos se myy paljon?? Se että joku paska tuottaa paljon rahaa ei tarkoita, että se olisi hyvä vaan sitä et massat tykkää. Tykkäsin esim kapun talvisoltusta ja ekasta rautamiehestä, ne oli oikeasti hyviä leffoja mut tämä ei ollut ja muutenkin tuntuu, että nämä leffat toistaa jo itseään ja eväät on ahmittu jo ajat sitten.

Toki mulla on tullut näihin leffoihin väsyminen jo ajat sitten kun seurannut sieltä ihan alusta saakka ja ikääkin jo sen 46v... Nykyään kaipaa jo enemmän sellaista kamaa mikä stimuloi hieman aivojakin.. Tiedoksi kaikille,, For all Mankind on aivan loistava sarja  ;D Onneksi laatuakin vielä löytyy toisinaan niin leffoista kuin sarjoistakin.

Mut enivei, antaa kaikkien kukkien kukkia ja jokaisella on oma makunsa kuten kuuluukin  :angel: