Don Rosa Suomeen!

Suomalaisia ankkaystäviä kestitään! Ensin saamme kirjamessuille Giorgio Cavazzanon, ja nyt Suomeen kiertueelle saapuu itse Don Rosa.

Asiasta kertoi aiemmin tänä syksynä MTV3 Vesa Keskistä koskevasssa haastattelussaan. Rosa viipyy suomessa 22.11.-10.12, jonka aikana tarkoitus on kiertää ensin Suomi läpi, ihan pohjoisosia hipoen, ja viimein kruunata kiertue Tuurissa, jossa seurue viettää aikaa kalastellen itsenäisyyspäivän.

Don Rosa poseeraa Vesa Keskisen kanssa
Don Rosa poseeraa Vesa Keskisen kanssa

Don Rosa teki viimeistään läpimurron suomalaisten ankkafanien sydämiin tarinalla Sammon Salaisuus (The Quest for Kalevala) myötä, jossa Rosa tuo ankkaväen Suomeen. Tarina sivuaa läheisesti Suomen kansalliseeposta, Kalevalaa.

Suomenvierailun tarkoituksena on kiertää ympäri Suomea tapaamassa ankkafaneja, ja signeerata Roope Ankan Elämä ja Teot- kirjasarjaa.

Aikataulun voi tarkistaa Tuurin kyläkaupan ajankohtaista -sivulta

Kuva: Don Rosa