Kirjoittaja Aihe: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!  (Luettu 6778 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Juha Kouvalainen

 • Jäsen
 • Viestejä: 1 516
Hei vaan kaikki Kvaakin lukijat!

(Setä Kvaak joutuu vetämään nyt hieman kotiinpäin ja käyttämään kaikki mahdolliset sissimarkkinoinnin keinot hyvin tärkeän leipäpuunsa lanseerauksessa. Eli vaikka tämä ei täysin suoraan Kvaakin ajankohtaisiin asioihin liitykään, lykkään sen tänne parhaan näkyvyyden aikaansaamiseksi, koska toivon tätäkin kautta saavuttavani edes muutamia kriittisen tärkeitä asiakkaita.)

Pitkäälti pari vuotta pukertamani webhotellipalvelu Nettihotelli.fi on viimeinkin avattu. Palvelun tarkoituksena on tarjota äärimmäisen edullista mutta kuitenkin laadukasta ja kotimaista kotisivutilaa ja domainrekisteröintipalveluita.

Eli jos etsit uutta kotia kotisivuillesi, katso ehdottomasti Nettihotelli.fi - webhotellipaketit jopa alkaen vain 1e/kk!

Palvelu soveltuu käyttöösi kun sinulla on vähintään perustaidot hallussa sivujen toteuttamisesta HTML-kielellä - tarjolla ei siis ainakaan vielä toistaiseksi ole kotisivueditoria (jollainen myöhemmin varmaankin lisäpalveluna on saatavilla).

Lyhyesti syyt miksi valita Nettihotelli -kotisivujesi sijoituspaikaksi:
- Edulliset hinnat (kotisivutila alkaen vain 1e/kk!)
- Palvelinten kotimainen sijainti (useimmilla halpakilpailijoilla palvelimet ulkomailla jolloin sivut yleensäottaen toimivat hitaammin)
- Hyvät palvelintuet (PHP, Perl, Python, SSI, Ruby on Rails, Tomcat/Java)
- Turvallinen, nopea, varmuuskopioitu ammattimainen webhotellipalvelu
- Myös Kvaakin sivut sijaitsevat samalla palvelulla!   (Mieleni tekisi sanoa jopa, että tilaamalla kotisivutilaa Nettihotellista, tuet Kvaakin toimintaa, sillä mitä nopeammin Nettihotelli kasvaa riittäväksi elinkeinoksi, alkaa sitä nopeammin allekirjoittaneen pakerrus Kvaakin uudistamisessa).

Tämän keskustelun jatkoksi toivon myös palautetta ja kehitysehdotuksia Nettihotelli.fi -palveluun liittyen. (Samaten mikäli ylläpito näkee viestin sopivan paremmin jollekin muulle alueelle, tämän voinee myöhemmin siirtää - annetaanko olla kuitenkin jonkin aikaa ajankohtaista-palstalla?)

Vastaa vaikka seuraaviin kysymyksiin antaessasi palautetta:
- Miltä palvelu vaikuttaa kokonaisuutena verratessa muihin vastaaviin kilpailijoihin? (kilpailutilannehan on alalla jo varsin kova)
- Mitä hyvää, mitä huonoa?
- Voisiko itselläsi olla tarvetta tämän tyyppiselle edulliselle kotisivutilalle? (esim. sarjakuvantekijän tai -harrastajan sivut, nettisarjakuvan julkaisu, yrityksen sivut tms.)

Vastaan myös mielelläni palveluun liittyviin kysymyksiin tämän ketjun jatkeeksi.

Juha Kouvalainen

 • Jäsen
 • Viestejä: 1 516
Vs: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!
« Vastaus #1 : 09.07.2008 klo 10:06:53 »
Ai niin, pieni tärppi meinasi ihan unohtua! Nyt kun Kvaakkilaisille asiasta tätä kautta erityisesti informoidaan, lienee syytä tarjota myös pieni bonusetu.

Tilaa kotisivupaketti Nettihotellista käyttämällä kampanjakoodia "kvaak" tilauslomakkeella sitä kysyttäessä ja saat seuraavan edun:

Yksi 1e/kk maksava domain PYSYVÄSTI ILMAISEKSI Huone, Sviitti tai Lukaali -webhotelleihin. Siirrettävissä domaineissa maksamme myös siirtomaksun.

Etu on voimassa 30.9.2008 asti ja vain syöttämällä tuo mainittu kampanjakoodi. Normaalietuihin verrattuna tuo koodi tarjoaa siis pysyvän .com/.net/.org -domainrekisteröinnin (myös ensimmäisen vuoden jälkeen) ilman eri hintaa. Lisäksi tarjouksen saa myös tuohon Huone 300 MB -pakettiin tuolla kampanjakoodilla.

Wade

 • Jäsen
 • Viestejä: 3 163
Vs: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!
« Vastaus #2 : 09.07.2008 klo 15:14:33 »
Onnea ja menestystä projektillesi, Juha! Hienoa että olet saanut tämän aikaan! Tsekkaa maili.
Wade Koivurinne

ezuli

 • Vieras
Vs: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!
« Vastaus #3 : 09.07.2008 klo 16:52:58 »
Pari virheellistä linkkiä sivulla http://www.nettihotelli.fi/index.php?Esittely
» Lue lisää Nettihotelli.fi -palvelusta
» Tutustu palvelinlaitteistoon ja sen päälläoloaikaan

Näissä on osoitteessa "Palvelun_esittely", jonka tilalla pitäisi olla "Esittely".

Pienempänä virheenä jokaisen webhotellin esittelysivulla ominaisuuslistan otsikko on "Mini 30 MB".

Itse palvelu vaikuttaa pätevältä. +Alv-hintamainostus on hieman ärsyttävä, mutta alvillinen vuosihinta on kuitenkin selvästi esillä, eikä sitä ole muutenkaan liian pienellä präntätty. Hintataso on silti halvimpia suomalaisilla palvelimilla.

Wade

 • Jäsen
 • Viestejä: 3 163
Vs: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!
« Vastaus #4 : 09.07.2008 klo 18:39:35 »
Itse palvelu vaikuttaa pätevältä. +Alv-hintamainostus on hieman ärsyttävä, mutta alvillinen vuosihinta on kuitenkin selvästi esillä, eikä sitä ole muutenkaan liian pienellä präntätty.
Yrityskaupoissa on tapana puhua hinnoista alvittomina.
Wade Koivurinne

Juha Kouvalainen

 • Jäsen
 • Viestejä: 1 516
Vs: Nettihotelli.fi avattu - edullista kotisivutilaa tarjolla!
« Vastaus #5 : 11.07.2008 klo 12:10:09 »
Nettihotellin hintaluokassa profiloituminen on varmasti siirtymässä enemmän yksityisasiakkaiden suuntaan, vaikka toki pk-yritysasiakkaatkin siis kohderyhmää ovat.

Alvittomat hinnat ovat kuitenkin vielä perintöä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta. Valinta on makuasia, mutta osa muistakin vastaavista toimijoista käyttää alvittomia hintatietoja.

(Tokihan hinnat on ilmoitettu pakettien vertailujen yhteydessä myös selkeästi alvittomina sekä alvillisina vuosihintoina, joten sekaannuksen vaaraa tuskin on kenelläkään.)

Palvelun julkistamisen yhteydessä saamaani palautetta kuunnellen päätin myös muuttaa Nettihotellin kaikki tietoturvaan liittyvät ominaisuudet kuuluvaksi kaikkiin webhotellipaketteihin ilman lisämaksua. Eli tuo Spamassassin-roskapostisuoja ja Dr.Web -virustorjunta kuuluvat myös kaikkiin paketteihin jatkossa ilman lisäpalveluiden tilaamista (muutos astuu voimaan sekä uusille että vanhoille asiakkaille ihan pian).

Otan mielelläni lisää kommentteja palveluun liittyen - erityisesti Kvaakin kohderyhmää silmällä pitäen - esim. sarjakuvantekijöiden www-sivujen hostaukseen pienemmät paketit tarjoavat varsin kustannustehokkaan ratkaisun omalla domainilla.